-
hmmm
Je uzasnej!!! je to proste kus! sladouckej! *14* -
-
Re: hmmm
jj *3*
-
-
.....
Na neho není co říct protože na to se slova nedají najít *7* Sand jen to...spíš pro rodiče..proč jste mě nenarodili o pár led dříve dneska bych krásně chodila s.... *14* *14* *14* -
-
Re: .....
no joo rodice te meli porodit v jednom roce vid XD-ses spis mela narodit misto mati :))
-
-
choďte!!
Holčiny,choďte sem!§chodím tu každý den!! -
Odpověd jestli je gay
POdle psychologů je to poměrně stydlivý člověk,který není typickým případem že mu stoupne sláva do hlavy.Také pokud někdo z vás viděl Lidskou skvrnu ( HUman Stain). Scény kdy líbá tu jeho partnerku by byly pro gaye traumatické,takže je velice nízká pravděpodobnost že by byl gay.....Hurray !! We Call Hurray !! *14* *1* -
-
Re: Odpověd jestli je gay
Ten film jsem bohužel neviděla. V jednom rozhovoru, co dával Dominic, tak říká, že Went postavou Scofielda žije i mimo plac. Škoda jen, že musí bydlet taaaaaak daleko, ale lidi, vždyť on na ten svůj věk vůbec nevypadá..já bych mu hádala klidně o 10 let méně. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Odpověd jestli je gay
přesně tak,35 mi k němu vůbec nesedí!A je to blíženec! *IN LOVE* :D -
-
Re: Re: Re: Odpověd jestli je gay
na 35 rozhodně nevypadá,mě připadne tak na 25 :))))) -
-
Re: Re: Re: Re: Odpověd jestli je gay
Přesně *3* *3* *3* on má takový klukovský kukuč *3* *3* *3*
-
-
-
-
Re: Odpověd jestli je gay
V lidský skvrně je upe megovej! *14* *14*
-
-
*15*
Hej . . TEN serial sLeduju s Kamosem k dE to . .Rano v Buse,odpoLko v Buse. . Jen Je skoda,Ze Ta Treti RAda Se TaK Sereee. . *9* / / JInak sOu uPa Boziii Bratriiii*5* -
-
Re: *15*
Ahoj prosimtě mohla bys mi prozradit stránku,kde se na ty ostatní díly díváš?Já totiž někdy dostanu špatnou známku a rodiče mi zakážou tv. *9* *9* *8* *9* *9* *9* *9* *9* děkuju
-
-
DEBILOVE
Polibte si vsichni prdel... nemam nervy na vas... a jeste neco TEREZO!ZAPNI MOZEK NEBUDU DAVAT SIZIMU CLOVEKU ADRESU... TO BYS NEPOCHOPILA... A MYSLIS SI ZE TE NECHAM BEJT??ZA TY KECY?JAK SI OKAMZITE ZACALA REJPAT DO KOKI?PICO TAHNI DO PRDELE-TADY MAS TU SPROSTOU ODPOVED A NEHRAJ SI NA SLUSNACKU KUNDO... JSI PROSTE NULA, OMYL PRIRODY *8* -
-
Re: DEBILOVE
sizimu?ty nevieš písať? -
Zlatko vieš čo si myslím?Že ani v skutočnosti nie si zlá,si len hlúpa a tvoja slovná zásoba je obmedzená na slová-k...a,p...a a podobne.Hráš sa na drsnú ale v skutočnosti si len malé,uzakomplexované chúďa.To s tou nulou je trošku trápne,to nemáš ani len vlastnú fantáziu že používaš slová druhých...pardón,zabudla som...tvoja obmedzená slovná zásoba.A prosím ťa nezabudni nám všetký m zas napíšať aký sme blbý a podobne.Je fakt sranda čítať príspevky od tak prízemného človeka *1* -
píča co máš Terezou za problém...? -
Prdelko neboj se, jác hápu, že si svoje názory neumíš obhájit i na živo. A nehraju si na slušňačku, pusinko. Mě jen rodiče naučili slušnému chování, což o Tobě se říct nedá.Asi se zacnu zajimat o biologii a medicinu. Treba prijdu na to jak zabranit tomu aby se rodili takovy lidský karikatury jako jsi ty!!!!! Pokud ovšem víš, co to slovo znamená. *14*
-
-
Noviny
Noviny si vymýšlej pořád.Nemaj o čem psát,tak píšou hovadiny.Nejhorší je,že většinou drbou celebrity.Navíc strkaj nos,do čeho nemaj.Co jim je potom,kdo co dělá v soukromí.Jeden něco vymyslí a ostatní to otisknou BLBCI!!!
*4* *9* -
Miláček
Miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
went
Taky se nekdy divate na mesic a myslite na to, co ted asi WENT dela? Ja docela casto a premyslim, jestli si taky vzpomene nekdy na svoje fanynky, kteri ho milujou a maji tak mooooooooooc radi *1* *4* *15* -
-
Re: went
Já si ho představuju pořád!!! a myslim si, že si na svoje fanynky určitě vzpomene...myslim že nebude takovej sobec!!! Je úžasnej *3* *14* -
-
Re: Re: went
Taky si myslím. Went je prostě klasa *3*
-
-
-
je boží
je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží? *4* *4* *4* *4* *4*