-
Sara o Scofieldovi
Proc jsou slzy v slzavem udoli? Proc me pri myslenkach na tebe srdce me zaboli?
Proc nemuzem byt jenom my a more casu? Vzdyt prave ty ,ten kluk do necasu....
Vzdyt prave ty,pevny jako skala,ktera me vzdy podrzi...
Vzdyt kdyz myslim na tebe,rozum se mi do mlhy polozi... Jsi to jen ty, Mikle sladky jako cokolada...
Jsi to prave ty,koho mam tak strasne moc rada... *1* *14* *1* *3* -
-
Re: Sara o Scofieldovi
Super... moc hezký *3* -
Moc hezké. *4* -
boze ty si ale blba krava *15* *15* *15*
-
-
Uprchlice72
Je nejnejnejkrásnější *14* *14* *14* -
hmm..
je fakt úpe úža žůža. úpln je celý mňam jako Prison Break...a vůbec si na nic nehraje-není žádná smažka prostě cool chlap.. *14* -
milovat
ZBOŽŇUJU TOHO CHLAPA -
Cože???
Wentík je až třetí??? *13* To se mi vůůůbec nelíbí! *13* -
vtipný:D
Víte co je zajímavé???Jak všehcny naše hvězdy klesají as toupají ti''trapní''nebo ták prostě.....vždyť heath byl na 1.místě a teď 3.!!!a hilary je na 1.,no to je hrozný!!!!!!by men zajímlao jak to počítaj!! -
-
Re: vtipný:D
Hej přesně já říkám že je to tady úplně jetý!!! *16* Zajímalo by mě podle čeho to berou! Wentík má být na prvním místě a ne nějaká Hilary... *9* *16* -
-
Re: Re: vtipný:D
joo,¨souhlasím s váma.....je to příšerný..nechápu co tam vyvádějí ..:(zabijem je:D -
-
Re: Re: Re: vtipný:D
=D No dyť jo, já bych je taky nejradši zabila, dávat Wentíka na 4. místo, to upadli, ne?! *10* =D -
-
Re: Re: Re: Re: vtipný:D
Maj z toho prču.(legraci) Je to tady na.... *10* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vtipný:D
ne asi:(nechápu tohle...... *13*
-
-
-
-
-
Oni to nepocitaji vite kolik by jim to dalo prace? Proste to menej a nehledej na fanousky. *9* *10* *9* -
jj mě by to taky zajímalo jak je to počítaný... my pořád jen klesáme já to prostě nechápu. Nechápu jak může být Hillary na prvním místě *7*
-
-
podoba
hrozně mi připomíná Channinga Tatuma, sou si hrozně moc podobný, nemyslíte??? -
-
Re: podoba
taky si myslim ze je mu podobny *1*
-
-
..
Jo! Went je nejlepší :)) Hlavně v PB.. Ten seriál jsem totálně zbožňovala.. Všechno nejlepší.. Ať už nám ta Nova dá nový díly!! :)) -
-
Re: ..
Samozřejmě je nejlepší. Miluju ho , neměl umřít v PB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
gay
Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, už hodněkrát jsem četla, že je gay, a taky mnohokrát že není, tak co si myslíte, že je pravda? Ono se to těžko posoudí, co je na internetu pravda a co ne. Zvlášť, když je někdě vyfocenej s nějakým chlapem. Jo a ještě dotaz, on v PB umře? Já jsem to neviděla dokonce, koukám na novu cinema, na 3. řadu, tak nevim, co bude dál, já jen vim, že zabijí Sáru, ale on umře taky? A mimochodem, hodně mě udivuje, že Wentovi už bude 38, myslim, že na to vůbec nevypadá. *3* -
-
Re: gay
Sára nezemře, bohužel Michael ano... -
Re: gay
Ahoj, no já doufám, že není gay.. :D
a umře ve 4. řadě.. radši se ani nedívej :D
-
-
TAK HELE
Takže řeknu to jak nejjednodušeji dokážu.... Lennie tu nadavat fakt nebudete pac pici ste akorat vy ty vole!!! CO VAM UDELALA? Jen napsala ze soulasi s prispevkem, no to je teda hrza ty vole.. proberte se kravy vypatlany laskavve pac Lennie je super hlolka, nejlesi, a nema zaotrebi poslouchat takovyhle kravy!!!!! Btw Went 4eveeer -
-
Re: TAK HELE
Přesně tak souhlasim s romčou... taky sem to už napsala, že Lennie nikomu nic neudělala tak jí laskavě nechtě napokoji a vysmahněte!!! Nebude si tu nikdo nadávat... je to blog o Wentíkovi takže se budem bavit jen o něm!!!!!!!! -
Nejlepši by byloo kdyby si tady nikdo nenadával *9* a prostě by sme se bavili jenom o Wentovi *14* coo? *7* -
-
Re: Re: TAK HELE
Jo holky, to je sqelej nápad! *1* Pojďte zavést diskuzi o jeho nádherném pérku a heboučké prdelce která tak svádí k ...... *14* *14* *14* *14*
-
-
Žejo, já to tady píšu pořád, že bez Lennie to tady nemá šťávu *9* *9* Went mě přitahuje jako magnet *3* *4*
-