Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Dnes sem si koupila bravo girl a je tam jeho plakát !!!!!!!!! *4* *4* *4* *1* *15*
  • Heyyyy

Co takhle odkaz na neakej fun klub? *15* *14*
  • MAGOR

HEJ ME SE O NĚM POŘÁD ZDÁ DOKONCE ŽE JSEM ON NEBO ŽE MÁM NA SOBĚ TO JEHO PARÁDNÍ TETOVÁNÍ!! MAMKA ŘÍKÁ ŽE JSEM MAGOR DO NĚHO IDO PRISON BREAKU. A ŘEKLA MI ŽE KDYŽ BUDU CHTÍT TAK DOKÁŽU VŠECHNO I SETKAT SE S NÍM. MI TO DODALO TAKOVÝ SEBEVĚDOMÍ A NADĚJE. JÁ SE DO TOHO LOS ANGELES ZA NÍM JEDNOU DOSTANU!!!
  • herec

Myslim,že Went se stal hercem tzv.přes noc až zkončí PB tak pak bude hodně zaléžet jakým směrem půjde,v jakym filmovim žánru bude hrát,filmový svět je až příliš rozmanitý.Třepa J.Depp proslavil ho seriál Jump Street 21 a pak hrál v tolika filmech,v některý byly propadáky,v některých se jakoby ztratil a v jiných zabodoval na plný čáře *3* Jsem zvědavá do jakých filmu se Went dá *3* *3* *3* snad bude mít šťastnou volbu... *7* *5* *4*
    • Re: herec

Jooo,a bdue získáávat plnooo oscarů!!! *3*
  • Michael Scofield

Je to fakt nádhernej chlap s talentem, Prison break máme dokoukanou 2. serii, 16. díl a nedočkavě čekáme na další díleček... je to prostě moje nová tajná láska *14*
  • Nadhera

ja ho proste zboznujem je to super herec :-* *14*
  • wentissseeekkk :*

cely je to naky sahly.....a idyz byl prvni tak mnel jenou 9vetset pak zase osmset kazdej den se to nejak divne soupalo....ale tak musime se snazit *3* *3* *3* pro wentika cokoli *1* *4* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je čestný ..

Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.
  • Hi

Je to Vážně BOREC. *1*
  • Nechápu jak tak hezký muž by chtěl udělat sebevraždu jen kvuli tomu že je gay. Mě to nevadí protože je talentovaný a nechápu proč nijaky lidi např. ho pomlouvaj. Takhle se holt narodil a nebudeme ho(jen ti kteří mají něco proti tomu že je gay) soudit podle toho. Díky -Loo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší