Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podvod

Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv

*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • jééé

Hele já nevim co tady pořád řešíma prostě je Wentworth Miller mooooc hezkej a je to a at si o něm říká kdo chce a hlavně nevěřme bulváru ty si dovedou vymejšlet....... *1*
    • Re: jééé

to není bulvár ale realita víš..tu je kontakt na tu holku,se jí zeptej jak to mají mezi sebou 739070399
  • to je fajn

Tak to je fajn ted už je Wentworth na žebříčku osobností první dneska se mi kámoška smála že je první Hylary Daff první,ale ted už ne a to je super jupííííííí *1* *1* *14* *14*
  • SNAHU

Ahoj,všem fanynkám a fanouškům PRISON BREAK no tedy konkrétně platoničcí zamilovanci WENTWORTHA MILLERA ala Michael Scofielda ....ja CatWomen Vás žádám o SNAHU,jelikož Wentík je na 5tém míst ......byl první a teď no je mi ho líto že ho i HILLARI D. strčila do kapsy...pls ňákou tu snahu DÍÍÍÍÍKY VŠŠEM!! *3**4* *14*
  • muj

muj wentíček ja ho miluju!!!! *14* *14* *14*
    • Re: muj

A kdo by ho taky nemiloval *3* Jemu se nedá odolat *3*
      • Re: Re: muj

HMM zajímavý, ze jsem ho nikdy nemilovala,,,,samozrejme ze se mi libil, ale uz proste ne..nerika ze není hezkej je takovej roztomilej..ale uz proste me neba... *9*
      • Re: Re: muj

no to asi jo *3* *14*
        • Re: Re: Re: muj

no to asi každej....... *14* *14* *14* M *14* I *14* L *14* U *14* J *14* U *14*
  • Klasný

To je klasný človek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Klasný

velmi trefne!nic ho nevystihuje lip :))
  • .........

nemáte nějaké new fota???já když hledám po blocích,tk tam jsou ty samé(divný ne *1* )......tk kdyžtak písněte...bo spíš pošlete...497-211-667děkuju *4*
  • Filmografie

Nevím jestli to víte, ale Wentworth hrál i v Let's Dance ( v orig. Step Up ), v jedničce, hrál tam hlavní postavu, Taylora... *14*
    • peta.z

Re: Filmografie

vy jste všichni asi hodně blbý, že?on tam nehrál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
    • pickwick

Re: Filmografie

To si děláš srandu nebo to myslíš vážně?!?!? *9* booožee...
      • Re: Re: Filmografie

Možná,že jsou TROŠKU podobní,ale neuměla ybch si představit WENTA jak tancuje hip hop! *1* ..
    • Re: Filmografie

mila sikes on tam nehral ..hlavni roli hral Tatum *13*

ja sem si taky drive myslela ze tam hral, ale neni to pravda,koukni se na titulky

Nu já si teda nejsem jistá, ale nemyslím si že to je on *4*

Trošku blbost ne?! Kristýnka má pravdu!!

Ták to jste na omylu!Tylera hrál Channing Tatum!..
        Úplně nevím jak jste na to přišli...
        • Re: Re: Re: Filmografie

Nu já sem na to nepřišla já sem jí taky psala že si nemyslím, že to je on ....
          • Re: Re: Re: Re: Filmografie

Promiň IF!To mělo být na sikes *13*
            • ivetka936

Re: Re: Re: Re: Re: Filmografie

Já si ty dva zase spletla v Super náhradníkovi, pak jsem si to uvědomila.
  • wentworth

je super oc ho miluju!!!!je tak kranej, ze bych ho laskou spapala *14* *14* *14* *14*
    • Re: wentworth

a kdo ne??? On má úplně úžasný charisma a ten jeho kukuč-super herec *3* *3* *3*
  • blbost je taky vlastnost

Tady nejde o foto tady v galerii,ale o reályn článek v novynách milá MIMI,tak nedělej chytrou když na to nemáš ok?To tě nenaučili v škole číst.NIKDO TADY NETVRDÍ ŽE SE JEDNÁ O TENHLE OBRÁZEK....kup si měsíčník Emma(slov.časopis pre ženy) a tam je článek o ní a WENOVI.,nebo jak se jmenuje.
    • Re: blbost je taky vlastnost

Ty čteš časáky pro ženy? *1*
      • Re: Re: blbost je taky vlastnost

Né nečtu,ale holka ano.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit