Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ževotopis?!

Docela zklamání :( Tohle rozhodně není životopis. Plno věcí, které tam nejsou a jsou podle mě mediálně známe tam není. Například jaké měl dětství, co jeho vtah k ženám, jeho nynější postavení=to jestli se cití jako celebrita, chybí tam také to kde přesně žije, etc. No je toho hodně, škoda chtěla bych to vědět. *9*
    • Re: To je ževotopis?!

That's why!

Aspon snaha byla *3* *4*

nic proti si to tam napiš sama. ten kdo to dělal si s tim musel dat hodne práce!:)
      • Re: Re: To je ževotopis?!

No zase až tak hodně práce ne-e. Ale fajn, aslespoň to něco málo o Wentovi, je dorbý :)
  • neeeeeeeeee

a co ste si mysleli,že bude sám ?
  • miller

Já ho miluju.... *14*
    • Re: miller

já ho taky zbožnuji ty jeho strašně okouzlujíci usměv *14*
      • Re: Re: miller

Je nejúžasnější na světě... Chci líbat tu jeho krásnou sladkou pusinku!!!! Miluju ho!!! *4*
    • Re: miller

Já taky *3* *4* *3* Vážně má pérko k nakousnutí *14* *14* *14*
  • Dobrou noc......

Dobrou noc a hezký sny,jasně.......o Wentovi,jak byste si představovali ideální sen s Wentem,kde.....(vynechte postýlku... *3* )díky.... *3*
    • Re: Dobrou noc......

Můj sen by byl asi,že bych ho potkala v nějaké staré,zapadlé kavárně v Anglii,kde bychom si dali něco dobrýho a povídali si a pak se šli procházet starou Anglií a parkem a pořád si prostě povídali,občas polibek,držení za ruce atd.a večer si sedli do restaurace na zahrádku,při svíčkách a pohoda... *14*
  • Realita je krutá...

No ten nápad dostat Wenta do ČR je dobrý, ale zase nebuďme naivní... nesplnitelný. Nemyslím si že si nějaké 15tileté (a míň) holky usmyslí a bude to.... okolo toho je spousta humbuku...a zas tolik nás není .......zase uvažujme realisticky...a jinak CZ Forum o Wentovi už existuje.. jenomže jaksi na něj nikdo nechodí.... *9* http://went-miller.gettalk.net/index.htm stačí se registrovat a pak už jen přidávat k různým tématům ;)
  • :

My hlavně potřebujem dostat Wenta na alespon druhy misto,pak uz to na prvni bude hracka..ale musite se snazit a musite psat!
  • <3

*14* He´s so sexy *14*
  • prispevky

Copak sem nikdo nepise? Uz dlouho jsem tu nevidela novy prispevek. Co se deje? Copak vas omrzel? No to snad neeee! Went neomrzi nikdy nebo snad jo? *9* *4* *9* *3*
  • joo

jo holky,myslím,že se tu něco rozjíždí!§ale pořád klesáme..ale jako já si mylsím,že asi mezi nima ěnco bylo,ale to fakt neiwm,fotky nic pořádně nenaznačují!!....a to letadlo:Dto je dobrý:D *15*
  • ROMEO AND JULIET

jej holciny ja nemam naprostyho tusaka kam sem to psala,ale nekde sem nasla ze went hral v romeo and juliet a vubec vo tom newííím....nakyho parise.....newite o tom neco????? *4* *7* *4* *3* *4* *7*
    • Re: ROMEO AND JULIET

Áno, já mám docela fotku, tak jestli jí budeš chtít vidět tak napiš na www.went-miller.blog.cz ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit