-
pb
prison break prison break prison break prison break prison break prison break prison break prison break -
dvě píče
Ty jsi ale píča i s tou druhou s tou Lulu nebo jak se jmenuje,nány už se nedivým že chlapi se stávají homosexuálama..... -
-
Re: dvě píče
co se do toho seres ty kravo???to neni tvoje vec -
-
Re: Re: dvě píče
Víš co znamená slovo boy?? Ne? Tak to znamená chlapec. Tzn SAMEC, tzn že to nemůže být kráva. *14* -
-
Re: Re: Re: dvě píče
Díky kotě,jsou to dilinky bez IQ,masturbují nad jeho fotkami,slintaj na televizii a závidí že tá holka je hezká a šuká s nim.....né jen s vlastní rukou....
-
-
trapná píča *1* -
já tu čtu pouze 2 krávy ......lol
-
-
-
Nahoru...
Tag co holky...dostaneme Wentíka nahoru???MUSÍME!!! :) tak pistě nětso sup!!! :o) *3* *14* -
-
Re: Nahoru...
No jistě, nemůže bejt přece třetí ty jo!!! *13* *5* *16*
-
-
:)
no to je teda kus. *14* -
QUEEN LATIFAH
BYL BYCH VÁM VŠEM OPRAVDU VDĚČNEJ KDYBY JSTE SE STALI FANOUŠKEM QUEEN LATIFAH. *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
ahoj
nazdar slečny,nevíte kde se dájí sehnat fotky jeho přítelkyně?chtěla bych vědět,která má to štěstí:) *1* -
-
Re: ahoj
jeho přátelkyně se tuším jmenuje Amie Bice... ale taky sem se snažila ale na všech fotkách je tak, že není moc vidět, ale abych řekla pravdu, žádná kráska to není *5*
-
-
Went.?
Všude jen slyším Went Went,jasně je to pěknej kukuč a dobrý herec,ale to je i jeho"parťák"Dominic. *7* -
-
Re: Went.?
Přesně tak, ale je pravda že Dominik by bez Michaela nebyl skoro nic :)
-
-
Ale no tak ...
Četla jsem spoustu příspěvků, a kdyby si to Went přečetl ... do české republiky by nikdy nepřijel *9* Rozhodně jsem jeho obrovská fanynka *1* a musím říct, že tu píšete jako čuňátka (někteří).Co třeba skusit ignorovat ty co píšou blbosti ... mohla bych vám poslat pár informací =) Jsem taky na prison-break.cz a koukala jsem na ty videjka, extra to Wetíkovo grimasy.... to je ale škoda že u nás ten seriál nevysílaj *13* I kdyby to byla blbost tak bych se na to těšila *14*
Nejvíc scénky jou : 00:17-00:24 :Hrozně sexy jak jde po čtyřech ... jako šelma =)
V 00:27 :Proč to nedokončili ... mě by zajímalo jak ta blondýna udělala tou rukou jako kdyby se potom spolu měli začít líbat =D
V 00:41 :Prostě krásný =*
V 00:54-00:01:01 - Ouch úpec boží jak na ní mluví (Nebo řve) Chcu taky =D
V 02:12 - Luská a ten trhavej pohyb hlavičkou hmm sladoučké =*
V 02:39-02:42 - Jak k ní mluví ... ouch já chcu taky =)
02:49-03:05 - To znělo jako :Lehni pse! =D -
-
Re: Ale no tak ...
jesi chces videt cely to video...a ver ze se tam s tou blondynou polibej a je to docela labuzo tak si na youtube zadej do vyhledavani:popular-all about adam....a je tam nekolik casti toho serialu tak koukni a uvidis.... *1* *14* *15* -
-
Re: Re: Ale no tak ...
Tovíš že chci tak se podívám *3* -
-
Re: Re: Re: Ale no tak ...
tak co jaky to bylo?
-
-
-
Re: Ale no tak ...
Máš pravdu,asi by nepřijel *9* i když myslím,že ve státech či jinde o něm taky fanynky jinak nepíšou *9* .
Tvý komentáře nejsou o nic jiný,než u jiných fanynek co jsem si tu přečetla nebo myslíš,že by z nich měl Went kdo ví jakou radost? *7* -
-
Re: Re: Ale no tak ...
V německu už si ho také žádají *4* Jop to nevím, ale podle mě by ho to potěšilo, jako když fanynky tokio hotel poslaly obrovskou chválu přeloženou do němčiny *1* -
-
Re: Re: Re: Ale no tak ...
Tak mu napiš velkou,ale normální chválu do angličtiny a ne slinty a to kde jaký má kukuč,výraz apod. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Ale no tak ...
Jup hned bych mu to poslala ... akorát nikde nevidím idkaz kam a na jakou adresu to poslat *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ale no tak ...
Ufff,hned se mi ulevilo *9* *4* *3* padl by smíchy až by si to přečetl,"Wentíčku máš krásný očíčka a si takový slaďoučký a úžasňoučký atd..." *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
went
Ahoj lidi.Já vim,že píšu jednou za uherák,ale zprávi si čtu pravidelně.A to že tu někdo napíše,že viděl petr pana a pak nám tady začne psát zprávi,že na pb sere je od něho fakt hnusný.Každej má svého idola,kterého obdivuje a líbí se mu.Asi každej by chtěl Wentworta vidět na vlastní oči.Protože to ale asi není možné,tak si aspoň o něm může popovídat s ostatními.A otom to je.Lidi jsme na diskusi o Millerovi a pokud se někomu nelíbí,tak ať sem neleze a netahá svoje pocity,které se netýkají jeho. *1* *4* *1* -
-
Re: went
hej jestli se nemýlím tak tohle je fankulb Wentwortha Millera♥ *14* a ne Jeremyho...!!
jo a jeremy je hnusááák!!malej! *9*
-
-
hlasujete!!
asi znáte www.prison break.cz tak prosím hlasujte zde pro útěk z vězení!!!!!!!! děkujuhttp://www.souboj-serialu.cz /hlasovani.php