-
Wentík
Ouuuu jééééé! He is the most beautiful and SEXY boy on the world!!!!!
Who agree with me? *14* -
-
Re: Wentík
no já určitě:) *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
-
Odpočet Hlasů
Program je opravdu OK
Každý den se odečítají hlasy *13* *5* *16* *8* *5* a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
ahojky
Přeju všem hezké odpoledne,
mám takový dotaz.Mohl by mi někdo poradit kde a jak by se dali stáhnout všechny díly PB? Mám hrozně ráda tenhle seriál a tak sem se sem zaregistrovala.Samozřejmě že nejvíc oblíbený herece je Went :D hlavně kvůli němu se a něj koukám...
díky a čau *1* -
Boží
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nokomment *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Dobrý
Ted jak začla ta 2.řada tak to vypadá fakt dost hustě a líbí se mi že dali no když to začíná tak je to jiný a je mi líto Veroniky!!! -
-
Dobrý
A to jestě nevís, že doktorce uříznou hlavu :(
-
-
law & order
Možná to už víte, ae Went se nám ukáže v nové řadě seriálu Právo a pořádek, už sem viděla fotky z natáčení, je boží s tím odznakem u pasu:D:D:D *14* -
-
Re: law & order
Cože? on tam bude hrát jako normálně hlavní role? Ty jo, já tyhle detektivky úplně nesnáším ale asi změním názor. A kdy to máme čekat? No, než se to dostane až k nám, tak to bude asi 100 let, co? -
-
Re: Re: law & order
to teda jo... *1*
mno premiéra v USA bude 23. září 2009 tak za kdy to tak asej u nás bude že?
-
-
Re: law & order
Áno(:...nadšená....ale nevím,jestli bude jen v tom jednom díle,bo v každé:(...nevíš? -
-
Re: Re: law & order
má se objevit jen v jednom díle.Což je fakt škoda . . -
-
Re: Re: Re: law & order
Tak to ej na prd.:(......co jinak ,lidi? -
-
Re: Re: Re: Re: law & order
No u mě nic moc.Prázdniny na nic a co ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: law & order
Mrkni na profil sepíšu ti tam "slohovečku" *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: law & order
Podobně jako u tebe:(.......a co jinak?Chyběla jsi mi:).
-
-
-
-
-
-
!!!
koukám, že se tady o Wentovi moc nepíše :)) Nějak na něj zapomínáte ne ?:D -
-
Re: !!!
To je dobře, zachvílu se bude psát o mě, uvidíš. *3* -
-
Re: Re: !!!
Vtipnéé *3*
-
-
-
nekonečná doba
Čauky lidi.Předem zdravim hlavně Kristýnku,Hanisku,Pedrisku a pardála Kena *3* Neozval jsem se asi dobrej rok,ale i beze mě to tu frčelo a jsem rád,že tu jsou někteří hooodně věrný *3* Byly jste,jste a budete výborná parta pokud vydržíte a lidi co mi nějakým způsobem přirostli k srdci.Jak se všichni máte?Já bydlim ve svém,s přítelkyní,s kočičkou-zvíře,dělám sanitáře a ve volném čase učím volejbal.Krásný den vám všem! *4* -
buffy
viděla jsem ho v buffy přemožitelce v díle 20 ve druhé serii. http://www.ulozto.cz/2206694/buffy-s02e20-rybi-invaze-cz.avi -
...
No já bych teda neřekla že je homosexuál když má holku.No ale stát se může všechno že jo.A i kdyby stejně je úžasný!!!!