Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Čau

Tak uz odjizdim, mejte se tu hezky AHOJ *14* *15* *3*
    • Re: Čau

Páá,užij si to:)budeš nám chybět *14*
  • Ahoj nevíte kde můžu sehnat na internetu že se chci kouknout na zákon a pořádek utvar pro zvlastní oběti. 11 řada 1 díl? Went tam hrál a nedávno to jelo na nově a já sem ot prošvihla :/ a teď to nemůžu nikde najít :( poradíte mi ? -)
  • :((((((

tak to uz jako ne to fagt jako uz prehnaly... *10* *10* *10* sesty misto?????? *16* *16* *16* jako ja sem chodim kdy muzu a kdy sem na pocitaci ale todle mne jako nebavi pac proste neni mozny aby byl wentisek na sestym miste to neni mozny vuuubeccc *16* *16* *16*
    • Re: :((((((

Přesně tak taky už mě to jako nebaví...chodim sem jak můžu a on furt jen klesá...nechápu tenhle ten systém tady!!FAkt neee!!!! Ale tak holky u nás přece Wentík na 1. místě a vždycky bude!! *3*
    • Re: :((((((

Hej tohle je fakt hrozný! =(=(=(=(=(=( Mě už to taky fakt nebaví, když Wentík furt jenom klesá... Přitom by měl být 1.!!! *16*
  • Jako polární zář

Je fakt moc super, jeho krásu nelze přehlédnout vyzařuje z něho jako když svítí slunce. A ty jeho oči, jsou fakt nádherný. Někdy mi připadá, že se na mě dívá *1* *1* *14* *4*
    • Re: Jako polární zář

*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • trochu jinde

Čeho se u kluka všimnete jako první?
    1.u kluka na ulici? 2.čeho jste si na Wentovi všimli jako první,co vás upoutalo? *5*
    Mě 1.asi postavy a toho jak se tváří.2.tetování a oči,líbí se mi jeho přísný pohled *5* *4*
    • Re: trochu jinde

Já si teda první všímám u kluka očí, postavy a toho jak je oblečenej. A u Wentíka mě zaujal ten jeho krásnej pohled a úsměv *14*
      • Re: Re: trochu jinde

A co se ti líbí,když maji na sobě? *3*
        • Re: Re: Re: trochu jinde

Tak mě se líbí když má nasobě třeba džíny náký good tričko nebo košili. *3*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Mne taky-teda souhlasím se všemi holkami,ale nemám ráda kluky,kteří jsou "namachrovaní frajírci s blbýma kecama".....a u Wenta-jeho švechno:Dprostě...
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Jo:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Taky mám zkušenosti s takovýma exotama,dost blbý *10* ale co,jdu dál *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Pravda,blbý kecy to je to nejhorší a když je kluk arogantní,povýšený,to je pak zklamání *9* Taky takový"borce"znám a taky si kdysi ze mě dva blbštajni utahovali *5* dneska už jim to umim vrátit *4*
        • Re: Re: Re: trochu jinde

Tak musí být určitě simpatický na první pohled,oči,tvářička a pak tělo,oblečení atd.mám ráda když mi prostě padne do oka na první pohled,když se kouknu a řeknu si"jo,ten je k sežrání" *15* *8* *14*
    • Re: trochu jinde

U kluků nevim,ale u holek si v první řadě všímám vlasů,očí a pak ji sjedu pohledem celou......... *3* když se usmívá tak je to úplně super a to je pak hezká každá... *3*
  • petulaa

Hmm..

no jo..Michael Scofield *14* Je proště tak sladkej a nynoučkej *1*
  • pedriska

Včerejšek . . 8.10.2008

Takže když chcete detailíky tak vám teda vyhovím.Sice z toho zase bude slohovka ale to neva . . (teda snad vám to neva *1* )Takže už dlouho se mi ve třídě libí jeden kluk . . jmenuje se Honza . . a kámošce se líbí taky jeden kluk a jeho jméno je Dano.Kámoška je strašný panikář a stydlivka a nechtěla to Danovi říct ale její nej kámoška Dorka mu to řekla a pak se to rozneslo po třídě , kámoška z toho byla na dně a chtěla tu holku co to řekla ve třídě zabít . . jenže já tu holku Zuzku potřebovala , protže ona jediná z mých kámošů mluví s Honzou . . no a včera Marie (ta holka co miluje Dana) omylem prokecla dvoum drbnám ve třídě že se mi líbí Honza a pak to chtěla zamaskovat a já jí říkám že to nezamaskuje a přiznala jsem to těm holkám jenže mi došlo že ty to určitě vykecaj Honzovi.No a tak jsem řekla Marii že nechci dopadnou jako ona a ona že to Honzovi nemůžu říct že pak by kolovali pomluvy všude . . pak ale nakonec po hodině Honza něco projednával s dětskama ve třídě a já chtěla jít jenže mě zastavovala Zuzka že mu to mám říct a tak nakonec Marie zastavila Honzu a chtěla to zakecat ale bylo pozdě a tak jsem řekla Honzovi že se mi líbí , on to vzal v klidu , přesně tak jak si myslela Zuzka . . řekl mi že už se k němu něco doneslo a tak jsem mu vysvětlila že nechci aby se to dozvěděl od jiných . . . a on mi pak řekl že v pohodě ale taky mi řekl "už asi víš . ." a já na něj "jo vím že máš holku a nechci aby ses rozcházel jen chci abychom byli dobrými kamoši" a on řekl že v pohodě *14* *14* je strašně milej a dneska jsme si povídali a byl super a pokaždé když někam šel kouknul na mě a usmál se . . *14*
    • pedriska

Re: Včerejšek . . 8.10.2008

je skvělej a mě se líbí čím dál víc . .*14* včera jsme si povídali s holkama a Zuzka říkala že se jí třepalo srdce za mě že nečekala že to takhle řeknu . . čekala že to řeknu ale né takhle a Marie mě měla za úplnýho sraba myslela si že to neřeknu . . *1* řeknu vám lidičky tohle je první kluk kterýmu jsem to řekla a kupodivu jsem byla v klidu a jsem ráda že to ví . . . akorát dneska jsem si to trochu podělala . . mluvila jsem z jednou holkou ze třídy a nechtěně ze mě vypadlo že se mi Honza líbí a doufám že to ta holka nerozhlásí . . a doufám že mě Honza nezabije . . je to fajn kluk a já ho mám moc ráda . . co myslí te vy??Akorát jedna věc mě naštvala , včera když jsem byla tak štastná tak mi Marie na icq napsala že se jí líbí Honza . . myslela jsem že jí zabiju . . .nakonec jsme si to vyjasnili a on zse napsala že se jí líbí Dano . . už fakt nevím co s tou holkou dělat ona prostě žárlí že Dano osahává ostatní holky ale že s ní se nebaví a dneska mi řekla že já se z Honzou můžu bavit protože on má holku kdežto kdyby se bavila s Danem podle ní by to vypadalo že ho balí . . . vážně nevím co s ní . . a jinak díky že jste přežili tuhle mojí slohovku *14* *14* Mám Honzíka moooc ráda , on má tak krásný očíčka . . *14* *14*
      • veronika16

Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

jesi se teda muzu vlozit do diskuze....tak ti reknu ze si hoodne odvazna...docela ti to zavidim...ja sem k takovy veci nikdy tu odvahu nenasla:)
        • ken

Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Wau *1* Fakt super, ale opravdu se nekdy ztracim *15* Musel jsem to cist dvakrat, nez jsem pochopil, kdo je Marie kdo je Dorka a kdo jsi ty *14* *4* Jinak ale super *3* Držim palečky, ať to mezi váma dlouho vydrží *4* *14* Jinak Verčo12, klidně se přidej *1* budem jen rádi že? *15* *14*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Jasně Verčo16 přidej se k nám a jen tak mimochodem taky jsem si myslela že tu odvahu nenajdu!ale našla jsem a dokázala jsem Marii že nejsem takový srab jak si myslela *1*, v tu chvili když jsem mu to říkala jsem ani nic necítila a pomalu jsem si ani nepamatovala co jsem řekla *1* *14* a jinak jsem ráda Kene že ses v tom vyznal *14* . .víš když začnu psát nevím kdy přestat . . . *1*fakt sorry jsem ráda že jsi nakonec pochopil kdo je kdo . . *1*někdy bohužel píšu slohovky tak mě omluvte . . . .*1*a díky za to že mi držíš palečky jsem moc ráda že jsem vám to mohla říct , doufám že to mezi námi vydrží, mám ho moc ráda a chtěla bych být jeho dobrá kámoška a dokázat že kamarádství mezi holkou a klukem může existovat *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Pedri,nejdřív mi musíš vysvětlit,kdo je ta "Zuzka"ta chodí s tím Honzou,nebo co??
              Zajímalo by men,proč se s ním rozešla,a proč se na tě tak Honza jukal!Rozhodně by jsi s ním měla promluvit!Můj názor.......možná mu pomůžeš,možná ne,ale rozhodně se počítá snaha,pokuď ten rozchod nebyl kvůli tobě,což si myslím,že je to absolutně nemožné!!!!Bo si nic neudělala a všechno!!!
              Taky by men zajímalo kdo je ta "Marie"jak sjem jednou řekla,jsem v tom celá zamotaná *1* ....
              A proč jako má Honza odejít ze školy a to i ta Zuzka??.............pověz *15*
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Děkuju vám všem za rady a za všechno co jste napsali . . *14* Dneska se mi to celý zhroutilo jak domeček z karet.Kámoška mi řekla že se Honza rozešel se svou holkou , prý se pohádali ale nevěděla kvůli čemu , málem to se mnou seklo , vážně , málem jsem se zhroutila v hodině čejáku. *9* Honzík byl dnes celý smutný a prý v anglině brečel,*9* Je mi to líto ale nevím jak mu pomoct.Zuzka mě přesvědčila at za ním radši nechodím že mu stejně nepomůžu , . . chtěla si s ním promluvit po dějepise jenže jí zastavila úča dějáku ,*9* . . Zuzka mu chtěla říct že jsme tu pro něj. *3* Když jsem tu smutnou zprávu slyšela chtělo se mi brečet , *9* . . Zuza říkala že Honza s tou svou holkou bude mluvit a tak doufáme že se to vyřeší.Když byl Honza v čajáku u tabule koukal se na mě a vypadalo to jako by mě chtěl očima zabít . . chyběl mi ten jeho úsměv . . *9* vůbec jsem nevěděla proč se na mě tak dívá . . bylo mi hrozně *9* Blbý je že to co mi Zuza řekla slyšela Marie a málem to rozhlásila dál , hlavně jak jí zuza říkala "MLČ" . . tak tak že jsem jí zastavila aby to neřekla . . . je mi dneska strašně . . .*9* ted jsem se ještě pohádala s Marii kvůli tomu jejímu " princi ". . .ona vůbec nevidí že je mi blbě . . je úplně pitomá . . básní o Danovi a je jí jedno že kámoška má problém . .*9* blbý na tom je že Honza asi z tý školy odejde když se neudobři s tou holkou a jestli odejde on tak na konci prváku jde Zuzka takže ztratím dva skvělý kámoše . . *9* sorry lidičky že vás zase zatěžuju moc se omlouvám . . *9*

Pedrisko já sem se v tom teda taky trošku zamotala ale jinak v poho. Pedrisko je fakt superky že si mu to takhle řekla a že se to nedozvěděl od jiných lidí to by bylo blbý *3* jen je škoda že má holku ale kdo ví jak se to časem vyvrbí když budete spolu často v kontaktu tak se možná do tebe zamiluje *3* Jinak já osobně si teda myslim že přátelství mezi holkou a klukem neexistuje ale to je muj názor *4* Jinak Verčo já si tě taky pamatuju jako Vee...tak dobrou noc koťátka moje *3*
            • veronika16

no kamradstvi mezi holkou a klukem muze existovat...ale vetsinou se to bohuzel nepovede...pokud je jeden z nic zamilovanej tak casem to dopadne tak ze budto spolu chodi nebo konec pratelstvi...coz je mooc spatny...parkrat uz se mi to stalo....ale doufam ze ty to vyrezis rozumne... *3*

Řeknu ti,Pedri,že sjem se v tom taky zamotala:D:D....ale co...
              Myslím,že jsi udělala správnou věc!!Řekla jsi mu to,než aby se to dozvěděl od jiných fakt fajn!!Myslím,že Honzík to také ocenil!A hlavně i to,že toleruješ a nechceš po něm aby se rozešel s jeho holkou apod.! Kamarádství mezi holkou a klukem určitě JDE!A vy dva určitě budete moc dobří kamarádi!Trošku s ním,ale víc komunikuj!Vím,stydíš se,ale zkus to...:)dokázala jsi mu,že nemáš žádnej problém ,že chodí s holkou a tímhle dokážeš,že můžete být kamarádi na 100%...:)A víš co se říká začíná to PŘÁTELSTVÍM a končí LÁSKOU!:)nikdy nevíš co se může stát......s tou Marií,nevím dko to je bo co,jak sjem řekla,zamotala sjem se v tom,ale je to taková "pipka"že se po někom musí opičit,bo tak mi to přijde..:(.....mno neřeš jí!Buď ŠŤASTNÁ!!:)PŘEKONALA jsi sama sebe!:)Užívej si to...
              Verčo,já si tě pamatuji!Vee,jak jsi řekla....pamatuji,pamatuji..:)klid ně se přidej!Budeme rádi *4* *14*
            • ken

Ja taky vzdy pisu slohovky, *3* pak to po sobě přečtu a říkám si, bože co to je??? *7* Kdyz se v tom nevyznaj ostatni *1* tak je to dobry *15*, ale když se v tom nevyznam ja sam, tak mam chut s tim vzdy prastit!!! .-) *14* *15*
          • veronika16

Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

dik....chodila jsem sem tak pred milionem let....a ted se tu uplne ztracim...spis nez diskuze to vypada jako poradna...ale super poradna....ctu to uz nakou dobu ale teprv ted sem se vlozila do diskuze....byla jsem tu uz pred prazkama...to bylo pod prezdivkou Vee ale to si asi nepamatujete...kazdopadne moc rada se k vam pripojim pac vypadate jako super lidi! *3*
  • ???

Ahoj, v kterém tom díle Michael umře? Mám stáhlý serie z ulozto.cz a je to tam nějaký domíchaný, vůbec nerozumím 23 dílu ze 4. série. Díky *4*
    • Re: ???

Jak už tu několikrát bylo napsaný tak 4. série má jen 22 dílů!!!Ten 23 co jsi tu napsala bude asi ten film o tom jak je Sarah ve vězení----Michael zemře v 22 díle 4 serie ,ale v podstatě v tom filmu taky ,aby zachránil Sarah!Film vyjadřuje děj ,který proběhl mezi těmi 4mi roky ,které jsou přeskočené v poslením (22) díle!
  • jste tu?,

Myslím,že titulek dost jasně vyjádřil co jsem chtěla napsat:D....??!!kde jste lidi???byla náká 50%sleva?:D...piště
    • Re: jste tu?,

Kristýnko tady je to uplně mrtvý nikdo tu neni to je hrůza... *9* Jaká 50% sleva zase??? Jakej byl víkendík lidičky??? Já sem ho celej prochlastala... v sobotu kámoška slavila narozky a jako dost sme se zrušili pili sme absinthi fuj už nikdy víc jako *1* *13*
      • Re: Re: jste tu?,

Tady je úplný mrtvo!:(50%sleva to byla sranda:D:Dtrošku blbá:D:Dco už....:D:Dno víkend-prospala,pokokala,uklízela ..nic moc no.....no,z tebe za chvilku bude alkoholička.D:D
        • Re: Re: Re: jste tu?,

Tady je to fakt děsný už aby se všichni vrátili!!! Ze mě a alkoholička jo? NIKDY *1* *13* Narozky se přeci musí zapít ne?! *3*
          • Re: Re: Re: Re: jste tu?,

Jasná věc,narozky jsou dobrý důvod,ale Absinth brrr *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jste tu?,

Haha:Dto jo...
  • Jsem zpet,ale jen na chvili

Ale vzdyt ja tu sem!! *1* No nebo spis jsem dneska prijel! *3* strasne moooc se mi po vas stejskalo a ted kdyz si to vsechno ctu, tak mi vbihaji slzy do oci, ze vam opet muzu napsat a precist si vase prispevky!! *15* *14* Byl jsem na slovensku a ke kompu jsem se nedostal! *9* Jinak bohuzel vzdy prijdu k pc a nekdo odleta tak hlavne hodne stesti a v poradku dolette!!! *4* *14* Vsechny vas moccccc zdravim a novy lidi tez!! *14* Jen tu s nami vydrzte! *4* Milujmu vás VŠECHNY!!! *14* *15* *1*
    • Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

jéé Ahojík Kene...sem ráda že už si zase tu...moc si nám tu chyběl! Jak bylo na Slovensku???Jakto že si přijel jen na chvili zase někam pádíš pryč??? *3*
      • ken

Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Na slovensku to bylo super, chodily jsme po tatrách a tak bezva super !!! *1* JInak mam hrozne nabitý prázky! *15* dnes asi ve čtyri zase odjizdim s kamosem a vracim se zas pristi ctvrtek *3* *14* Ale nebojte, porad na vas myslim *15* *14* Strasne mi chybite, ale slibuju vam ze od zari tu budu porad a doufam, ze nebudu sam *1* *3* *15*
        • Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

chjo...my holky tu zůstanem normálně sami... a jak na to koukam tak jen já a Kristááá *9* Kdepak je Letica??? *7* tak si to tam teda hezky užij Kene a vrat se v poho *3* budeš nám chybět
          • Re: Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

No to máš asi pravdu Hanisko......a Letica....třeba jela s Patrickem:Dne sranda...mohla by se ozvat!!
        • Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Ahojky moje durhá půlko:D...ne fakt,moc jsi nám chyběl........je škoda,že dješ zase pryč!!!Snad písneš a my tu holky nezbydem sami!Viďte holky?.......napiš:)
    • Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Vítám tě tady chlape,jelikož mizíme tak tu budeš mít na starost děvčata......... *3* jsou fajn... *3* dělej jim společnost a nezlobit????????? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit