-
Plakat..
hele nevite kde (v jakym casaku) je takovej mega plakat Wenta ..je na nem sam a je tam napsano prison break rozmery cca 1mx60cm??? jestli vite kde ho splasit tak mi dejte vedet na email ju diky *4* *14* -
WENTWORTH MILLER
WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER, WENTWORTH MILLER *14* -
nadšená
Koukla jsem na nové,přidané fotky a jako skoro profesionálka jsem natšená,hlavně fotkou dva,tři a osm...fakt super *3* -
-
Re: nadšená
Dneska jsem taky taky přidávala fotečky, doufám že je zveřejní. *14*
Moje osobní sbírka, kde je Went s Mahonym a T-bagem *14*
Taky zkusím přidat nějaké to videjko *5* -
Re: nadšená
jj fotečky sou fakt úžasný... ale jemu to sluší prostě na každý fotce ... sežrala bych ho!!! *14* *14* -
-
Re: Re: nadšená
Went je hodně fotogenický kluk,jeho je asi snadné fotit,ale některý fotky jsou jakoby stejné,nevírazné...Každopádně ...jo,pěknej objekt *4* chválim!
-
-
-
mňam..........
Co byste zvládli uvařit,pro Wenta,kdybyste ho měli pozvat k sobě na jídlo? *3*
Já bych Danay udělal pstruha se slaninou a na citrónech s opečeným bramborem a zeleninový salát s jogurtovým dresingem.Vaření mě docela baví sem tam... *3* -
-
Re: mňam..........
Mno tak já bych teda Wentíka moc nepotěšila protože vařit bohužel neumim.Zvládnu jenom francouzský brambory, tousty a takový ty věci. Takže já bych ho musela vzít někam do restaurace bohužel *1* -
-
Re: Re: mňam..........
A znáš to...láska prochází žaludkem... *3* -
-
Re: Re: Re: mňam..........
Prochází,uvařila bych mu klasický guláš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: mňam..........
Jasně,český jídlo *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mňam..........
No to máš pravdu-Láska prochází žaludkem,ale jestli je to velký gurmán ..mno nevím kdo by mu vařil:Dasi moje babka:D -
Re: Re: Re: Re: Re: mňam..........
Tak třeba knedlo zelo vepřo, nebo svíčkovou *1*
-
-
-
-
Re: Re: mňam..........
To já azse neumím péct:D....no já bych náké české jídlo?...třeba řízek,salát...nevím..:)
-
-
-
WENTWORTH MILLER
WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* -
ANKETA č.2
Ahojky.
Jsem tu zas se svými otázkami.:D
Tak doufám,že mi odpovíte.:)
1.Jak se jmenuješ?
2.Chodíš na Wentův profil často?
3.Jsi tu zaregistrovaná/ý?
4.Nemáš strach napsat sem,zeptat se?
5.Myslíš,že by se Went mohl dostat na špici TOP10 osobností?
*15* -
-
Re: ANKETA č.2
1. Hanča :)
2. Jasně !!
3. Ne nejsem, ale nevadí mi to.
4. Ne vůbec ne, když se zeptám tak se toho víc i dozvím! A Wenta žeru, takže vůbec nemám strach, psát sem.
5. Určitě!
A je to už sice dlouho, ale Went se umístil na 2. míste v časopisu Popcorn ale už nevim za co to bylo :D -
-
Re: Re: ANKETA č.2
Hani,myslím,že to bylo za top mužskou osobnost či co.:)Ale nevím.
-
-
Re: ANKETA č.2
1.Kristina
2.Ano,skoro denně.
3.Ano
4.Ne:)
5.Když se o to pokusíme s pomocí druhých tak proč ne?!:)
-
-
Masturbace u PC
aaaaaacccccccchhhhhhhhh aaaaaaaaaaacccccccccccccccccchhhhhh hhhhhhh delej delej aaaaaaaaaaccccccccchhhhhhhhhh aaaaaaccccccchhhhhhh delej strikej uuuuuuuuuuucccccccccchhhhhhhhhhhh uuuuuuuuuuuucccccccccccchhhhhhhhh aaaaaaaaacccccccccccccchhhhhhhhh strikaaaam -
WENTWORTH MILLER
WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* -
co se stalo?
Ahoj holčiny:)nebyla sjem tu poměrně dlouho,a to mne mrzí:(promiňte!!ale nechápu co se tu vyvinulo..každý si tu jen nadává sprostě!!apod.......co to je?nic mi do toho není,vaše vyjadřování,ale tom je snad příliš...vidím,že jsme na 3.místě=pořád!!myslela jsem,že chcete aby byl 1.!!nebo aspoň 2.!§ale vy se tu zatím hádáte jak malé děti!!!!jsou tu noví uživatelé,fanoušci a antifanoušci!!co se dá dělat.......kdyby jste si trošku uvědomili,že to nemáte zapotřebí!§radši dál komentujte jak je rksáněj:) *14* a pomozte mi ho dostat na 1. nebo na 2.místo!!!!!!!!!vím,že tyhle ikeci pro vás budou tk otřesujicí..ale co se dá dělat:Dchcete aby jsme řpijel??tk pomozte,chcete aby jsme byli fanclubem?,tk pomozte..dík:) -
WENTWORTH MILLER
WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14*