Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plakat..

hele nevite kde (v jakym casaku) je takovej mega plakat Wenta ..je na nem sam a je tam napsano prison break rozmery cca 1mx60cm??? jestli vite kde ho splasit tak mi dejte vedet na email ju diky *4* *14*
  • WENTWORTH MILLER

WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER, WENTWORTH MILLER *14*
  • nadšená

Koukla jsem na nové,přidané fotky a jako skoro profesionálka jsem natšená,hlavně fotkou dva,tři a osm...fakt super *3*
    • Re: nadšená

Dneska jsem taky taky přidávala fotečky, doufám že je zveřejní. *14*
      Moje osobní sbírka, kde je Went s Mahonym a T-bagem *14*

Taky zkusím přidat nějaké to videjko *5*
    • Re: nadšená

jj fotečky sou fakt úžasný... ale jemu to sluší prostě na každý fotce ... sežrala bych ho!!! *14* *14*
      • Re: Re: nadšená

Went je hodně fotogenický kluk,jeho je asi snadné fotit,ale některý fotky jsou jakoby stejné,nevírazné...Každopádně ...jo,pěknej objekt *4* chválim!
  • mňam..........

Co byste zvládli uvařit,pro Wenta,kdybyste ho měli pozvat k sobě na jídlo? *3*

Já bych Danay udělal pstruha se slaninou a na citrónech s opečeným bramborem a zeleninový salát s jogurtovým dresingem.Vaření mě docela baví sem tam... *3*
    • Re: mňam..........

Mno tak já bych teda Wentíka moc nepotěšila protože vařit bohužel neumim.Zvládnu jenom francouzský brambory, tousty a takový ty věci. Takže já bych ho musela vzít někam do restaurace bohužel *1*
      • Re: Re: mňam..........

A znáš to...láska prochází žaludkem... *3*
        • Re: Re: Re: mňam..........

Prochází,uvařila bych mu klasický guláš *1*
          • Re: Re: Re: Re: mňam..........

Jasně,český jídlo *5*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: mňam..........

No to máš pravdu-Láska prochází žaludkem,ale jestli je to velký gurmán ..mno nevím kdo by mu vařil:Dasi moje babka:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: mňam..........

Tak třeba knedlo zelo vepřo, nebo svíčkovou *1*
      • kasnic

Re: Re: mňam..........

To já azse neumím péct:D....no já bych náké české jídlo?...třeba řízek,salát...nevím..:)
  • WENTWORTH MILLER

WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14*
  • ANKETA č.2

Ahojky.

Jsem tu zas se svými otázkami.:D

Tak doufám,že mi odpovíte.:)

1.Jak se jmenuješ?

2.Chodíš na Wentův profil často?

3.Jsi tu zaregistrovaná/ý?

4.Nemáš strach napsat sem,zeptat se?

5.Myslíš,že by se Went mohl dostat na špici TOP10 osobností?

*15*
    • Re: ANKETA č.2

1. Hanča :)
      2. Jasně !!
      3. Ne nejsem, ale nevadí mi to.
      4. Ne vůbec ne, když se zeptám tak se toho víc i dozvím! A Wenta žeru, takže vůbec nemám strach, psát sem.
      5. Určitě!
      A je to už sice dlouho, ale Went se umístil na 2. míste v časopisu Popcorn ale už nevim za co to bylo :D
      • Re: Re: ANKETA č.2

Hani,myslím,že to bylo za top mužskou osobnost či co.:)Ale nevím.
    • Re: ANKETA č.2

1.Kristina
      2.Ano,skoro denně.
      3.Ano
      4.Ne:)
      5.Když se o to pokusíme s pomocí druhých tak proč ne?!:)
  • Masturbace u PC

aaaaaacccccccchhhhhhhhh aaaaaaaaaaacccccccccccccccccchhhhhh hhhhhhh delej delej aaaaaaaaaaccccccccchhhhhhhhhh aaaaaaccccccchhhhhhh delej strikej uuuuuuuuuuucccccccccchhhhhhhhhhhh uuuuuuuuuuuucccccccccccchhhhhhhhh aaaaaaaaacccccccccccccchhhhhhhhh strikaaaam
  • WENTWORTH MILLER

WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14*
  • co se stalo?

Ahoj holčiny:)nebyla sjem tu poměrně dlouho,a to mne mrzí:(promiňte!!ale nechápu co se tu vyvinulo..každý si tu jen nadává sprostě!!apod.......co to je?nic mi do toho není,vaše vyjadřování,ale tom je snad příliš...vidím,že jsme na 3.místě=pořád!!myslela jsem,že chcete aby byl 1.!!nebo aspoň 2.!§ale vy se tu zatím hádáte jak malé děti!!!!jsou tu noví uživatelé,fanoušci a antifanoušci!!co se dá dělat.......kdyby jste si trošku uvědomili,že to nemáte zapotřebí!§radši dál komentujte jak je rksáněj:) *14* a pomozte mi ho dostat na 1. nebo na 2.místo!!!!!!!!!vím,že tyhle ikeci pro vás budou tk otřesujicí..ale co se dá dělat:Dchcete aby jsme řpijel??tk pomozte,chcete aby jsme byli fanclubem?,tk pomozte..dík:)
  • WENTWORTH MILLER

WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit