-
utek
jeeeee uz za chvuilinku uteeeeeekkk *14* *14* *14* se koukejte koukat vsici!!! *3* *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: utek
Prave skoncilka kr. New York!!!! A potom úúúúúúúúúútttttěk *1* *1* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *4* *3* *1* *15*
-
-
denina07
went krasnej chlapik. ja zeru utek z vezeni tam mu to vazne dost sekne *14* *14* *14* -
WENTWORTH MILLER
*4* *4* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *4* *4* -
Fotky
Holčiny chtěla sem vás poprosit abyste sem nevkládali už fotky co tam jednou jsou v tý fotogalerii... chtělo by to nějaký nový...hodila sem jich tam plno ale nák se tam ne a ne objevit tak nevim co stim je!!! *9*
Děkujiii páááško -
-
Re: Fotky
Taky sem už tam pár fotek dala ale ještě se tam neobjevili tak nawim co stim je no doufám že se objevěj!!!
-
-
INTELIGENCE SVETA!!
NEMA CENU TO SEM PSAT, ALE JA SE O TO POKUSIM!!!
DOKAZETE POCHOPIT JIT NA ZACHOD SE VYCHCAT?UTRIT SI PRDEL???
TAK PROC NEDOKAZETE POCHOPIT TOO...ZE PROSTE JSME SI DELALI PRDEL A ZE JE TO FOTOMONTAZ A ZE JE NAM FŮK JESTLI NEKOHO MA TO JE TAK TEZKY NEBO JA VAS HLAVNI KKONICEK PREKRUCOVAT VECI???
UBOZACI *16* -
-
Re: INTELIGENCE SVETA!!
Hovoríš o Tereze a tej slovenke že nemajú mozog ale....ty ten svoj možno máś ale nepoužívaš ho,takže ti je platný asi ako bezrukému rukavice! -
Re: INTELIGENCE SVETA!!
husa jdi spát
-
-
Nová videa
Tak nám Went o5 klesl, teda to číslo u něj *9* *9* *9*
JInak jsem přidala pár zajímavých videek o Scofieldovi a Mahonym *14*
Se kdyžtak jukněte *5*
Papa Vaše Amanda *5* -
-
Re: Nová videa
Tak jsem klípek shlídla a ohodnotila plným počtem *4* *4* *4* fakt super!!!Třetí série bude mazec *5* Michael(jako postava)projde hodně velkou změnou,myslim,že bude konec hodnýho kluka,bude tvrdší,vyděšenější a zoufalejší...nějaký klípky jsem viděla na You Tube a působil tam podobně,už teď je mi ho líto...Mahony bude taky s nervama v háji,co? *5*
-
-
???
Tak jak to teda je?Umře Sára nebo ne?Když ste to už nakousli tak to dořekněte,Mě to moooc zajímá.A prosila bych pozitivmí zprávu *4* -
-
Re: ???
jj umře ale pak jí zase oživí nějak... -
-
Re: Re: ???
No...oživí:Dspíš takhle..-oni řeknou,že Sára umřela,nebo spíš,že ji zabili..holky neviděla jsem 3.řadu,ale všechny díly jsem přečetla,no a teď ve 4.řadě,ji teda Sarah(herečce)nabídli,aby hrála zase s tím,že jakoby někde byla,ale neumřela,a pak se to všechno vysvětluje..já nevím..:) -
-
Re: Re: Re: ???
Proste ve treti rade je Mikle ve vezeni a snazi se dostat ven s nejakym veznem jmenem Whistler! *1*Jenze Link asi tusi, kde je Sara s EJ a vyda je hledat! *15* Porve se v nejakem dome s unosci, ale Saru nevysvobodi no a pak se mu ozve jedna zenska, ktera s nim vyjednava a rekne mu, ze at uz nikdy nezkousi hledat Saru ani LJ. *3* *4* Jeste mu rekne, aby se to uz vickrat neopakovalo, tak mu da do garaze darek no a to je prave S... *9* *9* Ale nebojte se, je to uplne nekdo jiny a Mikle se dostane z vezeni a Saru potom v jednom dome najde zivou!!! *4* *14*
-
-
-
-
malí dotaz :-)
když jste všechny takoví oddaný fanynky že by ste za něj i dejchali co že ste nebyli členkami fanklubu před tím než začal běžet serial útěk z vězení ?*10* *7* podle mě ste ho ani neznali!!!! -
-
Re: malí dotaz :-)
todle ale moch rict kazdej o tobe vis kdyz si ho neznala ...nemyslis????ty si to teda asi vedela este predtim nez se narodil vid... *7* *9* -
slint...
Páni nevím jestli jsem kdy videla užasnejšího a dokonalejšího chlapa než je Wentworth Miller dokažu na jeho fotky civět pul hodiny v kuse.... *1* *1* proč u nas takoví nerostou ? *3* a neni teplej to jsou jen fámy....dementního bulváru...si vemte kolikrát už byla třeba Fergie těhotná *1* *1* on je nadhernej dokonalej a naprosto užasnej... -
mě oslovil hlavně kvůli prison break ale proč taky ne když je to jeho první velká role?!...akorát podotýkám že už minimálně před půl rokem..ten seriál sleduju v originále a ne na nově *5* ...ale i dyby ho někdo začal mít rád až teď tak je to úplně jedno ne?! *7* ...každej herec se stane známej(i zpěvák)až když má za sebou nějakou větší roli *3* *8* -
-
Re: Re: malí dotaz :-)
jo naprosto s tebou souhlasím.ne každý má možnost si všimnout méně známých herců,do jakých kdysi patřil i Went.Je jedno jestli si fanda pět let a nebo se jím staneš až teď.důležité je,aby to nepřerostlo přes hlavu,víte jak to myslím,ale je trapné,když např.13tileté holky pišou: "miluju ho,je užasný",apod.Bože je to jen člověk!a on by s vámi stejně nikdy nechodil!tímhle se holkám,kterých se to týká omlouvám,ale je to pravda! -
-
Re: Re: Re: malí dotaz :-)
souhlasím naprosto *1* ...je moooc hezkej to všechno jo,zbožnuju jak hraje scofielda,ale sem nohama na zemi *3* *1*
-
-
-
hahhahaha,ja som sa s ním stretla v dobe keď sa tu nikomu o Prison Breaku ani len nesnívalo :-)a ani som nevedela kto to je....
-
-
WENTWORTH MILLER
*14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *4* -
Save the good doctor!
Nevim, jestli jste se na něj už dívali, ale me se strasne libi to video:save the good doctor:-)*1* to jak tam ma na konci Mikle se Sárou miminko *1* *14* To je uplne bozi *14* Pridal jsem ho sem pred mesicem, ale hledal jsem ho na netu pres ctvrt roku *15* Kdyby to bylo doopravdy *4* *3* -
-
Re: Save the good doctor!
Taky musim říct Marcy aby si pak shlídla přidaný fotečky,taky jsou super!Bude natšená(ona je totiž fotografka)ale já radši klípky je to živější,origoš a je krásný a miloučký! *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Save the good doctor!
To je jasný:)
-
-
No,s tim mimi je to úplně suprácký,viděla jsem všechny,ale mimi,sekne jim to *14* A taky se mi líbí sexy back,různý kousky z filmů,seriálů,pěkný mix a líbačky,wow *14* Jsi šikovnej! *3* -
Jo hej,úplně hustý:D.....LIDI!!většina z vás už asi hlasovala,že?.ale PROHRÁVÁME!!....SOUBOJ-SERIALU.CZ !!
-