Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER, *14* *14* *14*
  • tak co?

Hanisko,tak co?Klapne to dneska s tím klukem? *14* V pátek mě chce vzít šéfík na důležitý obchodní oběd abych si to oťukla jak se mluví,o čem atd.Tak,že musim oželet začátek svatby,zítra být v práci dýl a taky si něco koupit na sebe *9* ale na druhou stranu je to od něj hezký a už teď jsem nervózdní *8* Jinak se na mě v kanclu,když mi to říkal usmíval a prý to bylo v pondělí fajn;-)
    • Re: tak co?

Jo Jo dneska to klapne s tím mym objevem už mi psal takže sme domluvený a prej mi ten včerejšek vynahradí tak sem na něj zvědavá *14* Týý jova na obchodní obídek jo?!hmm tak si kup něco hezkýho na sebe at pořádně zapůsobíš *3* Mno pondělí se mu líbilo tak to je good. *3*
      • Re: Re: tak co?

Si to užij a snad to vynahrazení bude stát za to *5* jsme tu dost zvědaví jak kdo kde,tak že dej pak vědět,jak to vynahradil,uličník *4*
        • kasnic

Re: Re: Re: tak co?

Fandím Vám,holky!!!..kdo by Vás enchtěl ,co?:D *14* *14*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: tak co?

Hodně štěstí holky a ať vám to všechno výjde a ať jste šťastnééé , mooooc šťastné *3* *4* *3*
    • Re: tak co?

No,dobrý,jdi do něj,zatim to s tebou myslí asi spíš pracovně,trochu ho postrč *8* *3* *4* Já už čekám na Vlada,za chvíli přijde domu,bydlím už třetí měsíc s ním.Jsme v podnájmu ještě s jeho dvěma kámoši a jednou holkou(toho kámoše)pro změnu je to polka *15* a ještě tu je pes voříšek *4*
  • Wenťačky

Ahoj Wenťačky! *3* Už jsem zde,ale jdu pařit tak že podrobnosti o Itálii napíšu zítra! *3* Jsem rád,že už jsem zase tady *3* !Chyběl jsem vám *3* *3* *3* ?Hanisce,Kristýnce a Marcy pusu,za to že tu věrně byly,jste super! *3* Jinak ségra se fakt rozjela,jsem v šoku.......
    • Re: Wenťačky

Ráda bych tě poznala Patricku,jsi zajímaví kluk ;-) zábavný a milý ;-)
      • Re: Re: Wenťačky

Zní to jako pozvánka na rande.......... *3* Díky za pochvalu *3*
        • Re: Re: Re: Wenťačky

Vyznělo?Možná to měla být pozvánka na rande ;-).Tak co takhle ve 13:30 nebo kolem 19hod.tady?;-)
          • Re: Re: Re: Re: Wenťačky

Jsem tady,ale je teda po půl....
            • Re: Re: Re: Re: Re: Wenťačky

Tak si to v Praze určitě užij!Pusinku od vás si schovám *14* *3*

Mno já bohužel zítra nemůžu jedu ráno do Prahy a vrátím se až večer takže tu zítra asi vůbec nebudu... vy si tu beze mě poradíte. Pusinku Páťulko *3* *3*

Jo,myslim,že bych mohl,ale klidně i dřív tak v půl osmý,v devět totiž musim jít do práce... *3* Hezky řečeno,nemravný úmysli *3* né holku do ničeho netlačim.Tak rande i zítra,těšim se.... *3* Má dobrý otázky......umí to.... *3* Co ty Hanisko,přijdeš?Pusu vám oběma! *3*

Jé,jsi romantik,který má někdy nemravný úmysli co:-)?Jsi opravdu super,hrozně milý,úžasný,myslim že bych se do tebe mohla zamilovat,tohle je vážně jako v nějaký reality show.Už musím jít,ale chci to někdy zopakovat,prosím?Můžeš zítra v osm nebo tak nějak?Jen na pár slov?Samozřejmě uvítám i Hanisku,jsi bezva!Patricku posílám pusu;-)

Co jako nestíháš??? Sim tě...! Jinak Wall máš good otázečky fakt jo..tady se toho člověk dozví *3* Na čelo to je docela blbý ne?! Když už tak teda ta tvář ale podle mě holka při loučení chce dycky pusu na pusu (když se jí to rande teda líbilo jinak asi ne) týý jo taková romantika.S tebou bych normálně chtěla jít na rande...fakt jo!!!

Vy jste pisatelky,nestíhám.... *3* Tak na dobrou noc,když se loučim tak na čelo nebo na tvář,když poznám,že je holka povolnější a neni nervózdní tak na rty a pak na ucho,kam ji většinou něco zašeptám jako,bylo to krásný,hezký sny,jsi krásná nebo tak něco.... *3* Jo,ono se to někdy otočí.... *3*

Wau:-)Mě se to teda nestalo,že bych s někym šla na prvním rande,i když už se o to jeden pokoušel,neuspěl.Kam políbíš holku jako první,na jaký místo?

Mno jo no...někdy se to taky hold musí obrátit proti vám *1*

Já se přiznám chtěl jsem ji,rande bylo prostě záměr ji dostat,ale pak jsme spolu chodili asi tři týdny,rozešla se semnou,protože kámoš řekl,že to byla sázka...ale nebyla.Po druhý jsem dostal na čumec já,holka byla tulivá,mazlivá,šel jsem na to,ale šlo ji jen o to,já blbec si myslel,že to bude mít delší trvání..... *3*

Proč by si to neopakoval,udělal si to asi proto,že si to tak cítil ne nebo proto že si ji chtěl prostě dostat a konec?U mě si neklesnul,ale překvapil si mě?;-)

Proč bys u nás měl klesat??? Něco takovýho se stalo snad asi každýmu...

To by mi stačilo,krásný... *3* Teď u vás asi klesnu morálně,ale stalo se mi to...už bych to,ale asi neopakoval...

NO jo první rande jsou dycky hrozný. Mno tak já bych ti asi taky dovolila na začátek pusinku, líbání a držení za ručičky...víc asi ne.Určitě bych se stebou nevyspala hned na prvním rande.

Spal si někdy s holkou na prvím rande?

Ty si číslo:)))Nevim,držení za ruce,polibek,něco víc nevim,záleželo by na situaci a na tobě,já bych si asi netroufla na víc než ti dát pusu;-)

Krááásný,jste kočky *3* Byla to sranda....byla zkušená a já na ni vejral jak na obrázek,nervózdní jsem byl úplně hrozně.....ale bylo to hezký,povedlo se,pochválila mě...bylo to rychlí *1* *3* Co byste mi dovolili na prvním rande? *3*

A jaký to bylo teda poprvý když sis na to tedka vzpomněl??Hmm dobrá volba kluky v košili a v džínách uplně žeru . Mno tak já bych si vzala bud to samý co ty Páťo košili a džíny a nebo třeba tílečko a takový krátký černý kalhoty...úrčo botky na podpatku a výstřih
              *4*

Jaký to bylo poprvé:-)))?Hezký,jo to odůvodnění i oblečení,frajer;-)co Hani?Já asi sukni khaki barvy(mám ráda přírodní barvy),top,vysoký boty a nějak se hezky učesala a nalíčila a měla na tváři úsměv ten nejhezčí jak to jen umim;-)

Holky dobrý...jo poprví *3* teď jsem se musel smát,vzpomněl jsem si na to poprví *3* Vzal bych si džiny a košily s krátkym rukávem něco pohodlnýho.....Co byste si vzali vy?Jo,a svetr jen do ruky nebo přes rameno,jsem otužilý,ale vám holkám je furt zima tak bych vám ho pak půjčil... *3*

Aha tak ted nevim na koho bylo že je rychlej... *1* mno neva... všema deseti umim taky...ma pro to státní zkoušku *3*

Sem rychlá protože sedim u PC a dost se nudim ...sem doma sama a nemam si skym povídat.Vidíš Páťo všechno je jednou poprvé *3* Jinak stou růží stebou naprosto souhlasim..hezkýý odůvodnění *3*

Takhle je to určitě zajímavější;-)Mě to taky nevadí.Co by jsi si vzal na sebe na první rande,řekněme jen decentní večeře+procházka noční Prahou.Jsem velká pisatelka,umim všema deseti;-)

Píšeš rychle... *3* Rande se dvěma holkama jsem ještě neměl..... *3* Bílá znamená přátelství a žádný slib či závazek,je to barva nevinnosti o tom by první rande mělo být až když se uvidí co dál,tak bych dal červenou růži to už znamená mám tě rád,chci s tebou být... *3* P.S.pryč nechoď *3*

Ahoooj Páťulko... *3* Wau bílou růži jo...hmm ty jsou nejhezčí *3* .My ti lichotíme jo? Jinak sorry že se vám s Wall vkládám do diskuze...jestli vadí stačí říct!

Proč bílou?Je mi 22let.Rock Hill je mezi North a South Carolinou a přesně jsem bydlela ve Fort Mill,trochu zapadákov:-(Protéká tam řeka Red River:-) (jako vězení Fox river).Je to práce asi jako každá jiná.Přidáš se,Hani?

Hanisko,ahoj... *3* Asi kytku,bílou růži... *3* Zajímaví,kolik ti je?Rock Hill,je kde?Jinak mi teda lichotíte... *3*

Já si dělam srandu s tim přebráním...ale Páťa je fakt super klučina a mam ho ráda. Jinak vizážistka je úrčo good prácička... *4*

Neboj rozhodně ti ho nechci přebrat:-)Vím,že tu nejsem jediná,který se líbí:-)Určitě jsem víc vizážistka,to je moje práce,modelka,vyjímečně,nefotil a jsem nic už přes půl roku.Modelingu jsem se věnovala nejvíc v 16-18letech,žila jsem i 5měsíců ve státech u Rock Hill.Co by si přinesl holce na prvním rande?;-)

No,dělám to,že sedim u pc a píšu,jinak jsem po obědě,klasika........Co děláš ty?Napiš něco víc o sobě? *3* Jseš víc vizážistka nebo modelka? *3*

ááá někdo mi tu přebírá Páťu jo?! Mno tak to teda ne... *1* *13*

Řekla jsem si,že počkám do 14hod.:-)Co teď právě děláš?;-)
    • Re: Wenťačky

ahoj Páááťo jééé já sem se na tebe táááák strašně moc těšila *3* a konečně si tu! Jen si jdi hezky zapařit a zítra čekáme na detailíky o Itálii jak bylo atd jo?! To víš ségruška se nezdá *3* . Jinak Pedrisko co bráška dobrý? a kdy vůbec odjíždí do Holandska?? páá lásky jdu taky pryč zítra napísám *3*
      • Re: Re: Wenťačky

Odpověděl jsem wall,ale chtěl jsem reagovat i na další odkyzy....Pedrisko,hlavně,že jsis bráchy užila a budu rád když jsem přijdeš častěji a že se taky o tobě něco více dozvíme... *3* Hanisko,tvůj kámoš je akční,toho se drž a jak si pařila? *3* A jak se těšíte všichni do školy??????????? *3*

Mno tak já sem včera pařila docela dobře...byla sem v Teplicích v Unicu na díze s kámošema a přišel tam i bratránek kterej slavil narozky tak sme to tam rozjeli ve velkym. Tak já jdu do školy až za měsíc takže se ještě budu válet doma hezky *3* Ráďo to věřim že ti je po bráškovi smutno ale tak můžeš ho kdykoliv navštívit ne?! A jak to jde u Tomáška??? *7* *3*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Wenťačky

Ahojky Ráďo , Hanisko , a všichni ostatní *3* Mám se dobře a po bráškovi mi je smutno , shodou okolností dneska odjíždí zpět.Říkal že přijede na Vánoce tak už se těším. *3* jj Patričku snažila jsem se užít si ho co nejvíc to šlo , než odjížděl slíbil že si zařídí skype a pak dá vědět.A jak se daří vám všem?Upřímně do školy se vůůůbec netěšíím a co vy? *9* a Páťo slibuju že se pokusím častěji chodit uvidím jak budu zvládat školu a určitě v brzké době něco o sobě napíšu.Mám vás ráda *3* *14*

Ráďo,máte s Patrickem nádherný pouto,už když jsem četla hodně pozadu tak je to vidět;-)ale i když budete od sebe na míle daleko a jednou třeba budete,pořád budete sourozenci a naštěstí jsou dnes mobilní telefony:-)Já to budu mít taky od září víc nabitý,budu chodit na kurzy a přednášky,ale těšim se.Hanisko,to budeš mít určitě lepší když budeš v Praze,dojíždění je zbytečně časově náročný,co budeš v Praze studovat?Podnájem neni těžký sehnat,alechce to už teď se ptát;-)

Mno já to budu mít taky docela od října těžký protože budu třikrát týdně dojiždět z Mostu do Prahy do školy a pak bych si tam chtěla najít prácičku a s někym jít do podnájmu abych nemusela dojíždět pořád.Ale úrčo vám sem budu písat pořád nákou tu minutku si dycky najdu *3* . To věřim Ráďo že ti je bez něj smutno když ste na sebe byli takhle zvyklí ale taky si zvykneš neboj...to chce časík *3*

Myslim,že hodně z vás to bude mít těžší,škola,zálibi,málo volnýho času,no snad se ale sem psát bude,i když na Patricka jsem zvědavá,nabral si toho moc *5* Bráchu můžu navštěvovat,ale už mi nebude usínat v posteli,kecat se mnou kdykoliv,dělat mi večeři *4* jsme na sobe hodně zvyklí *4* ,že jo Patricku?

Skype si zařiďte,to je dobrá věc,hlavně na dálku.... *3* Já ségru můžu navštěvovat,ale doma je to bez ní takový prázdný....Do školy se docela těšim,ale sebere mi to hodně času,na víc zase budu víst takový malý soukromý trénink volejbalu....tak nevim jak často sem pak budu chodit...
          • Re: Re: Re: Re: Wenťačky

A jaký to bylo teda poprvý když sis na to tedka vzpomněl??Hmm dobrá volba kluky v košili a v džínách uplně žeru *14* . Mno tak já bych si vzala bud to samý co ty Páťo košili a džíny a nebo třeba tílečko a takový krátký černý kalhoty...úrčo botky na podpatku a výstřih *4*

Ahoj pedrisko,jak se máš? *3* Jsem ráda,že si tu zůstala *14* co brácha?Neni ti už smutno?Mě teda brácha chybí,když jsem teď u Tomáše *9* ,ale písám mu a volám tak je to dobrý *14* A koukám jako vrána,že se tu chystá nějaký rande? *8*
    • pedriska

Re: Wenťačky

Ahojky Patričku jsem moooc ráda že jsi zpátky.*3* *4* To si piš že jsi nám chyběl.*3* *4* Tak co ja bylo???*7* Doufám že sis to užil.*3* *4* Já se tu teď moc neukazovala protože u nás byl bráška , ukázat se ještě před tím než odjede zase pracovat do svého druhého "domova" do Holandska.*3* *4* Ale ted už se tu snad budu ukazovat častěji. *3* *4* *3*
  • wooww!

ahoj lidičky, v říjnu sem psala wentovi dopis, jestli by mi nemohl poslat fotku s autogramem...a tenhle tyden mi opravdu prisla fotka a na ni napsano...Terri, be good ..Went! Jéééééžiš ja sem tak ráádaaa.... *14* *14*
    • Re: wooww!

cauec, mohla bys mi pls na mail napsat adresu kam to poslat? Segra je z nej cela pryc, tak ji chci udelat radost, ale nechce se mi hledat nejakou adresu na netu... :) Mail je info@mdteam.eu ... predem dikes moc Nicolle
    • luluvamp

Re: wooww!

ááá...prosím,mužeš mi do vzkazů napsat adresu??
      Jo a musíš mít nějákou speciální známku,že,?
      Moc díkydiky *1* *1*
    • ken

Re: wooww!

Ahojky, takový dopis už jsem psal také, a poprvé mi přišlo všechno, jen podruhé, když to psala kamarádka, tak jí nepřišlo nic, možná měla špatnou adresu??? *14* *1*
      • Re: Re: wooww!

Já chcí taký!!......Kolik to stálo?A vůbec...jak se to dělá?Nebo spíš posílá??..... *9*
        • ken

Re: Re: Re: wooww!

No, potřebuješ dvě obálky, jednu velkou a malou! *3* Na tu VELKOU obálku nalepíš známku, kterou si vyžádáš na poště(přesně nevim kolik stojí, možná kolem 20-30kč??) a napíšeš adresu. *4* Do té velké tedy vložíš tu menší obálku s fotkou WENTA, na který se ti podepíše. A teď to nejdůležitější, musíš na tu malou obálku napsat svojí zpáteční adresu+známku nazpět! *14* Takže: 1. Potřebuješ velkou a malou obáku 2. Na velkou napiš WENTOWu adresu+ známku 3. Do té velké obálky vlož menší s tvojí adresou a fotku WENTA 4. Potom už stačí jen obálku zalepit a odeslat. *15* Went otevře obálku, tu velkou vyhodí, podepíše se a v malé obálce ti to přijde zpět! *4* (adresu už má jinou, takže nevim, musíš se zeptat jiných!) *15* *14*
          • mexx.007

Re: Re: Re: Re: wooww!

skoda, chtela sem foto podepsat pro malou :) Ale tak ja si to teda zkusim nekde nejak najit a zjistit... :) dikes za snahu :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: wooww!

Asi tak.:D
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: wooww!

Na tu malou musíš nalepit zpáteční známku, ale myslim, že musí být taky nějaká spešl! Tak nevim, zeptat se na poště, jedine! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: wooww!

Myslím,že není až tak těžké sehnat Wentovu adresu,teda pravou určitě nezjistíš,ale těm co ten dopis "předávají".
              Nevypadá to složitě.Na tu malou obálku se má dát jaká známka?
  • Kalendář

teda ten odkaz je: http://libreria.edijardin.com/images/wentworth-miller.jpg
    • Re: Kalendář

Kdyžtak se mrkni na naše nej. stránky o Prison Breaku a napiš do "Rychlý přízpěvek autorům " oni mají přehled a poradí ti..... *5* *5*
  • proč

ale proč to klesá pořád!!!
  • suzca

jj

went je vážně borec a už se taky těšim na 4 sérii PB to bude vážně hustý *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: jj

To mi taký.... *15*
  • went

WEnt je ten nejkrásnejši chlap a ma ty nejkrasnejší kukadla na světě ....je to proste nádhernej kus chlapa......mno proste k sežrání ...brala bych hned ale kdo taky nee že????? *16* *16* *14* *14* *14*
    • Re: went

treba ja *1* *1* *1* *1*
  • nápad

Já mám menší nápad jen nevim jestli klapne a do jaké míry je dobrý,ale zkusit by se to mohlo... *7*

Aby bylo dost času,tak bychom se mohli domluvit na třeba neděli,že"každá"fančinka na tuhle stránku klickne nejméně třikrát,řekněme v rozmezí od 18-20hod.Jinak samozrejmě můžete i kdykoliv během dne...chtělo by to říct to dál aby nás bylo fakt co nejvíc!!!Jde o to,že i když jo,chodíme sem tak nás neni pořád dost každý den...jedna klickne dnes,druhá příště atd...Kdybychom se dokázali domluvit a každý den řekněme do čtvrtka,jsma fakt poctivě klickali,mohli bychom ho dostat nahoru,když ne tak pak nevím jak to hodnotí *13* Podmínka je být poctiví a být nás co nejvíc každý,každý den...
    • Re: nápad

Hmmm?Dobrý nápad jsem zvědavá jesli to vyjde *7* za pokus to stojí...

myslím si že je to super!!! nápad:) *15*

Jo zkusit se to může...bud to klapne nebo ne??!

za zkoušku nis nedáme,že?? *5*
  • ken

Šéfik

Ahoj, tak to mas teda dobry *1* *1* sefik se na tebe usmival jo? *3* *15*
    • Re: Šéfik

No,nazdar Kene,už si se vrátil,kde si se flákal *5* ?Jinak některý holky tu zajímalo jak kdo vypadá,teda jak vypadaji kluci,jako že ty a Patrick *1* Naše popisy už proběhli,vostrý,jsme každej jinej a dobrý *5*
      • Re: Re: Šéfik

áááno přesně tak...takže stim popisem jak vypadáš je tedka řada na tobě.A jinak povídej přeháněj kde si byl a jak ses měl...moc nás to tu zájímá... *3*
        • ken

Re: Re: Re: Šéfik

Byl jsem na chatě *3* na jednu stranu dobry *14* hlidal jsem malyho, ctyr mesicniho bratranka,ale na druhou, se mi po vas styskalo a navic moje teta-tedy ted uz mamka, nechtela nikam jezdit na vylety, takze na chate byla nuda desna *3* *1* *14*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: Šéfik

Tááátk tady se nám vyklubil "náhradní taťka":Dnééé,určo to bylo pěkné,miluju děti..,ale ne ty zlobivé:Dne,a Haniska a Mey má pravdu!Přeháněj:D,ale ne zas moc,aby jsme ti to uvěřili:D..jasný?:Djinák jsem ráda,že sji zpět!!♥
            • Re: Re: Re: Re: Re: Šéfik

úrčo si to zvládnul na jedničku *3*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Šéfik

:Daspoň vidíš,co ženský všechno dělaj a musí dělat:),ale myslím,že sji to zvládl...:)
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Šéfik

No, náhradní taťka *1*Je to docela práce *15* Nabídl jsem se, že jednu noc se budu o malýho starat *3* Teta souhlasila s nadšením. *4* Byl večer a tak jsem si sedl do křesla, abych neusnul *3* Skoro jsem se ani neuvelebil as už začal kňourat *3* Udělal jsem tedy mléko a nakrmil Deníka-tak se jmenuje Denis! *3* Když znovu usnul, tak jsem si konečně zdřímnul *1* *1* připadalo mi to, že spím sotva deset minut a už slyším křik! *3* Musel křičet asi hodně dlouho, protože se mu chudákovy slzičky pěkně koulily z očí *9* Celý ospalý jsem vstal(3hodiny ráno!!!) a nakrmil ho. *15* Ted uz jsem nechtel usnout, abych ho vubec zase slysel a tak jsem hral chvili hry na mobilu *14* Jenze ten spanek me neprestaval prudit a tak jsem si namočil hlavu do studený vody a šel si udělat kafe *3* Pamatuju si, že jsem musel v kuchyni usnout, protože mi bylo divný, že bych si dělal kafe hodinu *15*No, kafe bylo studený a nějak mě přešla chuť, tak jsem ho vylil a za půl hodiny šel znovu krmit *14*Když se pak mamka ráno probudila, řekl jsem, že bylo všechno v pořádku *14* a že teď jdu ustlat postele! *1* A teď je to hlavní *15*stlaly jste někdy postel tři a půl hodiny??
    • Re: Šéfik

áááá ztracený Ken se nám vrátil *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit