-
zaskočená
Tak jsem se dozvěděla,že Lane Garrison,neboli Tweener,sedí ve vězení,myslím že někde u Kalifornie.Způsobil autonehodu,při který byl usmrcen člověk.Lane byl pod vlivem alkoholu a drogy,dostal 40měsíců,ale v lednu 2009 může požádat o předčasné propuštění za dobré chování.Teda nestačim se divit,do něj bych to neřekla *9* *7* *9* -
-
Re: zaskočená
To se teda nezlob,ale to víš až teď?? -
-
Re: Re: zaskočená
To se teda nezlob,ale vim...nejsem mega fanynka,která vi o každém šustnutí...na takoví zjišťování už čas nemám a ty za pár let budeš mít i jiné zájmy mimo práci,taky budeš jednou tzv.pozadu *3* -
-
Re: Re: Re: zaskočená
To bylo pro Kristáá,odpověď a jsem ráda,že nejsem jediná co to neví *4* -
-
Re: Re: Re: Re: zaskočená
Tk to promiň,myslela sjem,že spadáš do naší kategorie vůči věku.....:)takže se omlouvám.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená
Dobrý v pohodě... *3* Je mi 25,tak že věkem moc nezapadám...
-
-
-
-
Re: Re: zaskočená
Já to třeba nevim vůbec takže mě to docela překvapilo!!!
-
-
-
hrozný!!
P R O H R Á V Á M E !!!H L A S U J T E -
marod...
Čauky Wenťačky! *3* Jak se máte holky?! *3* a Kene?To byl absťák vám nenapsat... *9* Tomáš mě teď přivezl z nemocnice,pro ségru to bude překvápko až přijede z práce,měli mě pustit až zítra *3* Jinakuž je to se mnou lepší,ale jsem naštvaný,měl jsem toho tolik v plánu a teď mi to zhatí tohle.Ségry Tomáš je fakt kádr,přivezl mě a u něj doma mi zařídili dočastně pokoj,krásný a hlavně bezbariéroví,jsem teď na vozíku,nesmim chodit.V pondělí se zase vracim do nemocnice asi na týden dva.Potřebuju kapačky a dohled,ještě mě čekají nějaká vyšetření atd.Beru troje léky a po jednich se mi chce pořád spát.Jsem rád,že vám aspoň přes víkend budu moct napsat *3* Taky děkuju o vaši starost,jste hodný.Ještě tu na něco odpovim... -
-
Re: marod...
Ahoj marodi:-)!Patricku a Kristý,vy si teda umíte užívat:-)Patricku jsem ráda,že si napsal a že ti je líp,moc moc moc ráda!Velkou pusu posílám!Hani,to máš čupr prácičku;-)já ti říkala,že ti bude tvůj idol chybět,ale dobrý,že ho můžeš vídat aspoň o víkendech.Všechny zdravim a hlavně se uzdravte!Já ještě vyrážim na jednu pracovní akcičku. -
-
Re: Re: marod...
Vy jste skvělí!.....Jinak už mi je lépe,spíš dobře!:)Večer už to bylo lepší a ráno jsem byla jako rybička,ikdyž hlavička trošku pobolívala,ale přežila jsem to a vydala jsem se na pouť....mnemohla sjem odolat:D
Bylo to super....Zonyga byl úžasnej!chtěla jsem fotku i podpis,ale na fotku nedošlo a navíc jsem skoro neměla ani autogram!Ty lidi se tlačili,no hrůza..dospěli horší než děti!xDale good.....málem byhc tu nebyla,lidi!Byla sjem na jedné atrakci kde se to točí,a zároveň se točíte i vy v tom vozékzxDvypadalo tu super..než jste tam šli!Sedadla klouzala a vy jste se drželi nohama a rukama....ale já seděla sama,a lítala jsem sem a tam!Málem jsem se neudržela!Takže sjem málem vypadla...no HRŮZA!že jsem na to lezla....hlavně,že ŽIJU *15* Jinak co vy a víkned?? *4*
-
-
Re: marod...
No ahojík ty náš marode..tak to je superky že tě pustili aspon na víkendík domu. Tomáš je teda fakt borec že tě u nich nechal bydlet takhle...hezky se o tebe stará. A jakto že nebydlíš doma??? *7* Jinak ty plány ted budeš muset chvíli pustit z hlavy v první řadě mysli na svoje zdraví abys byl zase oki! *3* Moc si nám tu chyběl. Hezky odpočívej ... pááá pusinu marodovi *3* -
-
Re: Re: marod...
Zdraví.To je hlavní!Souhlasím s Hani:)se vším...Tomáš je borec a Ráďa bude určitě v klidu,když tě bude mít u sebe!Ty dva týdny..to bude určitě trochu horor,ale ty to zvládneš a bude vše zase v normálu.Naši a všech podporu máš!Co by jsme neudělali??Pro našeho Patricka... *14* ...už se těším,až nám bdueš zase psát,a všechno a hlavně tvé zdraví bude zdravé:)
Jinak.....dnes tedy v pátek,jsem taky marodila.....je mi zle,už v pět hodin ráno mi bylo blbě,zvracela jsem atd..no hrůza.....asi náká VIROZA,bo ji měli i mé sestřičky....nemůžu hýbat skoro tělem,jsem mimo,ale snad to bude ok!Musela jsem vám napsat,bo bych to nevydržela!
Milunkám zlatí... *14* -
-
Re: Re: Re: marod...
jééé Kristýnko to je mi fakt moc líto že ti je takhle špatně...tak hezky lež a pij čajík a ber nějaký prášky at se ti brzo uleví..snad to bude zítra oki. Písni jak ti je zítra jo?! pááá *3* -
-
Re: Re: Re: Re: marod...
Tak to jsme rád, že jsi v pohodě! *1* Myslim alespoň, že nám můžeš napsat *15* Je super, že tě na víkend pustili domu, protože v nemocnici je to hrůzu *3* Mluvim z vlastní zkušenosti *14* Hlavně se nám brzo uzdrav, ať zas můžeš vesele běhat a nám psát zprávičky *4* *1*
-
-
-
-
-
článek
Zamilovaná dvojica podľa najnovších informácii strávila romantický víkend v Paríži.Snažili sa sice tváriť anonymne,v hoteli sa zapísali ako pán a pani Reynolds lae aj napriek vynaloženému úsiliu ich objektív viacerích fotografov predsa len zachytil.
TO JE TAKY V ČLÁNKU O MILLEROVI A TÍ HOLCE Z UK -
-
Re: článek
Ona opravdu chodí na Karlovu univerzitu? -
-
Re: Re: článek
jj,je to tam napsaný -
-
Re: Re: Re: článek
A kde je prosím tě ten článek? Díky;)
-
-
-
-
lady anne
to ze je went prdelni xicht a ja nevim co vsechno sme slysely uz docela mockrat, takze co kdybys holcicko zkusila vymyslet taky neco jinyho a min trepneho abysme te mohli zase ignorovat..hm? *4* -
-
Re: PRDELNÍ KSICHT
Jak je vidět holčinko dost si protiřečíš *1* *1* *1* Já jsem si svý k tomuhle PRDELNÍMU KSICHTU už napsala, tak laskavě dodrž to, co tu píšeš *1* *1* *15* -
-
Re: Re: PRDELNÍ KSICHT
promin lady anne jesi sem se te nejak dotkla......ja myslela ze na kritiku si zvykla......no tak to sorry *1* -
-
Re: Re: Re: PRDELNÍ KSICHT
Dalo se čekat, že nedoržíš to, co si tu psala včera v jednom ze svých plamenných projevů *1* *1* *1* Srovnej si to v hlavě kočičko... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PRDELNÍ KSICHT
promin lady ale na tvy prispevky se proste neda neodpovidat...je to silnejsi nez ja *15* ....ale ted me tak napada co tady vlastne jeste delas kdyz wenta nsnasis, je ti z nej na bliti, skoncila si s nama a jeste sme ubozacky.......proc se teda s tema ubozackama bavis a nejdes si nekam na jiny forum kde si s ostatnima jako ses ty budete chrochtat do noty...nerikej ze te tu drzi snad moje prispevky...prispevky te ubozacky...to by bylo pod tvou uroven ne snad? *1* *15*
-
-
-
-
-
prázdniny
Mám pocit,že začnou prázdniny a tady bude diskuze upadat... *9* Kristo,ty taky někam pojedeš? *7* Myslím,že Went okolo prázdnin propadne,dolu... *9* V zahraničí nebudu mít asi možnost jít na net,ale až budu na Slovensku nebo i na chalupě tak mám možnost na net jít...a budu klickat každý den *14* -
-
Re: prázdniny
No ještě se rozhodujeme s rodiči,takže nevím..,ale budu sem chodit:)to je jasný..no opadne to tu to je pravda,ale myslím,že to u všech.... *9* -
Re: prázdniny
Bude to tu smutný *9*
-
-
Itálie
Nevim co chcete vědět,ale v Itálii to bylo skvělí,víc než po památkách a tak jsme s kamarádem spíš zevlovali,pohoda....Italky jsou pěkný holky,navštívili jsme i noční bar,což byla sranda..... *3* Pokoj jsme měli s kámošem krásnej,ale jen jednu manželskou postel,tak že to byl zážitek... *3* Jinak včera jsem byl unavenej z cestování a na tý pařbě jsem normálně usnul po třech pivech.... *3* -
-
Re: Itálie
Tak to je super že ste si to tam takhle užili..a tu postel společnou ste taky přežili takže je to good *1* . Mno jinak ani se ti nedivim že si unsul už po třech pivech ...ty taky přijedeš a hned jdeš pařit ...to bych asi taky někde usnula *1* . A co sbalili ste tam náký Italky??? *3* -
-
Re: Re: Itálie
Italky jsme nějak nebalili...jsou hezký,ale to jsou i český holky a víc jim rozumim *3* Jinak to bylo docela neuvážený,jít pařit,máš pravdu... *3* -
-
Re: Re: Re: Itálie
Tak to jsi mne teď rozesmál,po těch pivech..výbuch jsem měla u toho počítače:)hlavně,že sis to užil:)
-
-
-
-
OOOOOOO
HONZA JE IMPOTENTNI!!!!! *5* *15* CHUDINKO!! *1* *1* *1* -
-
Re: OOOOOOO
a ty si píča -
-
Re: Re: OOOOOOO
nic lepsiho neznas??at dostanu vytlem?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: OOOOOOO
seš postihnutá už od narození? -
-
Re: Re: Re: Re: OOOOOOO
Psal ti nekdo neco??ne tak ani neotvirej tu svou nevymachanu drzku! *13* *5*
-
-
-
-
-
pro lulu
lulu esli mas blog poslala bys mi ho pls na mail DJka.x@seznam.cz , chtela bych se podivat *3* *4* -
-
Re: pro lulu
jezis proc se chces divat na blogísek XD te blbky? beztak ani nevi co to blog je *1* a jestli ho ma tak je tak zazobana ze na tebe hned zacne drzkovat *1* -
-
Re: Re: pro lulu
seš trapna neumiš nic jinyho než uražet *16* -
-
Re: Re: Re: pro lulu
hhh dalsi pakunda -
-
Re: Re: Re: Re: pro lulu
Heh 4 omg:To jsem tak zajmaváá?,Ze furt nekdo se me na neco zepta a sup okamzite reagujes!!!Ty voe ty vůůůl!! *8* ....kacik:proc to chces vedeett? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu
no teda nejses vubec zajimava. rekla bych ze mam pravdu-ses pekne zazobana a esli nekdo kidl takovy hlod ze ses dobra, tak musel byt bud poradny debil nebo sis to napsala sama *1* ty si ze vsech hned udelas nepratele *9* hudry hudry *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu
stojis za vic nez ty chudinky tu...sry sem uz nepachnu tak mi kdyztak napis na mail *4* PS: went je nejnádhernější človíček na téhle planetě *14*
-
-
-
-
-
-
Went Went Went
Ahojte, tak doufám že se vám videoklíípky ode mne líbí, přidala sem i pár foteček, jup mám přezdívku Amandasaw *4*
Doufám že líbí *4*
For Ráďa : Já už sem si to zapisovala ty číísla, oni pořád klesajíí *9*
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Went Went Went
Klípky i fotečky super,pěkný... *3* Díky,že si se s námi podělila... *4*
Jinak Mahony mě né a né přesvědčit *3*
Michaelovi to včera slušelo,to srnišťatko na bradě,vypadal dobře,líbí se mi to *14* ,vypadal mužněji *3* -
-
Re: Re: Went Went Went
jo jo včera mu to fáákt slušelo...byl sexy hrozně... *14*
-
-