-
Happy Birthday
Dnes má Miller narozeniny.Je mu 36 let.Moc ho neznám,al četl jsem o něm a viděl v TV.Chci mu popřát štěstí. -
Photo??
Halo, halo, je tu nekdo?? *1* *15* No, jak jste to myslely s tou fotkou? *15* *14* -
-
Re: Photo??
s jakou fotkou zase??? *7* -
-
Re: Re: Photo??
No, psali jste, ze si tu posilate sve fotky, jak vypadate? *7* -
-
Re: Re: Re: Photo??
My si tu neposíláme fotky ale jen se popisujem jak vypadáme. Takže sem hod jenom nákej tvuj popis jak vypadáš (vlasy, oči, vejška, postava, kérky, piercingy atd...) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Photo??
:Dhej no chcípám Kene:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Photo??
Super popísek *3* -
Tak to je dorbý.Dslayším tohle jméno teda jako v ČR poprvé,ale good:)jináč já mám přezdívku aksni a jsem taky on-line a Haniska myslím taky a vím,že má přezdívku haniska,je to tak Hani? -
Díky *14* a vase fotky bych taky rad videl, tedy pokud chcete *1* *15* -
No, budete se asi hodne smat! *14* Ja se smal vzdy, kdyz jsem si cetl prispevek od Patrika, jmenuji se totiž uplne stejne!!! *1* *3* *15* *14* -
Pravda a musím říct-HEZOUN:) *14* -
Hezká fotka Kene... a tvé jméno by nás taky zajímalo...jako tvoje oficiální *3* -
Normalne ken! Mela bys to najit, jsem on-line *1* *14* -
a jak se jmenuješ?teda tvoje přezdívka?:.. -
To byla ale rychla odpoved Hanisko*1* *1* Dam si na chvily svou fotku na muj profil, tak se muzete mrknout :-) *15* -
Takhle nám to stačí Kene... *3* -
Popis? *1* No, moc popisovat neumim a tim spis sebe *15* *15* Mam svetli vlasy, hnedy oci, vyska 168cm, naušnice, kérky ani piercingy nemám *14* Jinak hodne sportuji, mam rad motorky a casto zavodim *14* *15* Je to malo, ja vim, ale proste se nedokazu nejak bezvadne popsat *4* *1* *3*
-
-
-
-
-
Re: Photo??
kterou??:D
-
-
hudry hudry
jaaa mam velmi(ne)inteligentni napad!udelejte si IQ test za 75 kč z kreditu a budete vedet kdo je nej! XD -
-
Re: hudry hudry
COPAK UZ SI TO ZKOUSELA??....HMM NJN...CHAPU.. *5* -
Re: hudry hudry
hahahah,to je cool nápad
-
-
wenty je cool
Musim se přidat. Wenty je fakt úža. Ale ten seriál není o nic moc horší.
Kdyby tam ale nebyl wentík.... *3* -
Budu pisat
Ja si s tebou napisu, ale jen mistama *1* to kdyz budu jednou za uherak na netu! *15* neco vam ale slibuju a tobe Wente taky *14* ze od zari to tady rozjedu a doufam ze se vsichni PŘIDÁTE!!! *14* *14* *1* *15* -
-
Re: Budu pisat
Tak si to užij.......... *3* a pozor na prázdninové lásky..........vlastně co pozor...ty jsou nejlepší........ *3* Měj se!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Budu pisat
To je jasný..ROZTOČÍME TO TU:)
-
-
-
bellick
lidicky ,doufam ze ste se vcera (22.1) *3* koukali na kriminalku miami pac tam byl bellick....neni to sice went( *14* ),chapu ale proste tam byl *3* a jinak ,,,este ze ty dva teplacci vypadli a uz nam nekazi ,,diskuzni,,vzduch *4* *3* *1* -
-
Re: bellick
To máš recht! *1* *1* *4*
-
-
Miler ne v Seabiscuitovi
Wentworth Miller v Seabiscuitovi nikdy nehrál tak ať to někdo spraví. -
narozky!!!!
Ještě jednou hodně mooooooc štěstí a zdraví!!!! *1* Hlavně si konečně najdi nějakou holku *14* Také hodně úspěchů a hodně fanynek!!!! *14* Doufám že si to tam parádně užiješ *3* všechno nej nej nej nej nej nejlepší!!!!!! *15* *15* -
went
*14* *14*
*14* *14*
*14* *14*
*14* *14**14* *14*
*14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
*14**14* *14**14*
*14* *14* -
debil
Je to přiteplenej buzík *1* *1* *1* -
-