Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vynahrazený rande

Tak lidičky včera se mi večer fakt povedl... *3* přijela sem k němu dali sme si bílý vínko koukali na dívko povídali si atd.Pořád mi dával pusinky a hladil mě. Pak sme si šli hajnout do postýlky a hrozně dlouho sme se líbali a mazlili ... k ničemu nedošlo ...řekla sem mu že to je ještě moc brzo a byl v pohodě. *4* Bylo to fakt super..sem zvědavá jak se to bude vyvíjet dál... *3*
    • Re: vynahrazený rande

No,super... *3* jsi slušná holka a on je kádr... *3* jen tak dál... *3*
      • Re: Re: vynahrazený rande

Díky Páťo *3*
        • kasnic

Re: Re: Re: vynahrazený rande

Joo,pusa bude! *15*
          • Re: Re: Re: Re: vynahrazený rande

Si budu muset sestřičku pohlídat,jak tak koukám... *3*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: vynahrazený rande

Přesně!.... *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: vynahrazený rande

Mno to by sis měl teda sestřičku pohlídat Páťo...ale jestli je šéfík slušnej chlap tak jí nech *3* Jinak souhlasim s Kenem taky by mě Ráďo zajímalo jakej šéfík je...takže sem pak hod nějakej popísek jo?! děkujeméééé *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: vynahrazený rande

Možná ti to se šéfikem vyjde *7* *1* Zajímalo by mně, jak vypadá, myslim, jestli je v tvích letech a jestli se ti nejak líbí *3* *15* Každopádně sázím na to, že nějaká ta pusa padne a nebo se o ni alespoň bude snažit *15* Patriku, nebuď daleko od naší Ráďi *14* *14*
    • Re: vynahrazený rande

Jé,to je super,krásný,bomba,tak ať to klape,mám radost *14* A co vy ostatní a vaše lásečky? *4* Já teď přišla z práce,to byl přesčas úplný děs,probíraki jsme ten zítřejší oběd abych byla v obraze o čem se bude mluvit atd. *5* Šéfík mi všechno vysvětloval,pak jsem si stýskla,že přijdu o kus svatby,ale že to pro svou kariéru oželim,šéfík se sám nabídl,že by mě pak na garden párty odvezl *14* tak nevim,byl moc milej,ale žádná pusa *9*
      • haniska

Re: Re: vynahrazený rande

Pusa bude úrčo zítra až tě poveze na garden party...neboooj *3*
    • pedriska

Re: vynahrazený rande

Hooodně štěstíí a ať ti všechno výjde *3* *4*
      • ken

Re: Re: vynahrazený rande

Jasne *1* Taky preji hodne stesti a hlavne lasky!!! *14* A at vam to dlouho VYDRŽÍ!!!!!!!!! *15* *14* *15*
        • kasnic

Re: Re: Re: vynahrazený rande

Jojo,souhlasím.-..:)
  • mexx.007

Hello

Tak Vás zdravím z Anglie :) Ještě pár dní a fičím zpátky do česka... :)

Mimochodem, jedete někdo na Prison Break CON v letě? :)
    • Re: Hello

a cože to je??? a kde že to je??? *7* *7* *7*
      • ken

Re: Re: Hello

prison-break.cz *15* *14*
        • mexx.007

Re: Re: Re: Hello

hehe... spravne kene ... :) byla jsem uz loni a byla sranda :)
          • Re: Re: Re: Re: Hello

Je to na prison-break.cz jak se zmínil Ken.Ale tak krátce-->fandové např.PB se tam scházejí atd..
    • Re: Hello

Ahoj.Sice tě vůbec neznám,bo nevím o koho jde,ale doufám,že jsi si to v Anglii užil/a.:)

Bohužel nejedu.Jelikož a protože mi je ještě málo roků atd...
  • Fuck off bitch

hmm jak se divam na ty hlody ze je trapny kdyz holky kterym je 13(jako treba ja)napisou ze se jim nekdo libi nebo se do nekoho zamilovali, tak chciju smichy.spis vy ste trapky pac vazne nechapu co je na tom ze nekdo napise ze se mu libi nejakej dospelej borec, pac na to ma kazdy pravo. jo a pro zzanteku:mozna si fakt nejaka modelka a videla si wentwortha, ale je duvod proc by nekdo tohle rikal i kdyz to neni pravda...treba jako nektere buchty lhaly ze delaj gymnastiku XD *9* *5*
    • Re: Fuck off bitch

To máš asi pravdu :-)rada s tebou zájdem na kávu a a sám zhodnotíš čo je a čo nie je pravda kotě...
    • Re: Fuck off bitch

*15* *1*
  • hrozný!!

cože??už zase??paris je lepší jak on?tk to mě poser....to je hrozný!§ale jako všichni co byli nahoře především went nebo heath tk teď sjou poslední!!!jako to je už na men moc!!
  • V pondeli

Tak AHOJ v pondělí *1* Mějte se tu hezky a vesely prazky!! *15* *3* Uzijte si vikend, vsechny vas miluju!! *15* *14* *14*
    • Re: V pondeli

Nápodobně *14*
  • odpolední siesta...

Ségra s Tomem jeli na nákup tak mám odpolední siestu... *3* Je to paráda být z nemocnice...aspoň na chvíli.Večer za mnou přijede mamča.Nebydlim doma kvůli tátovi a ani se tam nehodlám vracet,zatim.Než se úplně uzdravim,budu pod dozorem ségry a pak si najdu podnájem nebo tak něco...Táta mě nepřišel navštívit,nezavolal jak se mám,nenapsal ani se ségry nebo bráchy kteří byly u mě snad každý den nezeptal co já.Na víc se nemůžu psychicky namáhat,rozčilovat,taky jsem na tom vozíku a znám tátu,že jsem simulant atd.Ale jinak pohoda... *3* Holkám díky za pusy!!! *3* Kene co Verča? *3* Aspoň jeden z nás může prohánět holky *15* *3* Zatim... *3*
    • ken

Re: odpolední siesta...

S Verčou je to dobrý, jestli jsi četl příspěvky, tak se s ní *14* teď scházim jen na metru a o víkendu jsme spolu skoro pořád! *4* Je to bezvadny, ale dneska si muj tata koupil vino a tak jsem se hned sbalil a ted jsem u Verči! *15* *1* Nemá rodiče doma a momentalne je v koupelne! *14* Musim koncit, ale jsem zvedavi, jak to dnes vecer bude vypadat *14* *14* *14* Tak zatim pa pa (napisu podrobnosti *4* )
      • Re: Re: odpolední siesta...

Wau Wau Wau... Kene už se těšíme na podrobnosti ze včerejší noci... jak to probíhalo co bylo co nebylo atd!! *3* Páťo to že se táta na tebe ani nezeptal mě moc mrzí ale musíš to nějak zvládnout... máš přeci jiný lidi kteří tě milujou a mají rádi *3* jako třeba MY!!!!! *3*
      • Re: Re: odpolední siesta...

Žhavá noc:D..ne ať to vyjde a ty podrobnosti napiš!Jsem zvědavá až z toho za chvilku bduu stará *1* ..
        Patricku!Já vím...je to těžké,když tě táta "nebere",ale zatím byhc na něho momentálně zapoměla,protože jak jsi řekl-nesmíš se nervovat a rozhodně ti thole to ulehčí!Nemůžu říct,jaké to je,když tě táta odhazuje,nevšímá apod.ale soucítím s tebou!Vím,že máš supr ségru a brášku,kteří tě milujou a my také!:)Doufám,že se brzo uzravíš a budeš zase fit!Jak řekla wall:,,Vydrž prťka vydrž!":D:D....Musíš!!Pusu *14* *14*
    • Re: odpolední siesta...

Ten táta je opravdu hroznej:-(ale Tomáš je senza:-)aspoň si tam kde tě mají rádi a kde budeš mít klid;-)Myslim,že určitě budeš za chvilku prohánět kdejakou holku;-)vydrž prťka vydrž až se uzdravíš a zotavíš;-)Je to bájo jak jsou tady někteří po uši zamilovaný,hrozně ráda to tu čtu,kdo jak proč a co:-)Přeju vám to!;-)Pa pa pa!
  • :D:D:D

ahojíík..můžu se přidat?Wenta má strašně ráda ako herce a tak bych se ráda podělila o názory a podobně..bo co se tu řeší:)
    • Re: :D:D:D

Jasan.:)

Your name?
  • :o)

Omg, docela mazec jak se Wentovi zvedla popularita a vyhoupl se na top 1 příčku :) Btw jsem nahrála docela dost nových fotek, ale pořád se nechtěj zobrazit :-/ Jináč... Went 4ever... x)
  • Zase v Praze

Dnes jsem byla celé dopoledne a odpoledne v centru Prahy s kámoškou,úplně super den,byly jsme i v muzeum a pak na hodně dobrym obědě,ale taky nechutně drahym,ale co jednou se můžu rozšoupnout *4* Večer se vyrazim bavit do společnosti a jak to tak bývá,budu mít sebou foťák,tak doufám,že budou nějaké úlovky *4* Zítra jedu na srazík lidiček,kteří brali nebo ještě berou drogy,bude to na tři hoďky dopolednea a odpoledne někam vyjedu s mamčou na nákupy *4* .Musim si to tu maximálně užít *4* Bezva víkend všem! *4* Patricku neboj,však ty už budeš taky holky prohánět,jak tě znám *4* V úterý tě navštívim v nemocnici,frajere *4* se těš.
    • Re: Zase v Praze

Jsme se minuli:-)Určitě si to tu užij,stojí to za to:-)Zajímaví,jak si stále oddaná těm lidem co mají zkušenost s drogama,asi tě to naplňuje?Já s tím zkušenost nemám ani nikoho neznám,kdo by bral,tak že to asi nemůžu úplně pochopit,ale je to od tebe opravdu hezký;-)!Já dnes po včerejšku vyspávala,přijela jsem ve tři ráno,hrozný.A na odpoledne jsem měla dva kšefty na líčení,teď už mi konečně padla,hurá!:-)Pustim si CD a budu lenošit.
      • Re: Re: Zase v Praze

Wau teda Marcy hezky si se rozšoupla ...ale co jednou za čas to přeci nevadí ne?! *3* To každopádně si to tady musíš maximálně užít jinak to ani nejde přeci... *1* A jak si se bavila večer...máš nějaké ty foto úlovky??? *3* Já sem včera přijela z Prahy a byla sem večer s Jiříkem na romantický véče - hudba, jídlo, vínečko atd...byl to uplně super večer! Mno a dneska jedu zase do Prahy *9* vůbec se mi z domova nechce ale musím zítra do práce bohužel..ale ve středu ho zase uvidim ...jdu na véču a na seznamovačku s jeho maminkou tak snad to bude oki...těšim se docela *3*
        • Re: Re: Re: Zase v Praze

No,super;-)Tak,že sis to užila,vlastně obě dvě,ty i Marcy.Já včera byla doma a prostě klid.Za chvíli jdu ke kámošce,uděláme si pleť.masky,manikůru,pokecáme,se těšim.Na večer jdu za druhou kámoškou,ktrá má randíčko s novým objevem,tak že si jí vezmu do parády,trochu ji načančám,že bude objev koukat;-)V pondělí mě čeká jedna z příjemných věcí,vyrazim nakupovat zásoby,make-up,řasenky,rtěnky atd.už mi něco dochází tak si musim doplnit kufříček:-)každá klientka potřebuje něco jiného,nemůžu mít jednu řasenku pro všechny tak že to bude zítra nákupní maraton:-)Holky a holčiny,jakou kosmetiku(značku)používáte?Dáv áte na ceny,na kvalitu,jak kdy...?Docela by mě to zajímalo,tak že taková anketka,pro holky;-)
      • Re: Re: Zase v Praze

To sji se teda rozšoupla:)...Ne!!Užij si to:),musíš!:)...Pusu *14*
  • To bude Topííí +

Holky, nebulte, to bude topííí *4* I když už tomu sama nevěřím *9*

Přidala jsem o5 nové phota, ta s tím Wentowo tělem to je něco viďte *14* Víte jak se dlouho a těžko scháněla *5* Ale já mám všechno *5*

A s tím videem něco udělám, nebojte *5*

Thanx Vaše Amanda *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit