Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narozkyyy

tak wentisku hodne stesti zdravi a vsechno nejnejnejnej k narozkam *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ještě jeden pozdrav...

Tak mám možnost ještě jednou napsat,ale už naposled *9* neni to práce vám napsat,ale hotový umění *5* Kene díky,taky tě mám ráda! *14* Moc se mi stýská po normálním psaní,ale koukám,že po mém pozdravu jste se rozpísali,to je dobře *1* Marcy vás také zdraví *3* Chtěla bych jet s do Španělska,ale tak trochu se bojim,moc ho neznám *4* Musim se ještě rozmyslet,ale odlétá se už zítra,tak že si musim zkrátit pobyt v Anglii *9* Fed bydlí v Andalusii u Seville,je děsně fajn učí mě španělsky a já jeho česky *1* le checa je češka,checo český,buenos días,buenos noches,hola,interesante je zajímaví,já jsem prý guapo hezká,španělština je moc hezký jazyk.On už umí taky pár slůvek,líbí se mu š,č,ž,pěkně šišlá *1* Patrick obsluhuje suprově a sekne mu to *4* Jak ten se na vás těší! *14* Ještě bych psala,ale už radši končím,mějte se nádherně!A v neděli už s Patrickem napísanou! *14* *3* *4*
    • Re: ještě jeden pozdrav...

ahojíííky angličani... sme rádi že se Ráďo až takhle snažíš abys nám napísala.No tak teda v neděli se na vás mocinko moc těšíme..teda aspon já! *3* ...mno tak si zkrátíš pobyt v anglii ale zase se podíváš i do španělska komu se to dneska poštěstí.JInak španělština je úžasná řeč..taky se mi hrozně líbí a chtěla sem jí dycky umět. Tak v neděli teda napísejte jo?! už chci abyste tu byli snáma zase.Pá pá mějte se hezky... *3* *14*
      • ken

Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Já se taky moc těšim, ža tu budete zase s námi a budete moct písat bez omezení *1* *3* Ale na druhou stranu *3* si to tam ještě užívejte *1* já být ve věku dvaceti let, tak taky někam vyrazym *15* *4* Hlavně šťastný a bezpečný let:-)
        • Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Kolik ti je Kene???
          • ken

Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

No, teď už sedmnáct *1* 12.06jsem měl narozky *3* Kolik je tobě? *14*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Jo, to já taky a hlavně *1* až tu budem zase cela PARTA pohromadě *4* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Ty jo,to je jak z filmu,co? *14* Nevim Federika neznám,ale asi bych letěla,Španělsko to musí být prostě super *14* ale je fakt,že jistý obavi bych měla *8* Každopádně se též těšim až se nám oba vrátí *14* Jsem ráda za každou jejich zprávičku *4*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

*1* Jinak jak byste odpovedeli vy, kdyby se vas Federik zeptal jestli s nim nechcete jet do španělska? *7* *4*

ahááá tak to ju ... mno mě je 19!!

Jéétakže jak řekla Haniska angličani nám napsali!:D.... *1* No to máš pravdu,já bych se taky bála:),ale užij si to!!!Užijte si celý pobyt a taky dobrý let!:)uiž se na vás těším:)Miluju váás:)
  • top 10

Ahoj holky...koukám, že tady taky pořád řešíte, jak vám Went klesá..to samý řešíme i na stránkách Heatha, kterej byl taky vždycky hodně nahoře a teď je 10. Je to nějaký divný a nevěřím tomu, že by to ukazovalo dobře... *7* tak jen že s váma soucítím, mě taky děsně štve, že nám za chvíli Heathek vypadne z top 10 *9*
    • Re: top 10

mno myslim ze to tam neresime. to uz je vyreseny. heat proste odpalkuje a se basta. a ja myslim ze to ukazuje dobre pac wetik zase pujde nahoru!!!!! *3*
      • Re: Re: top 10

Nějak se pořád z toho 9. místa nehejbe, co ? *1*
  • ------

ja sem ho taky videla,kdyz jsem byla na nataceni,znam se totiz z kameramanem tak me tam pozval
    • Re: ------

si ozrala?nebo sjeta?nebo blba?nebo se snazis byt jenom vtipna...??,? *9* *5* *7*
    • Re: ------

jo a jeste jsem s nim byla na kafe a dobre jsme si pokecali...je fakt dobrej
      • Re: Re: ------

toto neres pls.... *13* *3* *1*
  • love

miluju ho...je tak nádhernej *14* *14* *14* ♥♥♥
    • Re: love

jo to souhlasím !!!!!! *14* *14* *14*
  • kasnic

Fotky,fotka......

Pedri!!Až na to,že sjem slepá.D:Dbo Ňák pořádně tam nejdete vidět,vám to spolu slušší!!!:).........
    Fotky,mám na to nervy!!!Ale úplné....asi před 2-mi dny jsem sem dvala hromadu fotek-ze 4.řady se Sárou,pak náké nové,ale i staré a co z toho??zase se ukázaly jen 3!!Tak to jako fakt..........těšila sjem se,že uvidíte new fotky apod........mno mám faktický nervy! *9* *9* *9* *9* *3* *9* *9* *9*
    • ken

Re: Fotky,fotka......

Nic si z toho nedelej!!! *4* Já se tam snzim dat uz asi pet mesicu par super fotek, kde ma Mikle se Sárou mimčo a spolu ho držej v náručích *14* Vubec se neobjevili a to se neukazali ani moje jine fotky, které jsem sem přidával!!!! *9* *5*
      • pedriska

Re: Re: Fotky,fotka......

jo to je normální že tu nepřidávaj fotky , *5* taky jich sem i k osttním osobnostem dávám hodně a né vždy mi všechny přibydou ,*5* jinak kasnic díky za pochvalu fotky ,*4* je mi moc líto že to nejde vidět , napadlo mě že bych tu fotku mohla nahrát na svůj 2.blog a pak sem dát odkaz aby ste to pořádně viděli co vy na to??? *7* *4*
        • ken

Re: Re: Re: Fotky,fotka......

To je super nápad *3* *15* Už se těšim, ale nemá tu někdo svůj blog, že by tam vždy dával své fotky??? *4* Taky bych moc moc rád viděl fotky odKasnic, ta je má vždy moc super *3* Jinak, co se týče videí tak ty mi sem jsou přidávat bez problémů *14* *15*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......

Tak dobře na svůj druhý blog později nahraju fotky mě a Honzy , A zuzky a Marii a Dana tam dám taky , ale dnes ne protože blog.cz má zase nějaký problém! *5* Ostatně jako obvykle!! *5* Takže jsem fotku mě a Honzy nahrála na hosting a tady je odkaz.Tý mojí vizáže si moc nevšímejte holky se se mnou trošku pohrály a tak to dopadlo! *1* ¨

http://img.enter4u.eu/Bazantk a054opgt.jpg
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......

Jo Kene *1* ..ale máš pravdu,to přidávání je fakt blbí!!.......a Pedri,juknu!!
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......

Jistě že by to šlo tady je odkaz na blog , jak se dostat na celou fotku je napsáno v článku!Takže se těším na komentíky! *1* *3*

http://prisonbreak-fr.blog.cz/0810/ja-my-friends
            • ken

Jo, jo myslel jsem Wenta *15* Mám spoustu jeho fotek, ale prostě mi to sem vůbec nejde přidat!!! *9* *14*

Mno,jenže mne to úplně leze na nervy *15* *5* ....mno adši e nerozčiluju!:D..
              Kene,nepobrala jsem koho fotky?Mé či Wenta?........:D:DASI Wenta......kdybych měla blog tak ej tam dám,ale bohužel blog nemám a ani do budouctna neplánuju,bo to neumím apod *1* ...
              Pedri!Mne ten odkaz nejde..........ňáká neschopná asi jsem,ale nejde mno...že by jsi třeba poslala stránku blogu a "návod"jak se k té fotce dostat *4* co?šlo by to?.......
              Jinak souhlasím s Hani! *15*

Mno pedrisko tak sem koukala na tu tvojí fotečku s honzíkem...je hezkán moc vám to tam sluší *3*
            • pedriska

http://img.enter4u.eu/Bazantka054op gt.jpg

trochu se mi to zbláznilo takže tady je ten odkaz
  • hm

co já wím ,jakou diskusi,ale musíme pohnout.....newím jak se to počítá,ale máme 89....a včera jsme měli 90..??jak to??nechápu to,ale musíme dělat holčí..určo mi pomůžete?!doufám,že ano....
    • Re: hm

Je to fatt ještě včera jsme měli 90 a dneska 89 !Musíme zabrat nevím proč ale zdá se mi že Went klesá ale ostatní stoupají to neni možnýýýýýý! *13*
  • PRÁZKY

Lidi,pro vás kdo tu nebude:BUDETE mi CHYBĚT,a to MOC!!!UŽ teď se na VÁS těším!!!!!:)
    • Re: PRÁZKY

Budeme písat a podporovat Wenta,protože ho máme ráááááááááádi! *14* A já doufám,že písat budete *4*
      • Re: Re: PRÁZKY

to je jasný že budeme písat přecíííí *1*
      • Re: Re: PRÁZKY

jooo *14*
    • Re: PRÁZKY

A my co tady budeme.... *3* ?
  • pedriska

Týden . . =)

Ahojky zlatíčka!!!*3* *14* Tak co jaký byl týden???*7**3* Jak jste to přežili a zvládly????*7* *3* Já měla na jednu stránku super skvělej týden ve škole ale na druhou dost podprůměrný týden doma.Takže pište jak jste se měli vy a možná vám prozradím . . pokud budete chtít jak jsem se měla já . . =)už se těším zlatíčka!!! *3* *3*
    • ken

Re: Týden . . =)

Šlo to *14* Namáhevej stejně jako ostatní!!!! *15*
      • Re: Re: Týden . . =)

Asi tak Kene(.a pověz Pedri
        • pedriska

Re: Re: Re: Týden . . =)

Kristýnko taky si myslím že se sny začínají plnit , alespon to tak vypadá!! *14*Jsem ráda že ho budu moct doučovat!!!*3* A taky si myslím že se lépe poznáme =) *3* a ty se hlavně uzdrav.Honza už je v poho dokonce mě ráno čekalo překvápko *1*, přišla mi Sms , myslela jsem že je od Zuzky ale byla od Honzy , *1*napsal že příjde pozdě do školy a navíc si spletl číslo myslel si že je to číslo zuzky *1*psala jsem hned zuzce a ta mi pak volala a ptala se jestli mě nevzbudil , řekla jsem že ne ,*1* . . . pak jsem je viděla před školou povídali jsem si ale pak už jsem musela jít.*3* stejně jsem pak ještě ze školy psala zuzce že jim odpadají hodiny a že se musíme domluvit na tom doučování a zuzka řekla že se poradí s honzou a taky se musíme dohodnout na dalším pokračování s nástěnkou.*3*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

Každopádně nás ale poslední dobou děsí Marie.Pořád chce mluvit s Honzou . . . když jsme byli v pátek v tosce říkala jak má honza krásný oči atd . . když jsem to pak říkala zuzce ta mi řekla že jestli zjistí že se Marii líbí Honza tak jí
            Na mistě zabije.za prvé protože ví jaký je honza a jaká je marie a za druhé protože jsem její kámoška . . .marie pořád říká že jak honza bude obsluhovat na baru zajde za ním , chce za ním jít v úterý protože my máme vaření a ona ví že jdu na výdej , takže u toho nebudu moct být, zuzka už honzu varovala ale nevím co mu řekla a co on řekl jí , možná se to zítra nebo ve středu dozvím tak dám vědět.*3* uvidíme co bude . . . .*3* každopádně díky všem a kene uvidíme co se za tím doučováním skrývá =) *1* a zuzka si taky myslí že bychom byli hezkej pár
            *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

No,když to řeknu takhle..tak Marie je tímto strašná.Nechci soudit lidi,když je neznám,ale opravdu mi přijde už teď nesympatická...nevím *4*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

Přesně, jsem taky moc zvědaví!!! *15* Rozhodně ti přeju hodně štěstí a Marie!!! Určitě to chce mezi váma překazit!!!Ještě to řekne ve vaší přítomnosti,´no, to je hrůza!!! *15* *14* Tak zatim, dnes bude další díl!!!!

Jo,Kene,to máš pravdu!:)
              Jinák..k té Marii,dávej na ni bacha!Myslím,že má něco v plánu,být tebou tak se jí rovnou zeptám co má za lubem s Honzou!
              Jako,já bych tohle nikdy nemohla udělat!Kord když vím,že ho miluješ bo tak...mno,co se dá dělat,některí holky/ženy jsou prostě mrchy!
              Ta sms...dost podezřelé:Dmyslím,že určitě moct dobře věděl,komu to posílá..přeci si pamatuju číslo své nej kamarádky ne?...to je jasné *1*
              ...asi mu začíná docházet,že by mohlo být i něco víc...mno uvidíme...¨:)
              Jsem zvědavá.....i ty Kene co? *15*
        • pedriska

Re: Re: Re: Týden . . =)

Jasně že povím Kristýnko =)Ve středu byl můj nejlepší den.Já , Zuzka , Dano a Honza jsme zůstavali po škole abychom jako nástěnkaři dodělali nástěnku.*3* Všechno šlo v pohodě a nástěnka je hotová.*3* Po tom co jsme odešli , jsme se ještě před školou bavili o lyžáku a o škole a Honza řekl že by potřeboval doučit němčinu.Řekla jsem mu že ho klidně budu doučovat.*3* Zuzka mi pak řekla že by taky potřebovala doučit a tak jsem jim řekla že ve čtvrtek ve škole všechno domluvíme.dohodli jsme se a Honza se nás ptal kam jdeme a my že na autobusák že jedeme domů.Honza řekl že půjde s námi.*3* Zastavili jsme se s ním na poště a pak jsme šli na autobusák a bavili se o různých věcech i o té jeho bývalce , říkal že má pro ní dárek , a pak jsme si povídali jestli se k ní vrátí a on řekl že ne že by to nemělo cenu.Když jsme byli na autobusáku zjistili jsme že Honzovi zrovna před pár minutama ujel autobus a že bude muset vymyslet způsob jak se dostat domů.Zuzce jel náhodou jeden autobus který nebyl napsaný a tak jela domů a já a Honza jsme zůstali.*3*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

Honza říkal že našel další autobus , kterým se dostane domů a tak jsem mu řekla že počkám s ním a dali jsme se do řeči.Něják jsme došli k tématu Marie a tak jsem mu říkala že jsem s ní mluvila že je na dně s Dana a on se mě ptal jestli ho pořád miluje a já mu řekla že jo že je do Dana pořád zabouchlá a taky jsem mu řekla že jak jsem mluvila s Marii tak že jsem jí řekla že prostě chci aby on a já jsme byli kamarádi a aby on věděl že at se deje cokoliv jsem tu pro nej , Honza mi řekl že se to hezky poslouchá.Usmála jsem se a řekla že prostě mám moc měkký srdce a on mi řekl že vůbec nemám měkký srdce . . .*3* pak jsme si ještě povídali o těch našich rozhovorech říkala jsem mu , že mi pomohli ale že si nemyslím že by pomohli Marii , on říkal že ona asi vážně žije v růžovým snu a já že jo . . .pak už musel honza jet a ve čtvrtek jsem se dozvěděla že je nemocný a zuzka mi pak řekla že honza by potřeboval ještě doučit angličtinu . . . jsem mooc ráda mooc hezky jsem si pokecali . . . středa byl můj skvělej den!!!!!Alespon ve škole *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

Tak to je super!! *1* Tohle jsou přímo romány!!! *15* *14* Čekám, jak to dopadne s agličtinou, tak určitě napiš!!! *14* *15* A pozor, mi kluci si občas vymýšlíme, že chceme doučit angličtinu a přitom nám jde úplně o něco jiného!!! *14* Doufám, že vám to klapne, protože podle toho, co jsi napsala, by jste byly nejzamilovanější pár na škole!!!! *15* *14*

Pedri,tobě se snad plní sny!Nástěnka,pak spolu domů..mno úžasný!Mám radost za tebe!Tím,že ho budeš doučovat se určitě ještě lépe poznáte,s tou bejvalkou to bylo jasné a to,že je Honza nemocný mne mrzí.Já zas enhel víkend posmrkala celý karton kapesníků,bolelo mne v krku,ale nechci být nemocná,takže ležím,piju čaj apod...aspoň tenhle týden nechci...máme dízu,pak ještě jdem v úterý na pracák,kde nám zhodnotí,na jakou práci by jsme se hodili apod....tákže...:DPedri,přeju ti,aby jsi byla stále šťastná.Myslím a pěvně doufám,že už jsi spokojená,idkyž vím,že ti je líto,že spolu nejste,ale jsi ráda,že jste aspoň kamarádi.(;
  • hhm

Koukám na útěk z vězení je to super seriál ale myslim že ještě lepší je obsazení herců protože Wentworth Miller je fakt božskej *1* *4* *14* a úžesnej fakt mooooc pěknej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit