Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WM

Na kluky rozhodně neni,jen má jemný rysy v obličeji,který,lákaj k takovým diskuzím *8* Taky myslim,že o případné přítelkyně nebude mít nouzi *5* Hlavně aby měl štěstí... *4*

Tak jsem zvědavá jak žebříček bude pokračovat... *7*

Fotky dóóóbrý,Marcy ti je určitě ohodnotí,odborným okem *3*

MĚJTE SUPRÁCKÝ VEČER a nezapomeňte klickat,koťata *4* *4* *4*
    • Re: WM

Jj, s tim naprosto souhlasim! *4*
  • matematika

hey nevite nekdo jak vypocitad uhlopricky pomoci pythagorovy vety kdyz znam strany obdelnika?na geometrii sem fakt lama *9*
    • Re: matematika

tady se naučíš leda tak pár neslušných slov,matiku asi neee *1* *1* *1*
      • Re: Re: matematika

XD to nevadí páč ja sem tak moc blba az sem chytra takze sem to vyresila!a to sem si pripadala fakt marna...hey went ma prej leve oko prave a prave leve
    • Re: matematika

hahahha,tak to sme dve :-)
  • Sara

Sakra!!! *10* Uplne jsem zapomel na Saru!!! *9* Jsem tady porad s vami az jsem zapomel ze mela vcera narozky!!! *4* *14* Strasne me to stve!! *9* No je ale dobry, ze Went ma dnes a Sara vcera alespon to mohly slavit spolu *1* *1* *15*
    • Re: Sara

Nenervuj se Keníčku:)..však nás to jednou potká:)
  • Pb 4ever :)

Ahoj, lidi nemáte potuchu kdo umře v 8-9 díle??? Psali, že umřou tři lidi a jeded z toho bude člen týmu....asi to bude Balick, ale nejsem si jistá protože psali, že to Michaela dost vezme tak nevim *13* Doufam, že to nebude Michael, Linc ani Sucre :)
    • ken

Re: Pb 4ever :)

Neboj, nikdo z hlavni trojky to neni *1* Ale vic neprozradim, mám to tu totiž zakázané *15* *14* Ale už zítra se těšim na osmičku *1* *3* *14* *15*
      • Re: Re: Pb 4ever :)

Seš zlééj :(( Ale bude to Belick, T-Bag a ten černej agent xD Doufám :)
        • ken

Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Kdo si počká, ten se dočká *15* *1* Ne, promiň, ale fakt nemůžu to bych si tady vyslech *3* *14* Jinak se neboj, pokud jsem si to dobře přeložil, tak to nebude nikdo z hlavních postav *1* Ale to už jsem psal *3* Co právě teď sleduješ? Myslim za díl?? *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Viděla sme semdičku čtvrté řady a čekám až najdu někde osmičku. Musim si jí enchat na dýl, když příští úterý nebude nic :(( Jinak Michael prje pude v 15tce na operaci a na chvilku ho ztratí, kruci to bude napínavý :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)

héééj stačí ne?! už nic vědět nechceme! pšššššt *13*

Radši fakt nic řekíje, radim dobře *15* Ten zraněný je Sucre a víc už neřeknu ani slovo, jen to, že dvacítka je napínavá *3* tak se máte na co těšit *15* *1* *3* čekám na další, ale už poslední díly, tak se mějte hezky *14* *15*
      • Re: Re: Pb 4ever :)

mno to máš taky štěstí že nic neříkáš... *1* pššt..nemůžete to přece vědět všechno dopředu...vy ste ale zvědavý
        • Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Né asi:D....Hani kdžy už jsme u PB koukalas??teďka v neděli a minulou??minule to bylo takové nic moc,až na tu Sářinu hlavu,ale tenhle díl byl fakt dobrej!Já se bála,že ho zastřelí,fakt krutý! *1*
          • Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Kristýnko minule sem nekoukala protože sem uplně zapoměla že to dávaj a kecala sem po telefonu s miláčkem a on mi pak v 11 řekl:nedávaj ti náhodou útěk???a já ty woe..hmm už zkončil *9* uplně sem byla naštvaná.Ale tedka sem koukala bylo to uplně napínavý taky sem měla strach *3* . No Kene to si piš že by sis vyslech *1*

To nevadí + jsi o nic nepřišla,zdál se mi takový "nudný" + povídala jsis s miláčkem,a to je mnohéém krásnější!:)
              Tenhle díl byl oprvaud dobrej!!Už se těším na další *4*
  • Millerova kunda

Jsem tam tú fotku i dal,myslím že docela kunda tá jeho holka... *5*
    • Re: Millerova kunda

Alespoň neni gay
      • Re: Re: Millerova kunda

je hezká a mám pocit že jí znám *7*
  • Děti............

Vy ste fakt divný,,,,,,tady furt někdo nadává a ptá se na takový sračky jako "jak se vám může líbit,dyt je hnusnej"!A to jako nikdo zvás neví že na to má každej jinej názor dementi??Někomu se líbí Went,někomu třeba Nicolson,a co jako??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se poserte haranti!P.S:Went je fakt kus *1* !
    • Re: Děti............

di do prdele...vžyt went je nejhezčí chlap na světě..mu se nikdo nevyrovná...

jo máš pravdu se všim ale hlavně že je kus!! *1* *1*

Jo to je kus... *14*
  • Manie

No nic tak koukam ze je tu narozeninova manie!! *3* 2.6. Went *3* 1.6. Sara *1* 17.6. Link *15* Slavime jak blazni!!! *4* *3* *14*
    • Re: Manie

Jasnačkaaa
  • Škoda, že není na holky.
    Ale jinak je skvělej a doufám, že mu kvůli tomu nepřestanou nabízet role.
    Přeju mu do života to nejlepší.
  • boži

je to nádherny a božsky typek !!!!presne muuj typ je to muj idol!!!! *14* *14* *14* *14* *14* strasne ho obdivuji a chtela bych se s nim nekdy setkat je to muj životni sen!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: boži

Přesně taaak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: boži

nápodobně *14*
  • ne gay

myslim si že rozhodně neni gay !!! *14* *14* *14* newim kdo ten fám (drb,bulvar) roznasi!!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit