-
:)))
čao, můžu se taky přidat?:D:D *4* -
-
Re: :)))
WELCOME!!!! *15* *14* -
-
Re: Re: :)))
ooooo dííky Ti :D:D:D:D -
-
Re: Re: Re: :)))
*15* Tak začni, kdo jsi, jak se máš a co halvně WENTÍÍÍÍK!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :)))
jeeeee hned takovejch otázek :D:D:D
kdo jsem?:D mno normální holka :D mám se.. mno tak jde to no, mohlo by bejt líp :D a kdo jsi ty? a jak se máš ty?:D Jo Wentík je muj :D všude mi visí na stěnách, je to týpek :D:D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)))
to si ještě povíme :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :)))
Co já? :-) *14* To je na dlouhé povídání, ale prostě v pohodě!!! WENT??? že je tvůj?? Ani náhodou, už si plánujeme svatbu! *5*
-
-
-
-
-
-
Zamilovaná noc
*1* Tak večer to bylo super, hned jak jsem vám dopsal zprávu, tak jsem šel za V. do koupelny. *1* Zaklepal jsem na dveře a ona řekla, ať jdu dál *14* Naložili jsme se do vany a byly jsme tam asi hodinu *1* *15* Bylo to bezvadny, sem tam nějaký ten polibek a jinak romantika bezvadna *14* *14* Potom jsme spolu leželi v postýlce úplně nahý *1* *15* Nepočítám další líbačku, mazlení a td. *15* Když usínala, tak jsem ji hladil po vlasech, dostal jsem několik pusinek na krk, které jsem ihned opětoval *4* *1* Strašně bezvadná noc!!!!!!! *15*Přál bych ji všem zažít*14* *14* -
-
Re: Zamilovaná noc
Jéé tak to je fakt romantika ... fakt bezva... sem moc ráda že ste si to takhle užili *3* Jen tak dál... *3* -
-
Re: Re: Zamilovaná noc
No,to je paráda,co na to říct jinýho;-)Jsi dobrej;-)!a hlavně zamilovanej;-) -
-
Re: Re: Re: Zamilovaná noc
Wow,to je vodvaz,těžká romantika *4* Jen si to vychutnejte,začátky jsou vždycky nejhezčí!Ono i po čase je to krásný,ale už né takový *5* i když mám pocit,že s Vladem máme druhý začátek co jsem v tom *4*
-
-
Re: Re: Zamilovaná noc
No,to je paráda,co na to říct jinýho;-)Jsi dobrej;-)!a hlavně zamilovanej;-)
-
-
Re: Zamilovaná noc
To ej táák ROMANTICKÉ *15* ..
Já chci taky! *1* ...Né,hlavně,že jste si to UŽILI!
Byla to asi fakt ZAMILOVANÁ NOC! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ADRESA
Potřebovala bych pomoct... už je to dlouho ale někde v časáku myslím že v Top dívce nebo Bravíčku byla adresa, když chcete Wentův autogram. Ale je jiná, než tu píšete vy... :D
Tady je:
Wentworth Miller
c/o Endeavor Agency
9601 Wilshire Blvd.
3rd Floor , Beverly Hills
CA 90212, USA -
jj
Jn...sem to chtěla napsat že vypada jak buzerant,ae takovy dusno sem dělat nechtěla i když sem si to myslela a teď vidim že mam pravdu co:DJako....upřímně jako naprosto nezávislý člověk ktery Wenta nemiluje ani nenávidí říkám,že jako gay vypadá!! -
-
Re: jj
nechcem rypat,ale bola by som zvedava odkial si na to prisla,asi takych co su na chlapov poznas,ked to takto posudzujes,zaujmalo by ma na zaklade coho to usudzujes,lebo je pekny,je trosku primitivne mysliet si ze ked je nejaky chlap pekny a nema babu hned musi byt gay,a went gay neni,sam to povedal.
-
-
brigáda
Hanisko a jakou máš brigádu? -
-
Re: brigáda
Mno budu dělat na staromáku v hospodě a budu pinglovat.Nikdy v životě sem to ale nedělala a ani tim nejsem vyučená.Dělala sem ekonomiku a marketing tak sem na sebe fakt zvědavá tam.Chudáci hosté *1* -
-
Re: Re: brigáda
To je v poho...to zvládneš neboj,jen si musíš pamatovat co kdo chtěl *4* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: brigáda
Mno budu to muset zvládnout... nic jinýho mi jako nazbejvá... jo co kdo chtěl si možná zapamatuju ale pak jim to přinést to bude už horší *1*
-
-
-
-
ADRESA 2
na dalšim blogu jsem zas našla jinou adresu :D já nevim fakt :D jestli ale někdo psal a autogram mu přišel tak by tu adresu sem mohl napsat :))
Wentworth Miller
William Morris Agency
One William Morris Place
Beverly Hills, CA 90212
USA -
Gay ??
Kdyby měl být gaY, tak by nemohl hrát erotické scény s ženami v jeho věku !!
Prtže by mu dělalo problémy se uvolnit...
Psali to v jednom článku *5*
A i kdyby .... všichni krásní chlapi jsou označovány za buzny (teda pardon gaye)
Takže klííídek *5*
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Gay ??
Jo přesně!!! Wentík je dokonaleeej a nádhernej, tak to "musí bejt samozřejmě gay" že jo... Trapnej bulvár! *16* -
Jo tak s tímhle naprosto souhlasím *3* -
PŘESNĚ!!!
-
-
Romeo and Juliet
Zdravím, mám dotaz zda někdo náhodou nevlastní dílko z roku 2000 s názvem "Romeo and Juliet" - ten video film s W. Millerem v roli Parise.*14* Nebo neznáte aspoň odkaz, kde ho na netu stáhnout...? -
-
Re: Romeo and Juliet
všechno se da stahnout pres torrent, ae prvni si musis stahnout nektery z torrentovych programu (bitlord ,botcomet ,utorrent...)a pak muzes stahovat cokoli se ti zachce-filmy,hry,cela alba,pocitacove programy atd. stranka ze ktere muzes stahovat je torrentz.com -ta vyhledava nejlepsi soubory na vsech torrentovych strankach :))
-
-
Ach jo...
Je to opravdu nádhernej herec.Škoda jen, že se neproslavil krapet dřív..Ale nikdy není pozdě *1*
PROČ TAKOVEJCH NENÍ VÍC??? A třeba i tady u nás!!!!!! Mohl by do Česka zavítat.. *1* -
-
Re: Ach jo...
to by mohl :-) -
-
Re: Re: Ach jo...
Zajímalo by mně jestli je pravda to že tá jeho holka má pouze 21*9* -
-
Re: Re: Re: Ach jo...
nechci říkat,ale on prej nemá žádnou přítelkyni..v rozhovorech to odůvodnuje tím že nemá vůbec čas kvůli seriálu -
-
Re: Re: Re: Re: Ach jo...
tak jí asi má no, a co je na tom,to má čekat na jednu z nás????? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ach jo...
jo máš pravdu *3* ..víceméně je to úplně jedno...jen uvádím,co na to konto říká on *4* ..já osobně mu přítelku přeju
-
-
-
-
-
-
?
Teda já nevim...vyco říkáte že je Went hnusnej nebo že je teplej, tak co sem vůbec lezete...asi vás to baví co...vás snad někdo buzeruje že si to chodíte vybít sem? jestli jo tak je mi vás upřímně líto, ale jděte si někam jinam...kdyby vám někdo buzeroval nějákýho vašeho krasavce tak se hned budete ozývat komentáři typu: ty krávo vypadni odsaď když se ti nelíbí!
no já už radši mlčim...teď sem při nejlepším přijde jedna z těch slečen, hrozně me zbuzeruje za to že všichni mají právo na názor a takový podobný rádoby chytrejma řečma...ano každý má právo na názor, ale reprodukujte ho laskavě někde jinde!!! *5* -
-
Re: ?
Ahoj lidi úplně souhlasim tady s Wendy,ale ty hovada sem stejně pořád polezou.Nedá se jim to vysvětlit.Oni se tim baví.Hrozně je těší,když můžou těm ostatním zkazit diskuzi.Jen chci říct,že tohle už neni diskuse o wentowi,ale hospoda,nýbrž bar,kde každý pomlouvá každýho a říká o něm kraviny!!! *9* *9* -
PŘESNĚ tak!!! -
Máš pravdu
-