Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krutoš

nepřipadá vám to divný??,čím víc se snažíme tím víc prohráváme...neříkám,aby sjme to vzdali!!!ale určo mne chápete.......
    • Re: krutoš

Máš pravdu...od té doby co se to tu hejblo, tak Went jen klesá! *10*
    • Re: krutoš

Jo připadá mi to divný a fakt už mě to štve, jako včera měl 89616 a teď má 89130... *16* Jako co to má bejt aby před Wentym byla nějaká Hilary Duff??? Už toho mám fakt dost! *16* *13* *9*
  • Story

Tak jsem to taky přečetla,kolegyně mi to naservírovali hned ráno... *5* a víte co,ať si každý věří čemu chce... *5* jen mi to připadá docela sprostý,když tohle dokáže někdo napsat aniž by ukázali důkazy *13* Na víc líbačka se Sárou je dosti důvěryhodná a kdyby nebyla Sarah zadaná,tak si myslim,že by do toho šli i mimo seriál *4* V seriálu Popular byl taky dosti na holky *1*
  • Anketka pro holky

Takže Wall já používám líčidla od značky rimmel...dávám docela dost v tomhle na reklamy. Někdy si koupim fakt kvalitní drahou řasenku třeba a někdy jen nákou levnou... fakt podle nálady. *3*
    • Re: Anketka pro holky

Díky za odpověď;-)byla jsi jediná.Reklamy jsou fajn,hodně lidí dá podle nich.Já pracuju s výrobky od Dermacol,L'oreal,Max faktor,občas Rimmel,ale taky snad s nejlevnější značkou Miss sporty,taky nejsou špatný,hlavně řasenky a stíny.Každýmu padne a vyhovuje něco jinýho.
  • ....

Lidio jen malá informace v nové top dívce je speciál o Prison Break... :)
    • Re: ....

Je tam dvojstrana když ještě budete něco vědět že je v časopise o wentovi nebo útěku z vězení článek tak mi to sem pls napište :-) *3* *4*
    • Re: ....

WoW... to si koupim *14*
      • Re: Re: ....

pls kdy tam byl jeho plakát. ted je nebo byl??????????????????
        *7* *7* *7*
  • PB 4

Nevite, kdy se bude ctvrta rada vysilat? *1* *1* *15*
  • kasnic

new.........

Lidi,do konce týdne pokud s emi to podaří,přidím snad milion fotek Wenta!Went teďka byl v Šangaji,kvůli kolekci Me&City,takže hromada fotek,Went vypadá úžasně!:)moc se těším,až ty fotky uvidíte!....+ otázka...co se vám na Wentovi líbí??Vím,že tahle otázka tu byla hooodněkrát,ale chci trošku "vrátit"téma Went..chybí mi *15* tak pište!...Papa *14*
    • Re: new.........

no Kristýnko už se moc těšíme na ty nový fotečky. Jinak mě se na wentíkovi líbí uplně všechno...ale hlavně ty jeho oči a ten pohled zamračenej a ta jeho pusinka k zlíbání *3*
      • ken

Re: Re: new.........

Mě se líbí celkově *15* Má super postavu vypracovaný tělo *3* hned bych s nim dal pokec *4* Nosí stylové oblečený a je takový normální, *1* Doufám, že si o mě nebudete myslet něco divného, ale když se usmívá, tak vypadá jak čertík *1* *15* Strašně se mi to líbí *3* Ŕozhodně mu ale sluší krátké vlasy *4* Ale když je měl tenkrát v útěku úplně krátký, skoro žádný, tak to k němu moc neslušelo *3*
        • Re: Re: Re: new.........

Určitě jeho pohled,oči,je milej a souhlasím že má velmi dobrý vkus co se oblečení týče a je fotogenický,což z mé profese hodně oceňuji *4* .
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: new.........

JJ Wentík má strašně krásný očíčka a ten jeho úsměv je taky skvělej ! *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: new.........

Fotečky budou,jenže nevím kdy....:(pokusím se opravud do týdne:).....
              Mne se taky líbí celkově,myslím,že mu delší vlasy,až tak nesluší,ale v krátkých-k SEŽRÁNÍ,miluju jak se směje,tváří,jeho obličej,zadek *1* všechno...:)
  • for xxx

a co je to za holku xxx?ty ji znáš?ozvi se please!!!! *1*
    • Re: for xxx

ano znam ji....je to modelka.....hezka a sympaticka.¨...ale s wentem nechodi...urcite...anebo me dobre klame...pokud ja vim tak jsou jen kamradi.. *13*
  • poslední díl

včera ten poslední díl byl uplně mega dobrej jako! Wentovi to tam nehorázně moc slušelo... jak uplně hustě pršelo a ty kapky deště stejkaly po jeho tváři a těle...áááá uplně byl k sežrání *14* *14* *14* ! Akorát to teda trapně zkončilo *9*
  • nevím

no taky mě to připadá divný !!!!!!!!
  • Sara

Oni to nejak oduvodni. Treba, ze ta hlava nepatrila ji. Nebo oni neco vymyslej. Rozhodne nereknou Sara vstala z mrtvich, to by bylo opravdu mooc divny. Ale stejne se tesim na tu reakci wenta, co na to bude rikat. Uz se nemuzu dockat *1* *14* *4* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit