Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .....

hele proč je třeba zac efron na druhým místě a hilary na třetím? *4* jak se to pozná?? *7* kdyžtak mi napište na ajsko *4* 310283387 díky pp
  • diskuse

Některá,nebo spíš většina z vás,chtěla diskusi,a proto souhlasím s Cikinou94...proč nedesutujem??
    jenže je problém o čem.......Co třeba..jak dostat Wenta do ČR???Nebo s kým chodí?Nebo dke bydlí?:Dje toho hodněxDa my by jsme toho taky měli hodně vědět...........jsem ráda,že můžu sdiskutovat s někým kdo ho též miluje či obdivuje...,ale s tím,jak nás diskriminujíxDtím,že jsme tu každý den,a jsme na 3.místě,a pořád klesáme není normální,ale to už jsem psala..............opravdu je to nemožné..............,ale děkuju holčí:)
    • Re: diskuse

Tak jak ho sem dostat?no já nevim,zadny kontakt na nej sehnat nemuzem,tak snad ze by jsme udelali nejaky sjezd a dozvedeli by se o tom treba nevim nejaky uplne primitivni noviny a pak treba by byl nekde s nim rozhovor a zjistil by ze tu ma moc fanynek ktere ho milujou.je to sice divny a byl by to zazrak ale treba by to vyslo,napis nazor..
      • Re: Re: diskuse

Cicinko94,já wím,ono to asi nepůjde..je to těžké:(ale za zkoušku nic nedáme,já bych klíďo píďo mohla napsat do Bravíčka třebaže....nebo něco tk......já neiwm..zkusme to,ale musíme se všichni zapojit..napiš..
        • Re: Re: Re: diskuse

To muzem,ale az do dostanem na prvni misto......
  • o wentworovi

cau ja jsem moc stasna ze je ctvrta rada prison break *14* *3* vite kolik mu je tricet sest *4*
    • Re: o wentworovi

hm ale vůbec na to nevypadá .... vypadá tak na 25!!! Je kráásnej, nejkrásnější *3*
    • Re: o wentworovi

Ještě mu je 35.
  • ken

Nebudte smutny:-)

Tak jo lidi, mejte se tu fajn *1* *3* ja jedu na chatu a zitra jdu na svatbu memu strickovi *1* *3* Tak to si tedy uziju :-) *15* Doufam, ze tu budete neustale psat prispevky *3* a nebudte smutni z toho, ze uz neni PB *4* I kdyz priznam se, ze ja tomu porad nemuzu uverit *3* Vzdycky jsem mel v mobilu upominku na ctvrtek, ze je PB a ted uz nebude nic *15* *14* no, nemuzem nic delat, jen doufat, ze budou trojku vysilat brzy *1* *15* Tak zatim cau cau *1*
    • Re: Nebudte smutny:-)

tak si to tam Kene hezky užij a moc se na tý svatbě neopij *1* . To je přeci jasný že furt budem písat příspěvky atd... tyhle stránky prostě neutichnou ani kdyby chtěli. *13* Mno jinak doufam jen můžem že budou brzo dávat třetí řadu. Brzy se nám vrat z chaty ...budeš nám chybět... teda aspon mě *3* pá
  • wentworth

znate nekdo jeho cislo prosim napiste mi ho a richle *4* *4* *15*
    • Re: wentworth

lol ty seš tak trapná, ty ses asi nejaka 10 ti letá pubertacka ktera si kdyz si rekne o jeho číslo tak s imyslíi ze ti ho napise 10 lidí a ty mu zavolas a pozves ho na rande? nebud trapna
    • Re: wentworth

nevim...na co ti cislo bude a rychle se opravdu nepise s mekkym i *13* *13* *13* *13*
  • PB-diskuze může začít;)...

Krásnej díl!Opravdu..možná,že jsem čekala víc,ale bylo to zárověň dojemné,napínavé a velmi překvapujicí.Nový agent(ten,který pomůže M,L a spol)se mi nejdřív nezdál,když sjem se poprvé dozvěděla,že tam má hrát,ale myslím,že se tam hodí;)je takový zvláštní.
    Setkání se Sárou....chtěla jsem,aby tam řekl,to krásné slůvko ,,Sara"...které bylo v ukázce,bohužel neřekl mno...ale i tak KRÁSNÉ *14* DOJEMNÉ...opravdu...udělali to opravdu dobře..!!....jedno mi,ale vrtá hlavou..
    Gretchen není MRTVÁ!Že ne?Viděla jsem pár ukázek i fotky,tak si myslím,teda vím,že není......:DTákže...velmi stručně=>líbila se mi scény-začátek,setkání,a jak se všichni zase sešli(:
    +
    Kene,moc ti děkuji!Už se těším,až si budu moct stáhnout další díl,ale nechci tě tím ZATĚŽOVAT!Vím,že toho máš moc...
    ......jsem VDĚČNÁ!;)
    • ken

Re: PB-diskuze může začít;)...

Ahojky, tak to jsem rád, že už jsi to viděla *1* co se týče herců, tak se nech překvapit, sledovat PB můžeš do třináctého dílu, který bude zítra, jinak už ti nahrávám dvojku na net a titulky taky, tak chvilinku počkej *15* *14*
      • ken

Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Tak tady to je, postup stejný!! Zítra nahraju další!! *15* http://uloz.to/1009845/prison_break02.avi
        • ken

Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Titulky: http://uloz.to/1009880/prison.break.402.hdtv-lol.srt
          • Re: Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Děkuji Kene!Jsi zlato,ještě dnes to stáhnu!
            Jinak jsem to taky slyšela,13.díl myslím a pak bude pauza a začne až na jaře myslím(;
            • Re: Re: Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Jo do 16. no:D....jinak to asi dnes nestáhnu nevím...ale jo:D:Dtak si to užij!(:
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Jasně, doufám, že ti to vše běží!! *1* *15* Dnes budu koukat na třináctku, tak už se moc moc těšim!!! Jinak by to mělo snad být do šestnáctého dílu a pak pěkně dlouhá pauza!!!! *15*
  • fotmontáž

nechci vam kazit radost, ale myslim ze ta fotka je fotomontaz....
    • Re: fotmontáž

myslíš??????
  • 28 cm!

Ale víte co?
    Went má prej 28cm ptáka!!!
    Věřily byste tomu holky?! 28 cm! TO je už něco. *14* *14* *14*
    • Re: 28 cm!

a kdopak ti to rekl? *1*
      • Re: Re: 28 cm!

jo kdo? *8*
  • ..

Devcatka proste kdyz ho tak moc chceme musime pro to neco delat,ne jen kecat..chapete sand jak to myslim
  • dobrý:-)

To rande tady je fakt mazec *1* Jsem si početla,Patricku ty kaňoure *1* Jinak s Tomášem dobrý *14* byly jsme na procházce,na obědě,u jeho kámoše v jedný vesničce a teď jsme dorazili domu.Byl to fajn den,Tom je hrozně hodnej *14* je to zvláštní,z ničeho nic u něj bydlim *4*
    • Re: dobrý:-)

Ahoj Raduško kde vůbec Tomášek bydlí???To je fajn že ste si ten den takhle užili.Už nejsi nemocná jo???Já sem dneska celej den ležela v posteli protože sem celej víkend pařila *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit