Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • návrat k tématu

Teda to jméno Kene je fakt bomba *4* Jinak z tebe bude jednou super táta,máš s Patrickem hodně společnýho,teda ty děti určitě *4* On by počuchňal každý dítě je horší než ženská *1* a umí to s nima víc než já.Jinak jste se rozepísali,že nějak moc nestíhám *8*Krásný večer všem,jdu si ještě pročíst nějaký papíry.Zítra nevim zda stihnu psát tak mě omluvte a držte palce *1* jste moje koťata *4*
    • haniska

Re: návrat k tématu

Mno tak to je hustý fakt...máme tu dva Patriky týý jova *1* Mě se teda jméno Patrik hrozně moc líbí takže máte oba dva u mě veeeliký plus *3* Já sem si tam taky hodila fotečku abyste mě viděli.Je to fotka z našeho tabla lepší bohužel nemam.Jo a přezdívku mam normálka haniska!!!! *3* Jinak Ráďo to je jasný že tě zítra omluvíme a držíme palečky at vše dobře dopadne...pááá *3*
      • Re: Re: návrat k tématu

No,tak to je dobrá náhoda,to jsem se pobavil,Kene *3* Jak vidim tak Patrickové jsou v kurzu... *3* Jinak s těma dětma jseš borec,fakt *3* Tři hodiny jsem ještě postel neustýlal *1* Já s těma drakama pracuju každý den,věkový rozmezí 5-15let,jsou úžasný a je to fakt práce.Dnes jsme kreslili na skleničky a hrníčky.Jinak já teda taky budu na tý svatbě tak že psát nebudu,ale koukám,že to tu zvládáte úplně bravurně... *3*
        • Re: Re: Re: návrat k tématu

Mno my to tady sice zvládáme skvěle ale bez vás to tu neni ono.Jinak si tu svatbu pořádně užijte a moc se neopijte se setřičkou at vám neni špatně *1* pá pá lásky moje
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: návrat k tématu

:Dmáma tady dva supr taťuldy:Dtaky musím souhlasit s haniskou,že to tu není bez vás ono,ale přeju taky ať se vám tam líbí a tobě Ráďo,ať to vyjde!!!! *15* ...písněte pak♥mvr
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: návrat k tématu

JJ holky mají pravdu bez vás to tu není ono , ale i já přeju ať se vám to líbí a užíjte si to. *3* *4* A myslím si že z kluků jednou budou skvělý otcové. *3* *4* *3*
        • ken

Re: Re: Re: návrat k tématu

Tak si to hlavne uzijte *1* Mi tu zitra budem pisat za vas a doufam, *7* ze alespon vecer neco pisnete! *15* *4* Tak cau Brácho!!! *1* *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: návrat k tématu

Tak jsem si zase přivstal... *3* Nevim jak Rádinka,ale já večer těžko napíšu,myslim,že večer už budu mít dost... *3* *3* *3*
  • chybí mi:-(

Chybí mi Patrick,jeho humor,zprávičky,rady,optimismus,v tip,ach jo:-(Né,že byste vy nebyly fajn,jste a moc,ale Patrick je jako sluníčko,který když napíše tak je najednou hezky a když je člověku smutno nebo má depku ukáže svůj vtip a to zahřeje.Asi jsem taky zamilovaná:-)))
    • Re: chybí mi:-(

Mě Páťa taky moc chybí...máš pravdu Wall on je fakt takový sluníčko co to tady dycky rozzáří...už aby byl zase zdravej a byl tu snáma *3*
      • Re: Re: chybí mi:-(

Taky souhlas,Patrick je super! *4*
        • Re: Re: Re: chybí mi:-(

My jsme se do něj zamilovali všichni:)souhlasím se vším,holky!:)
          • Re: Re: Re: Re: chybí mi:-(

Se budu červenat *3* Děkuju moc,jste úplně perfektní a hned mi je o fous líp *3* Wall,nesmutni.....všichni nesmutněte a pište,protože si pak všechno přečtu *3* Zamilovat je docela silný pojem,řekl bych spíš,že mě máte rádi...? *3* Jste super......... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chybí mi:-(

Ptaricku my tě milujeme:)se vším všudy:D:D *15* *15* ...že,holky?? *14*
  • .....

Takže,co že mám dělat aby byl Wentík první? *14*
  • Sára A Went

Co takhle se bavit o tom jak by kdo chtěla aby to dopadlo?
  • Nový příspěvek

Tady spolu pořád kecaj ty samý lidi. Se sem skoro bojím něco napsat, abych vám nenarušila diskusi. *9*
    • Re: Nový příspěvek

Jasná věc Ellen..... *3* žádný strachy.... *3*
      • Re: Re: Nový příspěvek

jo

Vítanej je tu každej kdo má rád Wentíka přeci...takže se přidej k nám *3*

Ellen,nám je zase líto,že se jiní nepřipojí... *9* zapoj se klidně do diskuze s námi,jseš tu vítaná *3* *3* *3* jako každý,tak že písej,písejte a pisálkujte *4* .
  • .

Jak ho chcete někam dostat když tu vubec nikdo neni a nikdo nediskutuje?
  • WENTWORTH

AHOJ NERIKEJTE O WENTOVI ZE JE SRAC CETLA JSEM JEDEN OD PIRANI AHOJ..............
  • byteček

Tak se začátkem listopadu budu s Vladem stěhovat.Z těch dvou nabídek jsme zvolili tu první,byteček je menší,ale úplně stačí a je levnější *5* Nikdy jsem neměla samostatnou domácnost,to bude hustý *5* a ještě s dítětem *8* Ale budem to mít blíž k Vladovýmu bráchovi a švagroví,ti už maji tříletou holčinu,tak že supry *5* kdyby něco,rady.V neděli jsme byly v nákupním centru a koupila jsem si tam bezva tričko pro těhulky a mikču,moderní žádný usedlí oufit *5* Mám radost!
    • Re: byteček

no tak to je uplně superky že se budete s Vladem stěhovat... menší byteček vám uplně do začátků stačí si myslim...časem si pak můžete pořídit větší *3* Samostatná domácnost je docela fuška... ale ty to zvládneš a já si myslim že ti Vlado bude dost pomáhat. To je fajn že sis koupila něco pro těhulky... budeš to zachvili potřebovat *3* *3*
      • Re: Re: byteček

Já věděla,že to bude okééj:)dej na optimismus! *1* ..Né...
        Moc přeju!!Byteček ať máte za hcíli hotový ,aby jste se do něj mohli nastěhovat!Souhlasím s Hani,že pak vyměníte za větší...:)Vždycky se něco najde!:)A aspoň to máte blíže k Vladovýmu brášulovi,to je good,aspoň tam nebudete sami!:)Krása!:)
        • ken

Re: Re: Re: byteček

Já věřim, že ty to zvládneš! *15* *3* Mojí tetě to taky chvíli trvalo, ale teď *7* :-) Vaří, stará se o domáctnost a ještě má malího Deníka!!! *1* Vlastní domáctnost je super, moc moc moc štěstí *1* *14*
  • pro lulinku

oh no tak sorry!!vazne sem te nechtela urazit tim ze sem ti na ucet pripsala vtipny hlod!fakt nevim co sem ti udelala ze po me hned cubkujes(asi to bude tim ze ses cubka *7* *4* ), ae ja sem proti tobe nic nerikala proste sem se jen zpletla, ae uz se nedivim ze proti tobe vsichni sou pac si ze vsech hned delas nepratele tim ze je urazis i kdyz by "mohli" bejt s tebou. hjfdjkv jdfjbvjdfkj bdkjbkhbk jhbkjhbj ju?
    • Re: pro lulinku

je to píća,mrdej na ni!!!!!!!
  • ..

Bože muuuj, co je to tu za lidi *7* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit