-
pozdrav
Moc Vás všechny zdravím *4* !Dnes mám volno tak sem taky napíšu pár řádek.Je tu hodně zajímavé diskuze,jsem si opravdu početla,je to fajn a jsem ráda,že se vám daří.Z Pedrisky mám obvzláště radost jak se rozepsala,její příběh je napínavý a zajímavý.Doufám,že ti to s Honzou vyjde.Kristýnka je pořád taková holka šikovná a snaživá co se foteček týče,z Hanisky už je studentka na plný úvazek ať ti to ve škole jde a ať to zkloubíš i se svojí láskou,Kene ty si opravdu gentleman jak se chováš k Veronice.Mám z vás radost,že písáte atd.Já příští týden odjíždím do Peru na týden,tak jsem trochu nervózdní už teď.Taky mám docela dost zakázek hlavně na prosinec se mi to nějak hromadí.Tak že budu mít dovolenku asi v listopadu nebo až v lednu.S Lonem si stále píšu a je to čím dál tím hlubší,mám z toho dobrý pocit.Až přijedu z Peru,pojedu do ČR na prodloužený víkend,snad to klapne.S Grace máme novou spolubydlící Johanku.Jinak Patricku pokojíček super,k tobě tu moc nepíšu,protože ti píšu soukromě.Mám vás ráda ať se vám dáří *4* Vaše mamina Macík! *4* -
-
Re: pozdrav
Ahojky Marcy!Jsem moc ráda že jsi napsala!! *3* Přeji ti at se ti všechno vydaří a at všecičko zvládneš v klidu a v pohodě *3* A neboj se určitě ti všechno v Peru výjde! *3* A doufám že ta vaše nová spolubydlící bude fajn!A děkuji za vše , taky doufám že všechno s Honzou půjde fajn.Tak se měj a určitě se zase někdy ozvi!Papap! *3* -
-
Re: Re: pozdrav
Ahojky Macíku tak to sme moooc rádi že si nám zase napísala sem už totiž moc lidiček nechodí *9* *9* Neboj v tom Peru to určitě zvládneš a je fajn že si pořád s Lonem píšete a že to je mezi váma čím dál tím hlubíš moc ti to přeju. Až tu budeš na prodloužený víkend tak si zase odpočineš ne?! zatim se měj krásně a at ti vše vychází pááá *3* -
Re: Re: pozdrav
Ahoj Macíku!! *15*
Sem ráda,že jsi napísala jako ostatní!..Taky ti moc děkujkůů!Se snažím!:)Ikdyž někdy nervy a dranc,ti povím *1* ...
Jinak-v Peru to budou taky určitě nervy,ale jak tě "znám"tak to ZVLÁDNEŠ!a myslím,že se ti tam "možná"bude LÍBIT!Nikdy nevíš...:)S Lonem,si to pořádně užijte!Až "nastane"ta dovolenka,taky je dobře,že máš hodně nabídek,ikdyž pěkná dřina-spíš legrace:D....UŽÍVEJ!..
táákže ...MĚJ SE,SMĚJ SE!Pa Kristínka *15* *14* *14*
-
-
-
wow--
ja nevim kdo radil ze se posilaj slozite naky dve obalky..ja poslala jaednu obalku na ktreou sem napsala jeho adresu a z druhy strany moji adresu..do obalky sem dala mezinarodni odpovedku ktera setoji mimochodem 40kc, papir kde sem mu psala a malinkej papirek zase s moji adresou...prisla mi nazpatek jina velka obalka vc ni ta fotka s podpisem a na obalce nalepenej ten papirek s tou moji adresou jak sem posilala tam..oni to navrch nalepili..neopisovali to.. -
-
Re: wow--
Tak hlavne je jedno jestli tam bude jedna nebo dve obalky... :)
Spis si mohla poslat adresu na kterou to maji poslat, pac kazdej sme posilali jinde :D -
Re: wow--
Kámošce to tahkle nevzali, že prý nemůžou být na jedné obálce dvě známky a asdresáti!!! *15* Proto radši doporučuji to udělat takhle, když už do toho investuji, tak 2kč za druhou obálku mě nezabijou! *15* *14*
-
-
ahoj všichni
Ahoj lidičky,všechny vás moc zdravim!Ráďa mě zase dostala na tyhle stránky,tak že vám po x měsících zase občas napíšu.
Jinak i když jsem hodně daleko,vím,že včera zkončil v ČR Prison Break,ale doufám že i tak na Wenta hned nezapomenete.Viděla jsem fotečky i videa,přidaná a krásný,hrozně mě to potěšilo!
Jinak Ráďa dnes odletěla s Federikem,jen aby jste to věděli,odvezla jsem ji na letiště,bylo to jak z filmu,půl hodiny před odletem,až jsem to obrečela.Chybíte mi...Marcy -
-
Re: ahoj všichni
no ahojííík Marcy...rádi tě tu vidíme zase...a sme úrčo rádi že nám zase budeš písat. Takže Ráďa snim nakonec fakt odtletěla jo?! tak to je good teda... aby nám v tom Španělsku ještě pak nezůstala *1* . Mno uvidíme snad se nám vrátí...tak zatím pá pá chybíš nám...a písni zas *3* -
-
Re: Re: ahoj všichni
Tak jsem teď odvezla na letiště i Patricka,letí o den dřív,jenže ho to vyhodí v německu a dál už bude muset jinak tak mu na netu zjišťuju nějaký vlak nebo autobus,se z těch sourozenců zbláznim,jedna do španělska a druhýho to vykopne v německu.Tak že se na něj můžete těšit,jestli se neztratí.
Hanisko,děkuji,urči tě budu nějak psát,taky chci pomoct udržet Wentwortha na desátém místě,jste šikovný.Mějte se krásně!Mám vás ráda,vaše mamina(to proto že jsem tu nejstarší koza:-) )Pa! -
-
Re: Re: Re: ahoj všichni
Týý jova takže Páťa nám už přijede o den dřív jo?! tak to je supeeer... mocinko se na něj těšim fakt že jo?!Mno snad se v tom německu neztratí *1* . Marcy ty seš tu nejstarší??Kolik ti je??? tak pááá ty naše mamčo *3*
-
-
-
-
NAŠTĚSTÏ
Mám přítelkyni, ta je z toho maníka uplně v hájí... Takže jsem šťastnej, když jsem se dočetl ve star, že má tu slovenku. Nevadí,že v tý redakci ani nevěděli kde slovensko je a ani pořádně napsat název slovenský erpubliky, ale je hlavní, že už kooonečně mam pokoj od -> ááách Michael, ááách Scofiedl... jen tak dál Millere, máš pěknou kundu, tak se ji drž. *8* -
-
Re: NAŠTĚSTÏ
Dobrá kunda že jo????? -
-
Re: Re: NAŠTĚSTÏ
JJ, vzal bych si ji k sobě do postele:D -
-
Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
a co tvá holka?tá taky? *14*
-
-
-
Re: NAŠTĚSTÏ
ahoj Honza,prosím ťa naozaj si to čítala alebo si z nás len robíś srandu?prosím prosím napíš a aká je tá jeho priateľka??? -
-
Re: Re: NAŠTĚSTÏ
Heej fakt nekecam, proč bych to dělal. Četl jsem to, týdeník STAR, si to najděte sami. Nevim psali, že je to nějaká modelka, že měla hrát tu Niku Volok (kdo se na to kouka na nově, tak jeste nevi o co jde) ale odmítla to. A já nevim, že jsou spolu často viděný a pak něco o hotelu, asi, že tam šli spolu. Někdo má hold štěstí no *5* -
-
Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
a aká je prosím ťa??????videl si fotky?prosíiiiiiiiiiiiiiim -
-
Re: Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
Tam byla ta samá fotka co tady s tim autem a pak nějaká z modelingu. Taková hubená opálená dlouhovlasá blondýnka. Ale blbá prej neni, má vysokou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
O tom pochybuji,musela vědet že je tak slavnej...to říka jen teďa,aby nevypadala jak zlatokopka.Kunda je to,fuj. -
vždyt je to jen obyčejnej chlap, nevim co z něho děláte. ta holka (ja jsem zapomněl jak se jmenuje) prej ani pořádně nevěděla kdo a co je, když ho potkala -
ty áno al ja nebudem ani spať,tak ma to vzalo :-( -
Já jsem rád, aspon mam doma klid *9* -
ach jo,to si ma nepotešil :-(
-
-
-
-
-
-
Miláček
No takového chlapa ani není možné potkat ve skutečnosti-ale jestli nekdy dorazí do CZ,tak balím kufry a malou a tradáááá-je jenom můj.Už jsem viděla všechny díli až do Třetí serie 8díl a zbytek nemůžu sehnat-prej to není ani dotočené(stávka režiséru),tak kdyby někdo měl další-dejte vědet-MILUJU TE WENTWORTHE *14* *14* *4* *14* -
-
Re: Miláček
Scenáristé stávkujou a není jasně, zda se další díly budou točit, ale každopádně máš pravdu, že kdyby přijel Went do ČR, tak neváhám ani vteřinu a musel abych ho vidět on my own eyes a nejen vidět, ale i slyšet, protože jeho hlas je naprosto božskej *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Miláček
to máš pravdu!!!
-
-
-
tetování
Patriku kolik ti je let že máš tolik kérek??? -
-
Re: tetování
Tak je mi 21let,na ruce to mám od 18let,celé tetování se dělalo postupně 7měsíců,nejdřív kousek,pak další atd.až je z toho celá ruka.Před 20narozkama jsem si nechal menší kérku na nohu a teď v červnu přibylo na krku za uchem,ale jen henou..... *3* Zpočátku to hodně bolelo a rodiče málem trefilo.... *3*
Co by sis představovala za brigádu,čím se učíš,studuješ? -
-
Re: Re: tetování
Sem si myslela že ti bude tak nějak kolem 20. Já vůbec nevim co bych si představovala za brigádu, možná někde v baru nevim asi mi to je tak nák jedno. Jinak sem tedka odmaturovala a jdu na vejšku do Prahy.Co ty pracuješ nebo studuješ??? -
-
Re: Re: Re: tetování
21je kolem dvaceti,to rozmezí ne?... *3* Už jsem zmiňoval asi si byla tou dobou v Řecku,že studuju peďák...prostě budu učitel,zatim na základce..... *3* se těšim na ty drzouny.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: tetování
aha tak to se omlouvám ale to sem nějak nepostřehla že z tebe bude učitel.Tak na tohle já bych teda nervy neměla... obdivuju tě!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tetování
Díky moc... *3* taky nevim jak mi to půjde a jestli mě ta banda bude poslouchat........ *3* nervy mám dobrý,doufám.... *3* už jsem učil mládež volejbal a bylo to v pohodě,člověk musí zapomenout kolik mu je a být jako oni,mít respekt,ale taky je pochopit....kluci maji pobertální názory a holky jsou samý debaty a lásečky.... *3* každý tim prošel a vadí mi,že takový 50ti letý učitel je nechápe,napaří kuli a nazdar.....
-
-
-
-
-
-
lííbkoo
Lidi má tu někdo líbko??:) -
-
Re: lííbkoo
jasnočka... prooč? -
-
Re: Re: lííbkoo
jen ták ne...byh vás chtěla vidět:)mé je kasnic a tvé,,?? -
-
Re: Re: Re: lííbkoo
Moje Hanulllinecka... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: lííbkoo
Hani,ty jsi krásná!!Přidala jsem si tě do přátel..,doufám,že ti to neva:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lííbkoo
Ále..já??a sluší mi to?:Dto je směšné..ale děkujuu -
Re: Re: Re: Re: Re: lííbkoo
ježiš děkujííí... taky ti to sluší! ne-e neva...taky sem si tě přidala do přátel
-
-
-
-
-
-
Prazky,brigady,Ellen
Cau lidi *1* tak koukam, ze tu frci brigady! *15* No tak dobre, hlavne si vydelejte nejake penizky at si muzete neco poradneho koupit *14* a ty Ellen se neboj napsat sem svuj nazor, svuj sen, svoji pripominku, svuj PRISPEVEK:-) *1* *15* *14* Vitam te tu a at te to tu bavi co nejdil*1* *15*Jinak Australie, Recko.. *1* Fajn! Bezva zeme!! *15* Jestli to dobre dopadne tak *3* ja vubec nemuzu, nevim jak to napsat.. *3* proste muj strycek je v Americe na Floride a jestli se budu moc moc snazit se znamkama pristi rok.. *1* tak mozna.. *15* prostte je to strasne super no abych se k tomu dostal, tak mozna za nim na prazky poletim. *1* chapete?na dva mesice do Ameriky!!!! *3* ja proste nevim co rict:-) *15* mam z toho takovou radost, kdyz mi to dnes mamka rekla, uplne *1* *14* Kdyztak se omlouvam, ze tu s tim chlubim, ale to je proste... *14* *14* MILUJU VÁS *14* *14* *14* -
-
Re: Prazky,brigady,Ellen
HEEEJ coze Amerika jo?Tak to se máš jako...to je muj sen tam letět ...a na Floridu jako uplně bombička..tak držim palečky at ti to se známkama vyjde a at tam letíš *3* -
-
Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Děkuju moc! *1* A vam taky mooc moc moc moc moc moc stesti, abyste se tam taky podivaly *1* *3* Proste aby se vam splnily sny!!! *15* *14*
-
-
Re: Prazky,brigady,Ellen
No,to je suprácký!!!!!!!!!Já bych těl navštívit někdy Kalifornii nebo Chicago.... *3* -
-
Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jo, to jsou taky super mesta *1* *15* to je uplne vymaz nekam takhle jet!! *4* a hlavne byt od Wenta jen par set kilomtru!! *14* -
-
Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Snad od Sáry,ne?..... *3* se přiznej.... *3* No,kdyby si tam viděl Danay tak ji musíš ode mě pozdravovat.... *3* ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jo od Sáry, ano!! *1* Neříkej Patricku, že bys jí taky nechtěl potkat:-) *14* Je úplně ůžasná a vůbec mi neva, že má malou!! *3* Tim líp, alespoň bych jí pomohl a tys bys jí pak hezky naučil počítat! *1* Hej!!!To je super nápad!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jééé,Amerika jo?Tak to ti mooc přeju,ikdyž tu bude smutno,ae fakticky přeju:)kdyby něco..pozdravuj Wenta:D♥ -
Re: Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
To nevim jestli zrovna počítat..... *3* ale určitě bych si s ní uměl pohrát a zabavit aby si měl se Sárou chvilku jen pro sebe.... *3* jak jsem říkal já radši Danay,tu černovlasou..... *3* Sára je pěkná to jo,ale tak nějak né moc můj typ....
-
-
-
-
-
-
:)
Kruci lidi sem nejde nic psát, pak jsou všichni naštvaný že to sem lidi píšou. Mám tolik informací a tolik otázek :( -
-
Re: :)
Mno tak sem s těma informacema a otázkama! Rádi se zase pobavíme o Wentíkovi *3* -
Re: :)
Myslíš PB??Tak to je mi líto,Tery!... *9*
-
-
z nemocnice...na kraji města:-)
*3* Se asi divíte,že píšu.Ne,nejsem doma,přišel za mnou Tomáš i s notebookem,poprosil jsem ho aby ho vzal sebou abych mohl vyřídit nějaký meily atd.a vám napsat *3* Tomáš je super,musim ho fakt chválit *3* No,jinak ležim s kapačkou v ruce,úplně bezva....moc hezky se tu o mě starají,i sestřiček je tu dost.Už mám za sebou pár vyšetření a dobrý,snad.Ještě si poležim... *3* Kene,super noc si měl s Verunkou,pěkný,jseš frajer,fakt... *3* ať ti to klape,úžasný!Nemyslete,že mi nějaká zprávička ujde *3* čtu to poctivě,díky za chváli...vtip my zůstává... *3* Bavte se a když to bude možný tak zase napíšu!Kenovi pozdrav a holkám pusu na celou tvář! *3* -
-
Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Páni!!To je moc milé,že sji napsal!Jsem ráda!Hlavně,že je zatím vše v pořádku a že se o tebe dobře starají:)Sestřičky s eo tebe musí roztrhnout co?,:D:D..Tomáš je fakt bezva!:¨No jo,Ráďa si umí vybrat *1* ....Tobě posílám taky pusinečku *14* ..:-* -
-
Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Tak to jsem rád, že se o tebe tak hezky staraj!!! *14* *4* Vím jaké to je být v ráji! *15* *1* Jinak si nakázal, abych proháněl holky, když tu nejsi a to prave delam:-) *14* *14* Hlavne se brzy uzdrav, ať tu zas můžeš neomezeně písat! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Páto to je superky že si nám takhle napísal i z nemocnice...Tomáš je fakt super hezky se o tebe stará *3* A jsou tam nějaký hezký sestřičky???Brzo se nám uzdrav at můžeš zase písánkovat...myslim na tebe moc moc... pusu na čelo aby se ti hezky leželo *3* -
Re: Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Jé,já mám radost,že jsi napsal;-)Tomáš je zlato;-)Doufám,že zase brzo napíšeš,jak to jen půjde.Hlavně buď v nemocnici hodnej a poslouchej doktory ať se brzo uzdravíš;-)Vzpomínám na tebe každý den.No,Kene:-)ještě,že někdo za Patricka zaskočí co se prohánění holek týká:-)))Jsi dobrej;-)taky takový zlato;-)
-
-
-