Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Nebojte se já nejsem blbka jen jsem chtěla naštvat kámošku který se hrozně líbí a zrovna seděla vedle mě *3* Jinak Prison Break jsem viděla celej jako třetí řadu a skončilo to pěkně blbě prej natáčej čtvrtou a chtěj tam vrátit Sáru protože si v Americe stěžovali že jí tam prostě chtěj. *7*
    • Re: ....

Třeti řadu snad doufam viděl každej *1* Je to pěkně krutý, ale jsem rád že tu pořád zůstává stejná atmosféra *3* *14* Přišli nový fotky z natáčení na prison-break.cz si je muzete prohlidnout *3* (kdo je nevidel) *4* Jinak kolik je tvymu brachovi Ráďo? *3* Ja mam deseti letou sestru a porad me komanduje abych ji pustil na pc *1* Je to hruza! *15* *14*
      • Re: Re: ....

Já ji neviděla,Kene:Dchci to vidět,až to bude v TV:)......Fotky jsem viděla,mooooc krásné..:)a jestli jde o sourozence...mám dvě sestry-13,9 a je to ještě horší než je:Da navíc,mamka čeká brášku:Dgood ne?,:D...
        • Re: Re: Re: ....

A to já mám bráchu,tomu bude teď 20 a staršího tomu je 25.Už bych snad dalšího ani nechtěla,bohatě mi stačí tyhle spiklenci,i když toho mladšího mám ráda je to zvíře a seriáloví maniak *1* *1* *1* taky kouká na PB a hlavně House *1*
          • Re: Re: Re: Re: ....

Ségra,díky... *4* bráchou se nechlubí kde kdo *3*

House je třída!!!!!!!!A v PB se těšim na ty nový kočky černovlasý *3* Páčko Wenťáci!!!!!!!!! *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ....

Odpovim za Patricka...hlasoval pro oba seriáli pro House jednou pro PB dvakrát,alespoň to tvrdil... *5* a já jasně pro a jen pro PB.
            • Re: Re: Re: Re: Re: ....

No já vím no,co už:Dale lidi,pro koho bdeuet hlasovat v soubojích,když je DR.HOUSE vs PRISON BREAK??:D
          • Re: Re: Re: Re: ....

Tak to ja taky!! PB a House! *1* *15* Ty uplne miluju a vas taky!! *14* *14*
        • Re: Re: Re: ....

To je bezva!! *1* Tak to se mas na co tesit!! *3* No a ty si na treti radu chces pockat az bude v TV? *7* Tak to si pockas no... *3* Vzhledem k tomu ze nova zatim nezakoupila treti radu to vypada jeste ne hodne dlouho!! *9* *15*
  • no nazdárek!

Já už se taky vrátila z Krkonoš,bylo to hrozně suprácký,jsme si to s Vladem užili,fičák *5* jen doufám,že to nebude mít následky(mimi) *8* *15* Jinak se to tu pěkně hlo,Hanči paří o sto péro,Ráďa je stále zamilovaná a dokonce i přestěhovaná,ať to klape,Pedriska je tu,Patrick se vrátil,nováček je tu wall,no fičák,jízda *5* Tak vás zdravim,zdarec vrabec!
    • Re: no nazdárek!

ahojík Mey tak to je good že ste si to tam s Vladem takhle užili. Myslíš že budeš mít mimi jo?!Ty nebereš antikoncepci nebo něco??? *7* Jo jo to máš pravdu že se to tu hlo... *3* ale to je dobřeeee *3*
      • Re: Re: no nazdárek!

Čau Mey.... *3* Tak,že do práce taky pěkně odpočinutá... *3* Trochu jsme to popohnali,to víš vrátil jsem se *3* Miminko to je krásný,teda nevim jestli to neni ve tvým věku brzo,ale láska je láska,co? *3* radit ti nemůžu,záleží na tom jestli by si ho chtěla...... *3*
        • Re: Re: Re: no nazdárek!

Jéé,to je krásný!!Já vám,to moc přeju!...a v kolikátém jsi týdnu,měsíci??.... *15*
          • Re: Re: Re: Re: no nazdárek!

Co? *7* Ty si těhotná nebo se jen domníváš? *4* Napiš pak jak to dopadlo,to je bomba,chcete s Vladem rodinku? *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: no nazdárek!

To je kráný!!!:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: no nazdárek!

Včera jsem byla u doktora a jsem vážně v tom,ale už asi 7týdnů,tak že se to zdařilo už před dovčou *4* se z toho picnu *5* Vlado včera skákal metr vysoko,blázen.Vlado vždycky toužil po velký rodině,má ještě tři bráchy *5* tak že musíme někdy začít *1* Vlado je chlap mýho života,nechtěla jsem aby se to tak rychle zdařilo,ale co naděm *9* už je to tak.
  • lidi!!!!

Hele lidi víte o tom že Went spadl na 25.místo a vy se zatím tady bavíte.Je tady vůbec ještě stránka o Wentovi?Moc se mi nezdá.Zdar
    • Re: lidi!!!!

Shannye,děkuju za tvůj názor,i když byl negativní.Jinak ano,mluví se tu o osobních věcech,ale o Wentworthovi už skrátka bylo téměř vše řečeno a já se vsadím,že se brzy téma o něm sem vrátí.Mimo to si sama mohla napsat něco o něm místo o nás,když ho máš tak ráda.Taková Kristýnka co sem píše sem dává i hodně foteček,bez ní by si těžko viděla něco novýho *4* Tyhle lidi na víc něco dokázali,co?DRŽET SPOLU! *4* Je to málo?Ne,neni je to mnohem víc,protože v dnešní době držet spolu,pomoct si,popovídat a svěřit se je něco hrozně pěknýho a vzácnýho.Taky se tu lze poučit,nejen já něco zažila ošklivýho je tu víc lidí kteří přidali něco ze svého dna,něco o čem se svámi chtěli podělit a to byste kritizovat neměli.Až sem bude zase nějaký pisálek psát,zmiňte se,pište o Wentovi,né o nás pokud chcete psát kritiku.Nutno dodat,že nás tu i někteří pochválili a za to zase moc děkuji *4* Macík
      • Re: Re: lidi!!!!

Marcy tak to bylo uplně krásně řečeno tohle... fakt si mě tim uplně dostala...máš uplně super názory. Plně stebou se vším souhlasím... *3*
        • Re: Re: Re: lidi!!!!

Já souhlasím!!Prostě NEUVĚŘITELNÉ!!!Moc děkuji,za pochvalu:)..fotečky musím zase nastřdat a dát je sem...zatím co sjem sem dávala i z mládí,tak se tu vůbec neukázali,což men mrzí... *9*
    • Re: lidi!!!!

Shannye!Áno,my víme!Chceme aby se Went vyšvhl na to nejvyšší místo a snažíme se o to,ale každý má práci,školu apod.a tak se to nezvládá,ale snažíme se všichni poctivě tu psát!Nezlob se,ale mne prostě uřáží,že takhle na nás "nadáváte"nebo spíš "upozorňujete"jak to tady vedem....a sami sem nechodíte!!!!To men opravdu rozčiluje!Byli tu spoustu lidí,kteří si stěžovali,napsali pár příspěvků a nikdy se už "neozvali"..ale jak vidíš my tu zůstáváme,a ejslti se bavíme o nás,o našich problémech a ne o Wentovi,to je věc každého..nás to baví a jestli se vám to nelíbí tak se zapojovat nemusíte atd..Týnka:)
      • Re: Re: lidi!!!!

Kristýnko fakt si to napsala moc hezky...a se vším stebou souhlasim. Komu se to nelíbí o čem si tu píšem tak sem chodit nemusí nikoho nenutíme aby sem chodil...páško *3*

Holky děkuju!!:)Prostě miluji upřímnostx)...
      • pedriska

Re: Re: lidi!!!!

tak to jsi napsala hezky Kristo , právě jsem po dlouhé době dorazila , měla jsem toho moc a na pc jsem se skoro nedostala.Moc mě to mrzíí *9* ale i tak vidím že to tu vedete skvěle *3* jsem ráda že se tu držíte . . . *3* *3* pokusím se psát častěji , uvidím jak mi to půjde ve škole . . a shannye tohle je stránka o Wentovi ale když zrovna není žádný téma kolem Wenta tak se tu bavíme o ostatních věcech , takže jestli se ti to nelíbí tak sem nemusíš chodit . . *16* *5*

Ahoj pedrisko,fajn že jsi napsala;-)Co školička,učíš se nebo děláš základku?Co ty a lásečky?

Kristý,to si napsala naprosto bezchybně!Shannye nebýt tady tý partičky úžasných lidí,tak sem nikdo ani nejukne.Pravda,každý sem napíše jeden řádek a tím končí a nebo kritiku,to umí každý:-(Dřív tu bylo spoustu anketek ohledně Wenta a kdo odpovídal?Lidi"stálice"ale ty si asi zaspala dobu:-(Já se připojila taky až časem,ale člověk má o kámoše víc a to je fajn.
  • ff

fakt nepobiram na co dve obalky...kdyz se ptate jak se to posila tak nedelejte chytry ze vite jak, kdyz ste si to ani sami nezkusili. *3*
    • Re: ff

Já sjem to ještě neposílala,ale jak se tu zmínil Ken,tak jeho kámojdě to nevzali.Každý hold má s tím jiný zkušenosti.
      • ken

Re: Re: ff

Nic proti, *4* ale najednou se tu objeví úplně neznámé duše a začnou se tu rozčilovat a dělat jak jsou chytrý! Prostě pro mě za mě... pošlete si třeba deset obálek jde o to, aby vůbec vyhověli vašem požadavkům!!! *5* Navív, už jsem se zmiňoval, že jsem posílal, ale moje kamarádka to posílala přesně v jedné obálce a už dvakrát.... rok jí nic nepřišlo, tak začátkem tohoto roku zkusila znovu se dvěma a v Lednu to měla doma! *14* Prostě já neřikám že musí být nutně dvě jde o to, jak komu to vyjde! *1* Někomu to pošlou zpět v jedné, druhýmu vůbec,tak se tu přestaňte hádat, jestli jich má být deset nebo padesát!!! *15* *14*
        • mexx.007

Re: Re: Re: ff

Tak tvrde na ne *15*
          • ken

Re: Re: Re: Re: ff

*15* Jo, máš pravdu, ale prostě tohle mě vždycky vytočí! *14* *15*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: ff

To by vytočilo každého!...Souhlasím 100%s KENEM!Se vším!
  • Pro honzu

Honza:ty i ta druha patrite na dno kanalu.
    Muj vzkaz :Honza patri do plynu! *16* *8*

Ja takova nejsem nikdy tyhle hnusny veci nerikam, ale lidi co neumej nic pochopit a delaj znas blbce, a jeste vsechno prekroutej, budu psat takovyhle hnusarny *13*
    • Re: Pro honzu

hele ja umim pochopit ze mas trochu mensi mozek nez normalni lide a tak sama nic vymyslet nedokazes, ae fakt bys honzovi nemusela rikat jeho vlastni slova ze patri do kanalu ju *8*
      • pro Kačislavu

jj,nemá vlastnou fantazii chudinka malá,je mi jí úpřimně líto,zakomplexovaná blbka krerá své komplexy léči na iných lidech.....
      • pre Kačislavu

No myslím si že si práve pochopila úroveň "slečny lulu".....
      • Re: Re: Pro honzu

TY KRAVO JA PSALA HONZA: CHAPES??TY PICOOO ZKURVENA ME NESER!!!!!!!
      • Re: Re: Pro honzu

trochu si nepochopila vyznam tech slov *1* radsi si to precti jeste jednou *5*
        • Re: Re: Re: Pro koki

ty si radši vem knížky a uč se do školy,váźne to potřebuješ!!!!!!
        • Re: Re: Re: Pro honzu

jo aha!! XD ja sem blb tak sry on rikal ty s tou druhou a ne ty i ta druha huh ja sem duta jak dub a dub duty neni takze sem duta jak neco duteho :)))))))))))))))))))) XD XD ju XD *1* *1* *3* *9* *5* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* ju
  • hm

ou....jáho miluju úplně nejvííc!!chi ho vidt,sežrat ho celýho:Daaachh
  • šťastná;-)

Ty jo,klikla jsem na kolonku herci a Wentík je na druhým místě v TOP 10 jsem šťastná jako blecha *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ach jo,Ken už je zase pryč,ale snad zase brzo přijde aspoň na chvilku *7* Těšim se na Patricka *14*
    • Re: šťastná;-)

jj taky sem už toho všimla...to je good ne?! *3*
    • Re: šťastná;-)

jsem si ani nevšimla:)
      • Re: Re: šťastná;-)

to je mýlka *1* když dáš herci tak je na 2.místě!!ale klikneš na osobnosti(velekj nápis)a je na 10.!hrůza no... *9*
  • ff

a nechaou jaky dve znamky..kupuje se 1 a ta se nalepi na jednu obalku. a mezinarodni odpovedka ktera se dava DOVNITR!!! *9* *7* *7* *5*
    • mexx.007

Re: ff

Zbytecne se nerozciluj *1* dyt to za to nestoji... tak at to posle dle sveho uvazeni a uvidi, jestli to vyjde *3*
  • Evropsky stehlik

Ahoj vite jak v tomto dile rekl Michael Sucrovi ze na evropskym stehliku mu muze napsat vzkaz. Tak ja to nasla a anglicky to je:www.europeangoldfinch.net Moc tomu nerozumym ale existuje to!! *1* *14* *3* *4*
  • BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Na jedné zahraniční stránce jsem si našla jeho adresu *14* *14*
    Vííte jak strašně dlouho jsem to hledala *4* ale našla =)
    Mám hroznou radost, a chci mu napsat dopis.Nějakej seriózní a abych mu řekla o autogram.Měl by být na úrovni a menší dávkou humoru *1* .

Napsala bych to v češtině, potom do angličtiny, a dala to moji anglistinarce aby mi s tim pomohla *5*
    Myslím, že je to dobrý nápad, ale bojím se, aby to nedošlo jenom do nějaké BH (Beverlly Hills) spolecnosti pro Wentwortha.

Ale zkusit se má vše, a možná by mohl i odepsat *5*

Teda co si o tom myslíte ?? *5*
    • Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Taky ti to moc přeju aby ti to vyšlo... a když by to náhodou vyšlo tak doufám že se snáma o tu adresu taky podělíš hm?! *3*
      • Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Neboj Hani, pokud odepíšou nebo pošlou podpis jistěže vám jí také dám *5*

Od toho jsou spřátelené fanynky ne ?? *5*

Bylo by fajn kdyby ti to vyšlo,zkusit se má všechno,nebo spíše co tě nezabije to tě posílí,budu ti držet palce *4* přeju ti to(asi jako jedna zmála) *5* Ale bohužel Wentowa přímá adresa to jistě nebude,spíše fanklub a pak jen doufat,že právě tvůj dopis přečte,což si myslím,že ta naděje je,protože z ČR asi moc dopisů nedostává... *4* Umíš si představit kdyby to byla jeho adresa?Každý den by byl zavalen v dopisech *9* Ale rozhodně to zkus... *4* naděje je vždycky *4*

Obdivuji tvou vervu a chuť do toho jít,odhodlanost,to jaká si"věrná"fanynka...Mě tehdy fanouškovství zachránilo život a kdybych byla tak odhodlaná jako ty už na začátku,neprošla bych si peklem... *5*
      Hodně moc,moc,moc štěstí.... *4*

Děkuju strašně moc, jsi zlatííčko ... Právě jsem myslela, že by ho to mohlo třeba zajímat,jako česká republika .... třeba mu píšou samé americké a anglické holky, ale taková česká ?!?! Byl by to zázrak *4*
        Ale stejně, i kdyby to došlo tomu fancubu, a poslal mi jenom podpis, byla bych i přesto šťastná *14* .

Jakým peklem ?? *8*
        • Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Tak to mu pošli v obálce i pohled Prahy,aby neváhal a přijel *1* .To víš čeština je pro anglicky mluvící úžasně zajímavá a těžká *3* tak že to bude možná i pro něj zajímavé *4* a myslim,že se i pobaví nad háčky a čárky *1*

Je to dlouhý příběh,ale myslím,že by pro mnohé z vás byl poučný...jednoho dne jsem se vykašlala na to být fanynkou,poslala k čertu nej kámošky a cesty na koncerty,autogramiády atd.zapletla jsem se s jinými kamarádíčky a stala se ze mě feťačka,vyhodili mě ze školy,šla jsem z domu,rodiče mi nevěřili,neměla kamarády(opravdoví),prostě troska.A co mi pomohlo?Vůle a jediná dřívější kamarádka,která mě dostala do léčebny,znovu jsem šla do školy a hlavně vrátila mě na začátek kdy jsem jako náctiletá milovala Deppa,navynechám jediný film...kdybych byla radši"crazy"fanynka nic z toho by se nestalo...Tak že radši být zamilovaná do"hvězdy"a snít než být na dně...
          • Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Marcy, opravdu respect pro tebe ... *5*
            Hlavně do toho nezapadni znovu ... člověk dělá kraviny když se nudí *9*
            Dobře, zkusím mu poslat fotku Prahy *4*
            Mohl by se sem přiject podíívat, už se vidím jak oblejzám jeho hotel *15* .
            • Re: Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

TEDA DĚKUJI MOC,za hezkou reakci od vás všech to jsem nečekala,díky moc!!!Jste super opora *4*

Jinak jednou je až až,následky do konce života,protože ten cejch už vám nikdo neodpáře a důvěra rodičů je to nejdůležitější.Nenudím se mám dost lidí kolem sebe a teď i VÁS *4* Nevím kolik vám všem je,ale jste rozumný a fajn a nedělejte tu chybu co já..."sněte" *4*

souhlasím stebou Marcy...at mu pošle i pohled Prahy aby přijel...bylo by to fakt super!!
            Jinak seš fakt odvážná že ses z toho takhle vyhrabala...ne každej by tohle dokázal..a snít je přece někdy hezký nebo ne?! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Já mu chtěla taky napsat..jenže,jak víte...anglicky mooc dobře neumím,jako jo,ale..však víte..ale pokuď ,to amanda zkusí a podaří se jí to,můžem to též zkusit ne?kdo by nestál o autogram:D...........že?...:Dtk snád..dřím těž palečky..
              For Marcy:za tvojí vůli,si zasloužíš to nej...:)

proc hec?to se mam jako zblaznit,ze mu napises? *13* *13* *13*

A pokud budeš zlá tak ti tu adresu nedám *3* *5*
        • Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

az na to,ze ja po te adrese netouzim,protoze jsem si laskou k wentworthovi uz prosla davno...a opravdu ti nezavidim.....takze mi nerikej ze mi tu adresu nedas,protoze si ji muzes strcit za klobouk *13* *13* *5* *5*

Přesně tak, když už ti na něm nezáleží tak co tady děláš ?? *1*

LIDÉ JSOU ZVLÁŠTNÍ.TADY JE TYPICKÁ UKÁZKA, CO S ČLOVĚKEM UDĚLÁ JEDNO SLOVO O NULOVÉ HODNOTĚ S TŘEMI PÍSMENY

Amanda *5*

for koki: co seš na ní hned zlá?! nikdo se tě neprosil abys tu něco takovýho psala...když už sis láskou k Wentovi prošla tak co sem lezeš?!

PS.: Závist je ošklivá vlastnost *3*

To heč je tam má milá koki proto, že mám radost *3* .Tak klídek. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit