-
Fuj:-!
O muj bože vždyť je uplne škaredej..nechapu vas ze se vam libi takoej...mno radši nic *9* -
-
Re: Fuj:-!
Prosim tě, seš asi slepá, co?!!! *5* -
mas oci??????nejspis ne co chci videt nakyho tvojeho frajera *9* -
hele na tvůj názor se tě nikdo neptal a když se ti nelíbí tak sem nelez !!!!!!!!! -
-
Re: Re: Fuj:-!
Hey,vy ste docela trapne...i ti co ho pomlouvaji i ti co ho milujou...Nikdo z vas ho nezna,vubec nevite co je zač tak proč urazi ti co ho milujou ty co ho nesnaši a naopak...treba maji obe dve strany pravdu,treba jedna..tkž nemate nikdo pravo ho soudit,maximalne jeho xicht a jeho herecky vykony *13* -
-
Re: Re: Re: Fuj:-!
Já ho znám !! *1* *1* -
Re: Re: Re: Fuj:-!
jo jasne ty si naka chytra takze dyz o nem napisou kam vsude si nestrka svyho.....tak to jako ma bejt pravda?ja si myslim ze podle toho jak se clovek vyjadruje v rozhovorech nebo podle toho co dokazal nebo podle toho jak vypada tak se asi pozna jeci je to nakej perverzak a podobne jak tady naky mentalove pisou ne? dobre my ho taky nezname ale yslis si ze clovek kterej je jeden z nej hezrcu kterej ma buhvi jakejch skol je nakej magor?ja teda myslim ze fagt ne *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Fuj:-!
Vůbec nejde o to kolik ma skol a jak umí hrát...Mužu yt studentka Harvardu a být úžasna herečka a povahově mužu byt hnusna namyšlena mrcha...Nemuzete vedet jakej Went je,protoze to nepoznate z toho jak se chova v televizi nebo k novinarum..ve skutecnosti to klidne muze byt namachrovanej frajer !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fuj:-!
jezismarja fankluby sou od toho aby sem chodily ty komu se ten herec libi ten komu se ten herec nelibi at sem neleze a ten co nema zadnej nazor na toho herce at si de do nakyho nenazorovyho fanklubu nebo do neceho podobnyho ja newim *10* kazdej muze mit svuj nazor ale dyz je blbej tak se pak nedivte ze se to nekomu nelibi a ten co se mu to nelibi tak ten ma zase svuj nazor a takle to muze bejt porad a porad dokola takze od toho nejspis vymysleli fankluby ...!!!!!!FANkluby....to je pro ty co ho maj radi jenom abyste v tom mneli jasno FANkluby!!!!!!!!! *10* *10* ne pro ty co ho nemaj radi nebo ti co se este nerozhodli jeci je to hovado nebo neni Fankluby doufam ze ste to ted nekdo pochopil *16* -
pro Niku:v současne době je dobrých herců jako je on šíleně moc a mezi těmi co nejsou slavní je jich taky hodně,jen nedostali ještě šanci. -
Nikdo ho neznáme, tak nemůžeme vědět, jaký ve skutečnosti je, ale jedno je u mě naprosto jisté, že postavu Michaela hraje výborně, je to nejlepší herec současnosti, který si zaslouží váš obdiv *3*
-
-
-
-
Re: Re: Fuj:-!
Hmm...ani na jeden z nazoru z tech 900 se taky nikdo neptal a presto sem kazdej pise co si o nem mysli a na to ma kazdej pravo..a tahle diskuze neni jen pro fanoušky !!
-
-
Zajímalo by mě teda kdo se líbí Tobě! ... a nevim proč sem lezeš když se Ti nelíbí!!! -
to je sice tvoj nazor,ale ak si toto myslis tak si asi v zivote nevidela pekneho chlapa
-
-
Fórum
Nechci abyste to brali jako reklamu....ale už měsíc a něco je založené Fórum Wentwortha Millera a bohužel nás tam moc nechodí :( Tak jsem Vás chtěla poprosit jestli byste nezašli, nezaregistrovali a nediskutovali s námi. Je tam spousta zajímavých témat. Všechny Vás rády přivítáme :) http://went-miller.gettalk.net/inde x.htm -
-
Re: Fórum
jansý..ale až nám pomůžeš získat 2.místo
-
-
kino...
Ahojky!!Co právě vyvádíte??.......já sedím,poslouchám soundtrack MAMMA MIA!musela jsem si ho stáhnout:D.....
Včera jsem byla na tom filmu-tedy na MAMMA MIA!a byla to BOMBA!
Kdo máte rádi ABBU,tak vás to potěší,já to znám od mamky a taťky,a mě samé se to líbí,takže an ten film sjem msuela...ÚŽASNÉ,takže když sjem řpišla dom,tak sjem to msuela zpívat pořád dokola:D:D.....a co vy lidičky??jak přežíváte??? *15* .. -
-
Re: kino...
jo to ja sem na tom stejne...ten film sem videla uz dvakrat a porad se nemuzu nabazit....soudtrack sem taky musela mit hned...uplne me to uchvatilo....fakt supr...sem rada ze je tu nekdo stejnej magor ak ja! *1* -
-
Re: Re: kino...
To dík:D:Dale máš pravdu,já se toho taky nejak nemůžu nabažit..je úžas:D...
-
-
Re: kino...
je fajn že sis to užila , skupinu ABBA mám taky moc ráda! *3* Je to super skupina *3*
-
-
2.místo
jj musíme máknout aby byl alespoň na 2. místě!!!!! -
-
Re: 2.místo
Musíme fáákt začít makat jinak ho tam nedostanem!Musíme sem hodit co nejvíc to půjde! *4* *3* *1*
-
-
Den jak na houpačce!
Ahojky všichni!Dnešní den jsem měla jak na houpačce.*9*Ráno jsem šla na 7:00 aby mi Zuzka udělala líčení a vlasy.Všechno šlo v poho , Zuzka a Tamara (jedna holka ze třídy) mě upravili a šli jsme na bažantku.*3* Bažantka probíhala v pohodě , třída měla program , všechno v klidu a pak jsme fotili fotečky se Zuzkou a Honzíkem!*3* *14* Fotku s Honzíkem už mám v profilu!*3* *14* No a pak jsem šli do šatny , zjistila jsem že mi Marie vrátila foták ale obal na foták ne.*16*Marie pak přišla do šatny a ptala se co se děje.Seřvala jsem jí , ptala jsem se kde je obal a ona mi odpovedela že ho dávala jedný holce ze třídy , poslala jsem jí ho najít.*16*Nakonec ho našla a měla štěstí kdyby se ztratil táta by mě zabil , protože v tom obalu byla ještě jedna karta do fotáku , plná rodiných fotek.No a pak jsem jela domů.Když mě viděla mamka , vůbec se jí nelíbilo líčení. *9* Pak chtěla vidět fotky tak jsem jí to ukázala a ona začala nadávat na Honzu , že to je určitě kluk kterej holky mláti , atd. . . *9* prostě se jí nelíbí a má strach že mě on a Zuzka naučí kouřit atd . . . *9* pohádala jsem se s ní kvůli toho . . *9* nejvíc mě mrzí že ona Honzu vůbec nezná. *9* nevím co mám dělat *9* , a jinak s Honzíkem normálně mluvím.Ve škole je zatím všechno v poho.Tak se mějte. *3* -
-
Re: Den jak na houpačce!
je mi lito ze se tvy mame nelibi...ale tak to bohuzel je..muzes skusit ji rict ze takovej neni...ale asi se nic nezmeni..mozna kdyby ho poznala osobne tak by zmenila nazor...ale jinak se s tim asi budes muset smirit...jinak si ale mela super den az na maly chybky... *4* -
-
Re: Re: Den jak na houpačce!
Jo asi se s tím budu muset smířit.Mluvila jsem s ní a řekla jsem jí že takovej není.Mamka mi řekla že jen vyslovila svůj názor.Má pravdu jen řekla svůj názor.Možná je dobrý vědět co si myslí . . možná ne . . každopádně už je to doma v poho , dneska jsem to řekla tatkovi a ten mi na to nic neřekl , ale asi si myslí svoje . . . *1* *3* přeji všem pěkný den a hoodně štěstí =) *3* -
-
Re: Re: Re: Den jak na houpačce!
Souhlasím-den jak na houpačce *1* .....
Ale musíš,uznat,že byl fajn ten den,ikdžy jak řekla Verů16,s malými chybkami.......musíš chápat vtou mámu,ale ona taky by měa chápat tebe........jasné je to její názor,ale neměla by soudit lidi podle vzhledu,a ty by jsi měla pochopit,že chce pro tebe to nejlepší!:)..
co by jsi měla udělat???seznámit je spolu!!a pak tvá maminka rozhodne...:)na tu fotku hned jdu juknout a pak řkenu! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Den jak na houpačce!
díky moc za rady! *3* doma už se to trošku uklidnilo , a vypadá to že to bude fajn.*3*Snad už mamka nebude nadávat.*3*Já vím že pro mě chce to nejlepší chápu jí , má o mě strach , je to moje mamka a mám jí ráda! *3* A ttěším se na hodnocení fotešky *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Den jak na houpačce!
Prosím tě neděkuj!Je fajn,že už to u vás tak "nehoří" *1* ..uvidíš....časem to bude mnohem lepší!:)a tvá mamka si Honzíka oblíbí....dej tomu čas! *15*
-
-
-
-
-
-
Ještě videjko
Tak jsem ráda , že už moje video o SONĚ bylo zobrazené 90krát, mám obrovskou radost *14*
Nikdo ste si nevšiml že dole je ještě jedno od Amanda Je to o lásce Mahonyho a Michaela *1* *14*
Uplně pecka, tak se taky prosím koukněte, hodnotte.
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Ještě videjko
My sme si toho videa dole všimli jenže ono nejde spustit...když na to kliknu tak se mi to hodí na tu první stránku...nevim co stim je!!! *7* -
-
Re: Re: Ještě videjko
A jo, taky sem zkoušela ... tak já ho tam zkusím vložit znovu bejbinky *5*
-
-
-
hm
jo tk všeci...hilary má už nějak 95.....a went 90....tk co????to je rhozný..ale opravdu... -
...buchty blby...
*15* *15* *15* wenticek je KKT *15* *15* *15* -
-
Re: ...buchty blby...
plynar je impotentni krypl *1* *1* *14* *3* -
Re: ...buchty blby...
ako aj ty predpokladam..lutujem ta *15* -
-
Re: Re: ...buchty blby...
tahni slapko slovacka tady nemas co delat *5* -
-
Re: Re: Re: ...buchty blby...
chudacik bez mozgu ako ty ma nemoze urazit. *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...
do plynu s tebou mrcho *5* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...
*15* *1* si mi akurat na smiech,jedjen z tych chudakov co si sem chodia liecit komplexy,s tebou je to fakt zle vyhladaj odbornu pomoc,ty nepatris medzi normalnych ludi,skor na stolicku u psychiatra. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...
přestante se všichni do háje dohadovat mě už to fak řestává bavit *10*
-
-
-
Re: Re: Re: ...buchty blby...
ty sem nelez,nauc sa nevtierat sa tam kde ta nechcu,ty primitiv. *15*
-
-
-
-
10.místo
Tak uz je Went na 10.míste..to je skoda *9* -
Narozkýý
Všechno nejlepší,hodně zdraví,peněz,lásky,štěstí,fil mové kariéry a hlavně ať jsi stále náš WENTÍK!♥♥♥(dnes o tom celý den mluvím:D).........lidi dneska nebo zítra bduem klikat že?když sjou ty narozky?? -
-
Re: Narozkýý
Jasně! *1* Jdu na to!! *15* Jeste jednou moooooooooooooooooc stesti a zdravi prejeme vsichni Wente!!!!!!!!! *4* *3* Ráďa dnes maturuje? *3* Jestli ano, tak ji take preju hodne stesti!!!! *15* *1* Skoda ze to Went nevidi, jak mu tady vsichni prejem *4* *14* -
-
Re: Re: Narozkýý
Ráďa dnes maturuje fakt??Hodně štěstí ji též přeju:) -
Re: Re: Narozkýý
taky přeju všechno nej nej nejlepšííííííííííí a hodně zdraví , štěstí radosti , lásky a úspěchů!Vše nej Wenty!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *4*
-
-