-
děkuju
Děkuju klukům za jejich odpovědi mám radost *14* ale Patrick dnes nepsal *9* Škoda,že musíš jet zase pryč Kene *9* Hezký prázdniny a dovolený vám všem,jste super *14* -
-
Re: děkuju
Díky Letico,tobě taky super prázdky a co vlastně studuješ ty nebo co budeš studovat............? *3* -
Díky,taky si to moc užijte koťata.Lety nebuď smutná Pat napíše jen má teď moc práce,ale vyřídim mu to *1* -
Děkuju a tobě Letico přeju taky moooc krasny prazdniny a vam vsem tez *1* *15* ja vybude na cely prazdniny mimo net? *7* ja se 11cervence na den vracim a tak sem rozhodne pisnu a poradne zaklikam, *1* taky pridam moc moc videi *15* a fotek *3* Je jasne, ze Went propadne, to je *9* bohuzel smula *9* musime to nejak prezit *3* *9* *15*
-
-
4000příspěvků
Už je to tu zase!!! *4* Nedávno jsme slavili, že má WENT 3000příspěvků a dnes je to opět o jeden tisíc víc! *15* Důležité je, díky komu to je!!!! *3* Takže bych chtěl ze srdce poděkovat všem, kteří sem denně chodí a přispívají WENTÍKOVI!! *14* *3* JSTE SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!! *15* *14* -
-
Re: 4000příspěvků
Úžasné!:)Sem ráda za VÁÁÁS *15*
-
-
blee
je zhusta hnusnej -
-
Re: blee
ty kriple!co sem lezes dyz se ti nelibi? *10*
dala bych sem zvracejiciho smajla ale sorry on tu neni.....a ne na wenta ale na tebe
-
-
Pozor pozor !!!!!!
Kravky jsou jsou Lady Anne, Lennie a mnoho dalších co sem chodí jen prudit ať jdou otravovat jinam *10* *16*´Wenta nikdo urážet nebude *5* *13* *13* *13* -
-
Re: Pozor pozor !!!!!!
ÁÁÁ, já už nemůžu! *1* Hej tak já furt: Wentík je úplně nej, ty jo snažim se ho dostat na první místo a jako já mu nadávám... *1* *1* *1* Hej jako... tohle je vážně moc! Ale nebojte, sem už vážně chodit nebudu. Tak jen do mě, že zrovna já Wentíka urážim a že když souhlasim s příspěvkem tak jsem děvka. Tomu se prostě jde jenom zasmát. *1* Tak a teď se do mě všichni pusťte... ale nebojte, tohle ani není fanclub, takže jako... Sbohem. *1* -
-
Re: Re: Pozor pozor !!!!!!
Lennie ser na ně.. nestojí ti za to, když sou dementní tak to je jejich mínus. Vůbec si toho nevšímej. Já tě chápu...bud v pohodě a nad věcí hm?!
-
-
Re: Pozor pozor !!!!!!
*3* úplně s tebou souhlasím *4*
-
-
odpověď
Líbil se mi díl jak byl Michael na samotce,jak hrál že se zbláznil,byl to skvělí kousek a pak jak kopali tu jámu k pokladu u tý ženský,modrý modúr mu fakt sedl a v tom vlaku to je klasika *14* Vůbec první díli byly super *1* a těšim se na třetí řadu,zase vězení,to bude fajn *1* Pa a nezlobte *1* -
-
Re: odpověď
No vidíš,na to bych si vůbec nevzpoměla!:)ten je hustej..a ejště jak T-bagovi usekli tu ruku!...
-
-
Mejdan
Ahoj lidičky tak včerejší mejdánek byl fakt super...sešlo se nás tam docela dost a byla fakt sranda.Poznala sem spoustu nových lidí a fakt sme si pokecali.Takže už jen kvůli těm lidem se na tý škole musim nějak udržet *3*. Trošku víc sme se s kámoškou opili a já sem přišla domu asi v půl 3 ráno mno a v půl 9 sem vstávala do práce *9* *9* Jsem dneska jak přejetá a to se musim učit *9* tak zatim pa mějte se *3* -
-
Re: Mejdan
Je fajn že si poznala nový lidišky *3* Přeju ti hoodně štěstí a hlavně se na té škole udrž. *3* a řeknu ti v půl třetí ráno . . to je fakt síla , ale hlavně že sis to užila *1* *3* akorát to stávání musela bejt velká hrůza . . . *9* Tak se mějte a hoodně štěstíčka ! *3* -
-
Re: Re: Mejdan
To ej pravda-UŽIVAT SI MUSÍŠ,DOKUĎ JSI MLADÁ/Ý! *15* *15* *15* ...
Jinak věřím to vstávání,bylo asi ost těžké.D:D........ale za to to šlo,ne?:D:D....jinak co jiného??máš už známečky ňáké?:D
-
-
-
pračka?
Lulu je pračka na čuráky *1* -
-
Re: pračka?
TED SI ME SETREL, ALE FAKT HODNE....JA CTU TVOJE KECY, A DOSTAVAM TAKOVEJ VYTLEM.... PIS JESTE NECO VTIPNYHO *1* *1* *1* *1* DOST DOBRY HLASKY.... *9* *1* *1*
-
-
Proč???
Můžete mi říct proč si jako tady pořád nadávate?? Nepřijde vám to ubohý?? nechte to už prostě bejt ne!?...vyserte se na to...ste snad inteligentní holky, tak už to stačilo!!! -
-
Re: Proč???
Takový krysy kanálnice jako je Lady Anne, Lennie atd tu nemají co dělat *13* *13* *13* Až se uklidní tak se uklidní i ostatní -
-
Re: Re: Proč???
Co mi kradeš jméno? Já jsem to tvoje rozhodně nepsala. A už si tady prosím nenadávejte. Nedá se to číst. -
Re: Re: Proč???
Lennie ale neudělala vůbec nic...pokud si dobře vzpomínám!!!! *13*
-
-
-
..........
hele a proč se předtim odečítaly ty body a zase přičítaly protože jeslti se to děje jenom u wenta tak je to dost nespravedliví!!! -
-
Re: ..........
Ahojte děcka,ten Wentík je tak krásný že já jsem do něj blázen,nedá se říct že jsem do něj zamilovaná,ale úplně ho žeru,chtěla bych ho někdy potkat,alespon na chviličku,však když tu má takový funclub tak by za námi mohl přijet ne?takové věrné fanoušky nikde nenajde....
-
-
Narozky
Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Wentworth Miller, happy birthday to you!!!!! *15* Vesely narozeniny Wente *1* vsechno nejlepsi a hodne stesti a zdravi *14* *4* Doufam ze to tam nekde oslavis a budou treba nejake fotecky!!! *15* *4* *14*