-
co je???
héééj holkýýý a lidičky co se děje??? od tý doby co odjela Ráďa, Patrick a Ken je to tu uplně mrtvý *9* *9* .... koukejte sem taky občas něco napsat! pááá -
-
Re: co je???
Hani,já se omlouvám,ale teď jsem měla moc práce,takže jsem tu byla vždy druhý denxD..takže PROMIŇ!!...,ale máš pravdu!!Musíme něco vymyslet..............
Napadla mne anketa!
Která epizoda se vám líbí z 1.,2.-...řady?? *14* -
-
Re: Re: co je???
to je v poho...já to chápu!
Ježiš taková ankentka jo??? docela těžká bych řekla... já si to totiž nějak nevybavuju..ale tedka z druhý řady se mi líbil ten díl jak se Michael líbal se Sárou v tom vlaku...no a v první řadě asi ten díl jak vrtal Sucre s Michaelem tu díru do tý zdi skrz toho ďábla...tam má Wentík uplně úžasnej výraz...byla sem z toho hotová *14* -
-
Re: Re: Re: co je???
Jo dík...mne se líbí z 1.řady-díl,ve kterém se poprvé Michael se Sárou líbají a ve 2.řadě-ten,který jsi psala a ten závěrečný..:)
-
-
-
-
už sem tůůů
Ahojky moje lásky tak už sem zase tady..nebyla sem tu akorát včera a co se tu člověk nedozví. Byla jsem celý dens kamarádem v Německu v Marienbergu se koupat a pak sem šla večer s kámoškou do hospody něco probrat. Raduško z čeho si prosimtě takhle nastydla??? *7* Mno ale zase jednu výhodu to má ... šéfík se o tebe hezky stará.Sem moc ráda že vám to takhle vychází a že si štastná. Hezky lež pij čajík ber léky a at tě Tomášek obskakuje. *3* *3* Sem moc ráda že už se Páťa vrátí už se těšim na ty jeho zážitky *3* -
-
Re: už sem tůůů
Jen s kamarádem *3* ?Už je mi mnohem líp,za chvíli pojedem k našim přivítat Patricka a já si vyzvednu doma nějaký věci.Jsem hrozně nervózdní a úplně se z toho klepu *14* připadám si jako ve snu a nemůžu uvěřit.Dopoledne jsem si balila věci,Tomáš na mě divně koukal,tak jsem mu vysvětlila,že mi je už daleko líp asi nějaká vyróza a že pojedu večer domu.Tomáš mě poprosil abych si sedla a promluvili si *8* chtěl abych zůstala abych zkusila s ním chvilku bydlet,že nechce být sám,že mě má rád,záleží mu na mě a bylo by jemu i Sněhulce(jeho kočce)smutno.A jak jsem ještě oslabena nemocí a tak nějak na měkko,rozbrečela jsem se *14* volala jsem to našim,souhlasí,že můžu zůstat *14* Miluju ho *14* Jinak sis to Hanisko asi užila co?Bylo nám smutno aspoň že tu byla Kristýnka a Macík,lekla jsem se že si odjela *9* Jsem ráda,že si tu! *3* Jste úžasný holky! *3* -
-
Re: Re: už sem tůůů
Ano opravdu jen s kamarádem...kámoš je takovej akční je fakt super...furt podnikáme něco *3* Týý jo já ti fakt závidim normálně to je uplně krásný že chce stebou zkusit bydlet...moc vám přeju aby vám to vyšlo.A to že ses rozbrečela je uplně normální já bych asi udělala to samý bejt na tvym místě *3* . Bez rozloučení bych vám nikam přeci neodjela to bych si neodpustila a já hlavně už nikam nejedu.Moc se mi po vás včéra stýskalo... *14*
-
-
-
Víkend . .
Ahojky zlatíčka!*14*Tak co jaký jste měli víkend????Povídejte , přehánějte jak jste se měli????? *7* *3* -
-
Re: Víkend . .
ahojky lidičky tak já sem měla pracovní víkend takže nuda v práci. ale ten pracovní víkend mi zpestřil v sobotu miláček takže to bylo superky... *3* -
-
Re: Re: Víkend . .
Haničko,chceme slyšet detaily:D -
-
Re: Re: Re: Víkend . .
chcete detaily jo? Mno tak sme byli spolu na vínečku a krásně sme si povídali...pak sme přišli domu následoval kráásnej sexík a nádherný ranní probuzení. Pak sem šla do práce a když sem se večer vrátila domu z práce tak miláček už byl pryč ale nechal mi tam obrovský překvapení... celá postel byla posypaná srdíčkama který vystříhal z papíru vybarvil červeně a napsal na to "Ti amo angelo" a z druhé strany těch srdíček byli básničky...potom na skrínkách byla ze svíček udělaná taková cestička a všude po pokoji byli lístky se vzkazem "Ti amo angelo"...pak mam takovýho medvídka od něj a toho navonil svojí vonavkou...no úžasný prostě...to byste museli vidět *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Víkend . .
wow to je tak krásnýý =) jak vidím užila sis to a já ti to ze srdce přeju =) je to vážně krásný a ty srdíčka a lístečky mě dostali je to skvělýýý!!!!! *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Víkend . .
Tak tohle bych chtěla zažívat(;...
...ROMANTIKA NADEVŠE!NÁDHERA!NIC VYTKNOUT! *14*
-
-
-
-
-
Re: Víkend . .
Áhoj:)tak já jsme vcelku měla pohodový víkend..spala,jako vždy:D:Dv neděli jsme šli s rodinou něco nakoupit a vyrazili jsme do pizzerky.Byla mňamka:)...a co vy?
-
-
WENTWORTH MILLER
*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* *14* -
Je to jinak...
Zdravim vás všechny starý i nováčky *4* Chtěla jsem napsat už ráno,ale nevyšlo to.Jsem telefonicky v kontaktu s Ráďou,nemá sílu chodit na net,je dlouho v práci a pak v nemocnici s Patrickem.Dala mi důvěru,že vám mohu napsat abyste neměli starosti.Patrick v pátek zkolaboval kvůli ledvině co má nemocnou,dnes ho přeložili z JIPky na normální pokoj.Nevypadalo to moc dobře,ale teď už je snad na tom v podstatě lépe *4* Omluvte Ráďu,určitě brzo napíše *4* taky to pro ni nebylo jednoduché.Jinak se mám docela dobře a v pátek přijedu do čech,ale jen na krátko.Moc se těšim *4* Ať se vám daří ve školách,v práci a Mey obvzlášť,ať si užívá to krásný období budoucí maminy *4* Mám vás ráda,Macík *4* -
-
Re: Je to jinak...
Teda Marcy tak tedka si mě teda dostala s tim Patrickem.To je hrozný chudák...tak snad to bude brzo oki a vrátí se mezi nás. Ráďu omluvíme to je jasný...tohle jednoduchý úrčo neni. Jedeš do čech jo?téééda ... *3* -
-
Re: Re: Je to jinak...
Teď rozhodně nejde o to,aby nám napsala§Jde o zdraví!Patricek má sílu a velkou podporu aby to zvládl!Věří mu...hlavně ať je v pořádku!Jinak se tu asi všichni zblázníme.........
A jak dlouho tu bdueš,Macíku?? *4* -
-
Re: Re: Re: Je to jinak...
Budu tu do středy,pak musim zpátky *4* Navštívim maroda,Ráďu,Drop in,i svojí psycholožku,mám toho moc.Ráďa neni moc v pohodě,ale má u sebe Tomáše to je velká podpora,až Patricka pustí bude bydlet s nimi *4* Možná ho propustí na víkend *4* Hanisko,hrozně moc lidí hledá podnájem,stačí to rozhlásit nebo podat inzerát či tak.To,že nikoho neznáš,s tim si hlavu nelámej já tu taky nikoho neznala a ještě tu všichni na mě mluvili anglicky,dvěma způsoby,zpočátku hrozný,ale za tři týdny už dobrý,hlavně díky spolubydlícím,teda teď už jsme jen dvě,ale byly jsme tři a taky někoho hledáme do party.Jsem hrozně utahaná tak že dobrou noc!Zítra mi letí letadlo po devatý už se těšim *4* .Zkusim domluvit Rádě aby napísala,protože tu má velkou podporu.Váš Macík *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Je to jinak...
To je hrozný,je mi Patricka líto,tak to jo,chápu,že Ráďa nepíše *5* Snad bude brzo v pořádku aspoň na víkend aby ho pustili.Patrickovi hodně sil! *4* Mě dneska vzbudila nevolnost už jsem zvracela,děsný ani jsem Vlada do práce nevypravila *9*už je to ale v poho.Myslim,že si ještě užiju *4* Až to bude kopat tak to bude mazec,jestli bude aktivní po mě,tak to nazdar *1* Hanci,neboj někoho najdeš a co v práci good?Buď ráda lepší míň lidí a volno než fofr. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je to jinak...
Do středy..hm to je docela hodně nakrátko,ale hlavně že tu budeš,nebo už jsi!!:)Jinak jsem ráda,že Patricka asi pustí!On to zvládne,věřím mu!Nesmí to vzdát....x)....Mvr... -
Mey to je mi moc líto že máš takovýhle stavy už tedka ze začátku že ti je špatně atd...ale budeš to muset nějak zvládnout...jsi silná holka!Jo v práci good prostě flákárna no...co jinýho vám na to můžu říct ..nic tu nedělám sem na netu. -
Macík je hodná,krásně to tu o mě napsala *3* ségra je až moc starostlivá,někdy...ale proto jí mám rád a vynadám jí,že vám vůbec nepsala *3*
-
-
-
-
-
-
Zbláznili ste sa?
Ženské Vy ste sa úplne zbláznili.Prečo by mal byť gay?To ste si prečítali v blesku?Ja som Millera videla na živo a prehodla s ním aj pár viet a ao gay mi rozhode nepripadal.A keby aj bol tak čo?Znamenalo by to že by bol horší herec?Alebo človek? *5* -
-
Re: Zbláznili ste sa?
Ty ses s ním potkala?Tak se s náma poděl o tuto jedinečnou chvíli?Jaké jsi měla pocity? Taky bych ho chtěla potkat.... A kde jsi ho potkala?Je ve skutečnosti tak krásnej jak se říká? *14* Moc by mě to zajímalo, prosím...... *9* -
-
Re: Re: Zbláznili ste sa?
aho,pocity?normálne,snažila som sa ho brať ako normálneho muža,nie ako nekaého "pána herca"je veľmi priridzený a príjemný,žartoval o výmene telefónnych čísiel.V skutočnosti vyzerá inak,aspoň podľa mňa,tak neako prirodzenejšie ak vieš ako to myslím,a vyzerá aj trošku staršie.... -
-
Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
Ty žiješ v Americe??? A jaké to tam je? Moc bych se tam chtěla podívat a možná i zůstat. Moc mě to láká. To je paráda!!!! Jajá ta Amerika je? To je naprosto úžasné, že je tu někdo, s kým bych si mohla pokecat o Americe!!!! *3* -
Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
vazne zzanetka?? neverim.. ved to by bola vazne velka nahoda... neverim... a odfotila si sa s nim? -
-
Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
A hlavne,ja už nepatrím do kategórie násť ročných slečien,ktoré si lepia plagáty svojich best idolov nad postel,vieš keď žiješ v USA tak sa ti občas stane že stretneš niekoho známeho,populárneho,Went nie je jediný koho som videla.Už 5 rokov robím modeling a v tejto brandži je normálne že stretneš ľudí ako je napr.WENT.A hlavne,je to normálny fajn chlap,nie neaký arogantný herec ktorý si nedovidí na śpičku nosa,práve preto nemá problém sa porozprávať aj s obyčajnou,modelkou.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
nevim..komu cpes,ze jsi modelka,protoze nas to vazne nezajima....a nekteri nemaji to velke stesti byt v americe,a stejne ti neverim..taky muzu rict,ze jsem modelka a videla jsem slavne lidi...ale nedelam to,protoze nemam za potrebi to delat..a to jak jsem psala,ze jsem s nim byla na kafi..byla to jen sranda(pro nektere lidi,kteri by mi cpali,ze jsem taky psala,ze jsem ho videla)takze ty nase velka modelko...doufam,ze je to v americe dobry *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13* -
Nechápem len prečo sa hádame *7* ,áno,naozaj som sa s ním stretla,inak by som to nenapísala,čo by som z toho mala,ale aj tak "milujem"Robieho Williamse,toho ¨by som stretla radšej :-))))) -
oukey.. tak pracuj nadalej v tej "brandzi"... :-)))
-
-
Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
To či veríś alebo nie mi je fakt volné..... -
-
No sak sa nemusis hned naduvat.. to bol len moj nazor.. vies ja tu tiez mozem napisat koho vsetkoho som uz stretla... tiez uz nie som nastrocna (a veru uz hodne dlho :-)) a tiez si nelepim plagaty na stenu.. len som sa ta slusne spytala ci je to vazne alebo si robis srandu.. tak nemusis hned arogantne reagovat kto ti je volny...
-
-
-
-
-
-
BOZÉÉÉ
JÁÁÁÁÁÁ MÁM Z VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS TAKOVY VYTLEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!§KUR VA TO NEPOCHOPITE ANI SOUVISLOU VETU?????????????????????CURACI A VSICHNI!!!!!!!!!!!!! *9* -
-
Re: BOZÉÉÉ
To slovo si sa dnes naučila v materskej škole? -
-
Re: Re: BOZÉÉÉ
CO MAS PORAD SI TIM ZE JSEM SE NECO NAUCILA??,UMIM TOHO DOST NAROZDIL OD ZKURVENY SLOVENKY!!!!!!!!!!UZ ME TEN SLOVAKIA JAZYK SEREEEEEEEEEEEEEEEE JAKO TY FŮŮŮŮŮŮŮŮŮJJJJJJJJJJJJJJJJ *9* -
-
Re: Re: Re: BOZÉÉÉ
A čo si ty?Malá česká kurvička bez IQ,fakt závidenia hodné. -
-
Re: Re: Re: Re: BOZÉÉÉ
"fakt zaveddinea hodne" JEZIS BEZ SI PATLAT TU SVOJI SLOVAKIA NEKOMU JINYMU!! *5* *10*
-
-
-
-
-
osmej???
Mno holky tak dneska už je náš miláček osmej...ach jo... to je strašný tohle fakt!Každý den jde dolu o jednu příčku.. *16* *16* *16* nepochopitelný -
stane se:)
nuda je ale to se stane...mely bysme vsak ukazat ze si poradime i bez kluku a radi:)jen v dobrym smyslu....ja tu ted moc casto bejt nemuzu..to vite ta prace...a kamaradi....fotbalek:)a tak no...ale urcite se najde nakej namet k diskuzi *4* *3* *3* -
-
Re: stane se:)
Vítáme tě mezi námi... jj chápeme že když je práce tak neni tolik časíku na písání. Já tedka budu od pondělka dělat v praze takže vám sem budu písat jednou za dva dny chjooo *9* *9*
-
-
...PB
Kene,tákže...je KONEC 3.řady,a teď ybch se asi chtěla koukat na tu 4.řadu...:)jak to všechno bude probíhat?? *15* -
-
Re: ...PB
Ahojky, takže si tě přidám do přátel a nejak to probereme!!! *1* *15* Jakpak se jmenuješ!!!??? *14* -
-
Re: Re: ...PB
Supéér budem probírat 4.sérii huráá!!!!Kene viděl jsi už 12.díl???? *7* -
-
Re: Re: Re: ...PB
Kene,kde myslíš?? -
-
Re: Re: Re: Re: ...PB
Jasně, úplně bezva super!!! *1* Až na Selfa, ale já už od začátku věděl, že v tom jede a tak jsem jen čekal, kdy to vybuchne!!! *15* *14* Jinak myslim Kristý, že si napíšem tady normálně přes vzkazy na tvém profilu, jen nevím, jestli tě mám v přátelích!!! :-))) Každopádně mi brzo napiš, ať můžeš jukat co nejdřív!!! .-) *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...PB
Ále nebudeš!Tu 3.řadu si někdy pusť....třebas když máš volno v práci bo tak(:a uvidíš,že to rychle skoukáš...a pak můžeš stahovat!(: -
Mno a já budu uuuplně mimo... neviděla sem ani tu 3.řadu mam jí celou nahranou ale prostě neni čas se na to dívat mno...chjooo *9* *9* *9* -
Jasný.Máš mne.Přezdívka je kasnic(:jinak se už těším..
-
-
-
-
-