-
ultrazvuk
Ultrazvuk byl super už mám první fotku,je to ještě nic *1* Přibrala jsem dvě kilča,ale vůbec to na mě není vidět,doktor říkal,že jsem jako proutek *4* Zatim to vypadá dobře a začínám se docela těšit.Když jsem se to dozvěděla tak jsem tři noci nespala měla vztek,strach,ale teď už to ze mě nějak opadlo.Vlado bude uvytržení až uvidí fotku *4* Jste první komu to hlásim,teď zavolám kámoškám,tátovi,skoro švagrovi,každej to chce vědět *5* -
-
Re: ultrazvuk
Moc ti to přeju Mey.Určitě budeš dobrá máma.Hlavně at ti všechno výjde a at si štastná *3* -
-
Re: Re: ultrazvuk
Mey tak to je fakt pecička že už máš fotečku z ultrazvuku.Moc ti to taky přeju...no neboj zachvili to na tobě bude vidět že si těhotná...ale to je krásný ty bříška kulatý *3* A docela koukam že my tady sme to věděli jako první... *3* -
-
Re: Re: Re: ultrazvuk
Kulatý bříška jsou sexy,těhotenství je krásný! *3*
-
-
Re: Re: ultrazvuk
Ještě víc se budeš těšit až začne kopat!:)to je něco...ale neboj se,za chvilku to bude vše vidět!:)je to krásné..... *4*
-
-
-
Kde jsou??
Ahojky.
Jsem ráda,že odpovídáte na ANKETY.Možná,kdyby na nich odpovídalo více lidí,bylo by to ejště lepší.
Chtěla jsem se zeptat.
--------------->Kde jsou ostatní?...Ken,Páťa atd...??....Možná ,že Ken už asi odjel do Ameriky,ale těžko říct..Páťa na nás asi zapomněl...nevím...je mi to moc líto........ *9* -
on je gay
hele holky,nemyslím si,že je gay,spíš bych řekla,že je to blbost ale s tou přítelkyni to bude určo pravda,jako že je zadanej,ale že by byl ženatej? *7* to nejspíš ne *13* doufejme... *15* -
-
Re: on je gay
nechci vám kazit radost(i dyž spíš vám ji tím udělám)..ale on je vážně single..nemá žádnou přítelkyni a tvrdí že kvůli natáčení seriálu by neměl čas!!!..na prison-break.cz je s ním i dost rozhovoru tak si to muzete klidne precist...ženatej není už vubec...určitě ne!!! *13* ..néé že by mě to nějak bralo mě je fuk jestli je nebo ne ale je to blbost *1*
-
-
Fotky
Nevíte prisím,prosim,prosim jak se dělaj fotky s filmů???? Kromě klávesy PtrScr/SysRq protože mi tkhle nejde...... Prosím napište díky moc!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* -
bbb
hehe to je krasny tady koukat na to jak všichni zavidite, hlavně chlapi, taky byste tak chtěli vypadat co *1* závist závist a zase závist, já bych se do nej zakousla hned je krasnej *4* *3* *3* -
-
Re: bbb
Téda jsem v háji *4* *14* Máš úplnou pravdu, chlap kterýmu se z Wenta nepostaví není normální! Já stanuju z něho pořád, holkám ať se staví co chce. *3* *4* *3* *14* *14* *1*
-
-
WENTWORTH MILLER
*14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* -
Lepší kdyby jo
No k sežrání je...Takovýho potkat i u nás:)Ale asi by to bylo lepší kdyby byl gay ne? -
-
Re: Lepší kdyby jo
já kluka podobnýho Wentovi potkala *5* opravdu,padli jsme si do oka *14* jen musím navázat kontakt *15* -
..a aby byl gay jen pro ten pocit že nemá jinou holku *7* ..nevim jak si to myslela *4* -
takto teda nesouhlasim..kdyby se rozhod bej gay tak mi to neva nemám nic proti gayům,ale nechápu proč by to mělo bejt lepší..zase zůstaňte nohama na zemi je to skvělej,sexy a charizmatickej herec,ale stejně s ním v životě nic mít nebudete,tak to je podle mě přehnaný říkat že by bylo lepší kdyby byl gay....teda neber to jako náký urážky na tebe *3* ..ale myslim že to je blbost *7*
-
-
WENTWORTH MILLER
*14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* -
Hrůza!
Takže jako jen tak bych chtěla říct, že pokud řeknu, že souhlasim s nějakým příspěvkem a najednou jsem děvka, píča a já nevim co ještě, tak byste se laskavě měly uklidnit! *16* Protože to fakt neni normální! Takže Wentíka mám naprosto nejradši, ale tady s váma končim... Někteří jste fakt ubohý! *15* -
-
Re: Hrůza!
A ubožačka seš tady jedině ty! *16* -
-
Re: Re: Hrůza!
Fajn a můžeš mi teda když si tak chytrá přiblížit, co jsem udělala, že jsem děvka??? Že jsem napsala že souhlasím s jednim příspěvkem??? Hej tohle je fakt konec... Já se tady snažim dostat Wenta na první místo, ale jako tady fakt ne. *1* Nad tim fakt zůstává rozum stát. -
-
Re: Re: Re: Hrůza!
Lennie, děvče moje zlaté a milé, jsem moc rád, že jsi sem došla *3* Went je strašně krásnej, přitažlivej sexychlapík s pérkem k nakousnutí *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Hrůza!
Dobrej nápad *3* Vypadni štětko hnusná.. -
-
Re: Re: Hrůza!
Hej musíte si tady pořád nadávat??? Běžte se hádat jinam jako!! Myslim si že Lennie nenapsala vůbec nic špatnýho tak co se tu do ní furt pouštíte?! Vyserte se na to *8*
-
-
-
WENTWORTH MILLER
*14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14*