-
Bafff :-)
Čautě koťata! *3* Jsem tu jen na skok.Jsem od neděle u babičky a kámoška tu má ve vsi pc,tak písám od ní,včera přijela tak jsme se zmazali vínem a ona se zmínila o netu *1* tak jsem tu *1* Ve čtvrtek vám napísám už z domova *14* jedu ve čt,protože v pátek mě čeká ten aqapark se šéfíkem *1* A co vy,jak se máte,moc mi chybíte holky! *4* Ještě napísnu jeden odkázek,o Federikovi *14* -
-
Re: Bafff :-)
Mno ahojky Ráďo... to je dost že taky někdo píšete..tady je to bez vás fakt hrůza...uplně nuda a my sami s Kristýnkou *9* Taky sem na vás snad závislá.Už se vraťte...prosíííím *3* -
-
Re: Re: Bafff :-)
Přesně!!Vždycky někdo písne,a pak někam uteče:Dnechápu... -
-
Re: Re: Re: Bafff :-)
Jo,je to škoda *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Bafff :-)
Tojo,třeba tu byla Betty ta už sem nepíše pak pedriska atd.... *13*
-
-
-
-
Re: Bafff :-)
Už se na tebe těším!!!Jsem závislá na vás normálně:)Nám taky chybíš...
-
-
hahahaha
To máś pravdu Leo.Je to tady prdel.Tak dobře sem se už dlouho nepobavila.
*1* -
vezmi mě sebou do U.S.A
Zzanetka:vezmi mě do U.S.A. *15* prosím!!!!udělám všechno co budeš chtít, *7* no tak zas všechno ne,ale prosím,odp. *5* -
-
Re: vezmi mě sebou do U.S.A
Ahojky.Ja som tu dlho nebola,bola som v Nemecku.Do USa idem najbližšie až na Vianoce,respektíve po Vianociach.Vziať ťa zo sebou?:-) -
Re: vezmi mě sebou do U.S.A
esi budete pořádat zájezd vemte mě sebou *1* *5* prosíím
-
-
Nejkrásnější
Prostě je to ten neúžasnější a nejkrásnější herec *14* *14* *14* -
HLASUJTE PRO WENTA!!!
Lidi, v novém Popcornu je anketa o ,,týpka roku" a nominovaný je i Wentííík!!! Takže bych vás chtěla poprosit, jesi byste nemohli poslat e-mail na redakce@popcornweb.cz a do předmětu napsat: Týpek roku a do e-mailu: Wentworth Miller. A je to. =) -
-
Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Ano lidi hlasujte pro Wenta, ale taky bych vás chtěla poprosti abyste nevkládali do Wentových fotek fotky někoho jiného. V jeho fotkách je totiž pod jeho jménem fotka Chaninga Tatuma (Lets dance) Jen tak mimochodem stejná fotka je i na Tatumových stránkách na osobnosti.cz *13* -
-
Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Fajn poslal jsem ho *4* Dokaze si prestait:-)ze byste jmenovali trebaWentworthova??? *1* *1* he he to bych se musel smat *14* svadba s Wentem a ja bch vam sel za svedkaa. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Kene,Kene spíš Millerová ne?:Dbych brala hned...:) -
-
Re: Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Ou, no jo *5* Jsem blb!! Millerova to by bylo divny *3* Svadba s Wentem *4* Pomohl bych vam ustrojit se a vse bych natacel *1* To by byla krasa *3* az na to ze by to byla nekolikanasobna svatba *3* Pochybuji ze by si vzal jen jednu vy vsichni byste se stali nevesty *15* hej, jeden muz si bere nejmene tri divky najednou *1* *14* asi bych z toho nemoh *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Ten Ken všude tu Sáru cpe:Dne sranda,jasně,že tm musí bt taky ty s ní a my s Wentem:)Jináč,konkurence...že sji sší,takže by jsi byla lepší možnost nebo spíš by si vybral tebe:)ale tk to je dobrý sekretřka-asistentka,teda poku´d sji vyděláváš good prachy:)já musím jt na gympl z devítky a pak do Prahy na právnickou fakultu:)sny jsou sny,realita jiná.že... -
Tak jak jste se meli? Koukam ze jsou tu napady na svat. cestu!! *1* hm.. australie, afrika *4* vzhledem k tomu ze by mel tolik snoubenek tak by tech vyletu muselo byt vic *3* Jinak trikrat za den *4* chudak *1* *1* vzdyt byste ho strasne unavili *1* *3* jak vas znam nesli byste na to zlehka *1* *1* ale ta afrika by se mi libila nejaka ta projizdka na slonovy *1* ale nesmela by tam chybet Sara, vy byste to meli jako sv. cestu a Sare bych to dal jako zajezd *14* *14* aspon by si odpocinula *15* -
Proč konkurence *7* :)Školu mám klasickou obchodku,k to mu jsem si vzala psychologii a zajímala se o managmet obchodu a podnikání.Rok pracuju jako sekretářka-asistentka.Neni to sice práce mých snů,ale pro začátek je to určitě dobrý.Od září chci znovu do školy na dálkové studium,tak uvidim... *7* *9* *5* A ty už máš jasno,na kterou školu bys chtěla? -
No jasně..fikaný no:Da na co jsi se vyučila???.....ty vago 23..velká konkurence:) -
Aha...tak,že chceš udělat dojem taky na jeho tatínka,fikaný *1* Máš to vymyšlený *3* *4* *5* No,já bych Wentovi mohla dělat možná tak sekretářku *9* *1* Já tu jsem asi kromě Marcy nejstarší(23)... *9* -
nj 3xdokola:Dno..sanžím se,nebo chci,jsem z vás tady asi nejmladší jsem teprve v 7.třídě:Dno...ale vím,že jeho táta je advokát...,co já vím no:D -
Já,bych s nim jela do Austrálie nebo Afriky na savanu,západ slunce,troubění slonů...paráda *14* Jinak s tim bytem a milováním,no nevim jestli je nějaký chlap tak výkoný,třikrát dokola,ale až ho poznáš dej vědět *1* Z tebe bude advokátka?To by se mohlo Wentovi někdy šiknout *3* -
Padák:Dtk z tebe mám dost....no kam by jsme jeli no...Karibik,Bali,Malta??....newím ,ale všude možně a na každým místě by jsme se milovali a v jeho baráku v každý místnosti 3xdokola:Dale ty prstýnky..no hustý:D -
Jasne, uplne vidim, jak Went nasazuje kazde z vas jeden prstynek *1* a pak vy jemu take kazda jeden a on by mel plnej prst. *4* bylo by to super!!! *14* kam byste jeli na svatebni cestu? *15* nevadi mi vysky a treba bysme si mohly skocit s padakem *7* *7* *14* to by byla dost dobra svat. cesta *1* *1* *15* -
Hej tak to by byla husťárna..hééj:DKene,ty to musíš natáčet,ale mooc
-
-
-
-
-
hotovo ...poslala jsem *3* -
Klidne ale co myslej tim typek roku? *7*
-
-
NasranáxD
Lidi,já jsem tak rozčílená!!!Asi před 2mi dny jsem sem dávala asi 20 fotek včera zase a dnes zase a pořád tu nejsou!!!!Hrůza..nevím jestli je mám dát znovu nebo čekat...co myslíte?? -
-
Re: NasranáxD
já bych taky ještě počkala třeba den... -
-
Re: Re: NasranáxD
no už prošli 4new fota tk uvidím...
-
-
Re: NasranáxD
Zkus ještě počkat *7*
-
-
miluji ho
není co dodat prostě ho miluji a milovat budu navždy mi zůdtane v srdíčku
chtěla bych být po jeho boku
a příjde mi ubohý že se o něm píše že je gay
MILUJI HO *14* *14* MOC MOC MOC -
-
Re: miluji ho
Interpunkci nevedem?*3* -
Re: miluji ho
jaj to je docela sranda, ty ho strašně miluješ a v životě si ho neviděla na vlastní oči, chtěla bys být po jeho boku ale vůbec nevíš co je to za člověka, navždy ti zůstane v srdíčku, ale on se o tobě nikdy nedozví *3* *3* ale vpoho, je krásný to je fakt... jenže to je tak všechno co o něm dokážem říct *4* -
-
Re: Re: miluji ho
no jo vid ale tak treba existuje laska na prvni pohled.... *14* ale tak jako kazdyho nazor fagt ze jo a went ten je upppplllnnneee uzasnej takze co se nehadat a radsi o nem psat????? *3* *14* *1* *3* -
Re: Re: miluji ho
ja bych rekla ze je chytrej a z obliceje se take da vycist povaha takze:je urcite mily a hodny. jako kamarad je trosicku nudny, ale umi poradit. rozhodne neni zadnej namachrovanej frajer ani vymetac kaleb. ma rad klid a radsi je sam...tohle sou me uvahy o jeho zajimave osobnosti. sou to pouze domnenky, ale zistila sem, ze vetsinou mam pravdu pokud typuji pvahu podle obliceje a chovani :)) -
-
Re: Re: Re: miluji ho
Takze, vycetla jsem z BUSHOVA obleceje, ze je sexy playboy, ma vzdy pravdu!Je mily hodny, ochotny, romanticky a nikdy by nikomu neublíízil! vzdycky "pomaha" je to buh, king a hrozne ho miluji!Ja totiz umim vycist z xichtu povahu, i kdyz jsem s nim nikdy nemluvila!mMAM PRAVDU!WOW! *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: miluji ho
ty si proste piiiiiiiiiiiiiča!!!napises nejaky uuuplne TRAPNY kec a sama se mu smejes!ses vazne zaostala, rekla bych ze ses ve vyvoji zastavila v 7 letech nebo driv bo i prvnacci sou chytrejsii!!!!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miluji ho
no jo milujes bushe my to pochopily tak mu muzes jit vyhonit curaka co ty na to? no ehm a pokud vim tak si me jeste v zivote nebyla takze si to fakt nedala *1*...no ale ty si namyšlená(jen namysleny clovek muze o sobe napsat: wow jsem fakt cool XD) takze si nejspis myslis ze ses naka vědma. no jo di si hrat na carodejky protoze ses uboha *9* XD -
Re: Re: Re: Re: Re: miluji ho
Ja vím, nepochopili jste to ale urcite se ten vas mozek zapojíí.... hmm taky bych ti neco vycetla z xichtu... ja umim cist jenom z xichtu...wow jsem fakt cool *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: miluji ho
ty ho milujes? no to mas trochu hnusny vkus...no a kdyz si to vycetla tak si to uzi, ale me to nezajima trapko!
-
-
Re: Re: Re: miluji ho
jj, to že je radši sam a tak... to je pravda... mno jelikož to řika v rozhovorech a ja taky tipuju že je to mily a hodny "kluk" ale viš jak, nikdo z nas si to nikdy neověří *4*
-
-
-
-
Went
On je nejlepší !!!!!!! *14* -
seriál nebo film
nevíte někdo, jak se jmenuje seriál, ve kterym hraje a je ve vězení? Ne, nemyslim Prison Break, ale něco jinýho, kde hrál taky vězně...na youtube sou takový videa -
-
Re: seriál nebo film
vím co myslíš, je to nějakej krátkej film, nízkorozpočtovej, ale viděla jsem jenom ty videa na youtube, ani si nepamatuju, jak se to jmenuje:) myslím, že je to z roku 2005,a le jistá si tím nejsu.)tak název je The Confession -
a nebo ses možna divala na video ktere bylo z Prison Breaku ale byla to jiná řada (3.sezona) tam je totiž ve vězení Sona a to vypada kapku jinak než Fox River *3* -
-
Re: Re: seriál nebo film
jo no-ta sona je ale drsna ze
-
-
tak posli odkaz na video a nekdo treba vedet bude, ale ja myslim ze v zadnem jinem filmu/serialu vezne nehral
-
-
WENTWORTH MILLER
Ať žije WENTWORTH MILLER !!!!!!!!!!!! *14* *14* *4*