-
Hlasujte!
www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php
Finální souboj mezi Útěkem z vězení a Dr.Housem. Když jste fanoušky Wenta tak snad i PB. *7* *3* *4* *4* -
Nové fórum
Ahojky, přidejte se k nám na NOVÉ FÓRUM, které je věnováno Wentworthovi a Sarah Wayne Callies. Jsme teprve v začátcích a proto budeme moc rádi, když nás tam bude co nejvíce...těšíme se na vás!!! -
Wentíík
Wentík je upe krásnej upe ho žeru!♥ a ty ctvrteční poslední dva díly to bylo něco...prostě nejlepší už se těším na druhou serii.Kdyby jste někdo měli něco o Wentimu z časopisu rada to koupim piste na mailíík becky818@seznam.cz *14* -
Wntworth je na kluky?
Čauky,nemámv úmyslu pouštět nějaké ty drby ale üž od více lidí jsem slyšela že Wentworth je jaksi zaměřenej na jiné pohlaví než by si většina z nás přála...nevíte co je na tom pravdy? *3* -
-
Re: Wntworth je na kluky?
není...
-
-
Wentísek
Škoda,že bydlí tak daleko mohl by přijet aspon do Prahy tady určitě má mrtě fanynek nebo snad ne? A nebo by to chtělo dostat se za ním strávit sním aspon půl dne to by byl zážitek s tak krásným chlapíkem jako je on *14* Wentísek *14* *14* tak krásné jméno *8* *14* *14* *14* Škoda že tak je daleko ale divím se že si ještě nenašel nějakou slečnu teda jako né že by mě to vadilo ale zas na druhou stranu takovej pěknej chlapík to je *14* -
-
Re: Wentísek
To,že je chlap pěknej neznamená,že musí být i zadanej.....právě,že je holek moc a jen těžko si vybrat tu správnou,na to aby si nabil čumec a holky střídal čas asi nemá a nebo ani nechce a tak čeká až se ta"ona"prostě najde........na víc teď všude číhá bulvárek a být vyfocen každý měsíc s jinou by asi nebylo dobrý......... *3* Dejte mu čas..... *3*
-
-
WaW
Je to fakt cool chlap..vo filme Prison Break ..je uzasny je velmi talentovany a mudryy...:)NiCe *1* waa -
Je božskej
On je prostě ÚŽASNEJ...poprvé jsem ho viděla v seriále Prision break...
a tam to prostě vypuklo...on je tak roztomiloučkej a neodolatelnej...ale mocky mu to sluší když se směje...to je úžasnej pohled... *14* *14* a s tím tetováním vypadá skvěle, ale sluší mu to i bez něj...je prostě k sežrání... *14* *4* *14* -
Jedna věc...?
Chtěla bych se zdejších fanynek tak trochu zeptat,jestli byste mi mohly odpovědět... *7* Napsat jeden,ale opravdu jen JEDEN důvod proč se vám Went líbí nebo co se vám na něm líbí? *14* *5* *7* *3* -
-
Re: Jedna věc...?
Jeho pohled *14* -
Re: Jedna věc...?
Jednu?To snad ,ani nejde ,nemyslíš?? *15* -
-
Re: Re: Jedna věc...?
O to právě jde...každý mi řekne tisíce věcí,ale vybrat tu nej o to jde... *3* -
-
Re: Re: Re: Jedna věc...?
Jeden ?? Uch miluju na něm chšechno.Ale nejvíc ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jedna věc...?
No,jedna věc,první která tě napadne,když ho vidíš...odpoví už někdo? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jedna věc...?
Zaujmou mě jeho oči *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
jedem...;-)
Tak,že mě napadla anketka *1* jaký povolání byste přidělili Wentovi,kdyby nebyl herec? *7* *14* -
-
Re: jedem...;-)
Asi právník nebo číšník *14* *1* *15* *7* *5* -
-
Re: Re: jedem...;-)
proč číšník?:D..já též právník:) -
-
Re: Re: Re: jedem...;-)
Tak třeba učitel ekonomiky:-) nebo prostě učitel,ještě řekněte,že by se vám nelíbil?... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jedem...;-)
hmm...třeba učitel tělocviku...to jeho tělíčko...hmmm..! Ale číšník určitě ne!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jedem...;-)
Tělo,tělo áách
-
-
-
-
-
-
klip
ten klip s wentem a mariahou carey se jmenuje we belong together.tak se misto toho hadani a nadavek na to radsi podivejte a uvedomte si jaky ste debilove.....prave proto se to menuje osobnosti.cz......abys tu nasla toho koho hledas a pak si jeste s nekym o nem pokecala...nevim jestli naka stranka pro vas existujeale urcite si bezte nadavat nekam jinam....uz to neni ani vtipne jako ze zacatku! -
-
Re: klip
Ty huso nepoučuj.... -
-
Re: Re: klip
ja nepoucuju.......pouze kostatuju a doporucuju.....tak na me nebud drzej.... *7*
-
-
diky ten klip byl zajimavej *1* -
já s tebou souhlasim..nevim proč si nejdou kecat na nákej chat pro slabomyslný -
-
Re: Re: klip
tady je víc slabomyslnych nez na nejakem chatu pro slabomyslne ktery neexistuje XD -
-
Re: Re: Re: klip
a ty jsi jednim z nich vid? *14* *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klip
jj *1*
-
-
-
-
my jsme to asi nevideli...jeste hraje v klipu it`s like that *13* *13* -