Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skoda

Nebudte smutny, musime to nejak vydrzet no!!!Nic jinyho nam nezbyva *9* *9* *16*
    • Re: skoda

jj...to máš pravdu že nám nic jinýho nezbývá...chjooo *9* *9*
  • veronika16

aaa

aaa takze vazeni pardon ze rusim diskusi ale dneska je mi 18...velka holka uz je ze me *1* a abych taky neco prispela do diskuse tak si myslim ze by konecne meli zacit davat novou radu na nove pac mam strasne pomalej net a nemuzu si stahovat dily.coz me tedy pekne stve jelikoz jsem wenta nevidela uz pekne dlouho *8* ale t ak doufam ze ty dalsi rady sou dobry a uzivate si je *14* ...jinak uzivejte jak muzete *3* papapa
    • Re: aaa

Blahopřeji!Naše "VELKÁ HOLKO" *1* ..:)
      • pedriska

Re: Re: aaa

taky blahopřeji!!!! *3*
  • Mám ho moc rára

Went je jako má spřízněná duše když ho vidím v televizi, tak j to paráda strašně se mi líbí když se někomu dívá do očí *1*
  • kasnic

11.

Sakra....je to špatný!Měli by jsme zabrat,kočky moje..:)
  • WWWWEEENT

ahoy...uplne ve vsem s vami souhlasim.....a PB je supa serialek...a on jeste hezci.......milujuuu ho:-) ale pisu, ptz jestli chcete nekdo jeho tapetku n a plochu nebo ADRESU ( par lidi si uz o podpis napsalo a prisel) mrknete na muj nedodelanej! blog: www.missheel.estranky.cz adresa je v zivotopisech a tapetka ve fotoalbu:-) je upaaaaa uzasnej...a sexy......aaaa *14* *1*
  • ct

a navic...nemuzu se dockat ctvrtka.....dva dily! a slysela sem od kamosu ze ten 21. je prej nejnapinavejsi z prvni serie....takze.......asi to nevydrzim:-D.....ne..tyhle fora sou good....muzu tu rict ze ho miluju a nikdomi nerika ze sem magor...a jeste si pokecam! *1*
    • Re: ct

To je pravda, 21. díl první řady je úplně nejlepší:-)
  • ..

Čusky lidičky.Jak se máte?Co pořád děláte?:)....
    ....Já se mám docela fajn.:)....
    • ken

Re: ..

Ahoooooj, no super!!! *15* Jsem zase ve Španělsku, se školou, takže občas napíši!!! Je to tu nádherné, teplo, super společnost, bezzva lidi, ale na vás to NEMÁ!!! *14* *14* Až na ty ranní (šichty), učení to jde! :-) Tak se mějte, zase napíšu!Mooooc těěě Kristýý zdravim *14* *15* *14*
      • Re: Re: ..

Keníčku tak si PARÁDNĚ UŽIJ!na 1000% :D.Ok?

Děkuji:))......Tebe zdravím xkrát:).

*14* Co baby?
        • ken

Re: Re: Re: ..

Děkujuuuu, je to pěkná makačka, ráno v pět vstáváme, abychom už v půl sedmé byly na letišti, takže děs! *4* Možná si sppousta lidí myslí, joo... ten je ve Španělsku, válí se u pláže!!! *9* Musím říct, že jsem pláž ještě neviděl a jediný čas, který mi zbyde je večer, kolem sedmé do jedenácti, takže na nějaké vycházky a šnorchlování fakticky nemám čas *3* protože jsem vždy po celém dnu zbytý jak pes! *15* Takže se mějte a posílámm pusu!!!! *14* *15*
          • ken

Re: Re: Re: Re: ..

Jaký Baby myslíš Kristý? *14* *15*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: ..

:D:D...To už máš ejdno,no:D:D
            • ken

Teď už jsem doma, takže nic *15* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

No jakože jsi říkal,že musíš vstávat brzo,aby jste už byli na letišti,tak se ptám co tam děláte...
            • ken

No, to podle toho, co přesně máš s letištěm na mysli? *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

Promin,že odepisuju až teˇˇd.Nák sjem se nedostala na net.Tákže...

První věc:Co na letišti?

Druhá věc:Myslela sjem si to taky:D.Omlouvám se.

Třetí věc:Baby?No myslím španělky.Jaké jsou?......Je mi TED jasné,že to asi nák ani neregistuješ.:)

Doufám!Že si to užiješ!....Ale musíš my vysvětlit co s tím letištěm.
  • pro terezu

mas asi nejakou poruchu hlavy,ale jestli sis nevsimla..tak jsem jenom napsala,ze je to fotomontaz a at se hned nezblaznej a ty mas hned nejaky kecy???trochu vadna ne??? *13* *13* *13*
    • Re: pro terezu

SKAP TY KURVO
    • Re: pro terezu

S Tebou se vůbec nebavim, tak mě neurážej. Prosimtě ta lulu, vy jste jako kamaradky nebo co? Jen se ptám.
  • Vánoce,svátky...Silvestr

Ahoj,miláčci!:)

Chci vám popřát....

Pedri-->Věřím ,že pro Tebe bude Nový rok radost,až poznáš tu opravdovou lásku.

Kene-->Tobě přeji,aby jsi do Nového roku a dalšího,a dalšího zůstal s V co nejdéle!Milujte se..a přeji hodně štěstí i ve škole....

Hani-->Tobě také přeji,aby jsi byla se s vým miláčkem co nejdéle!A co nejdéle si opětovali svou lásku!Ve škole,ať jsi nejlepší a v práci též..:)

Pro všehcny:

Krásné,veselé Vánoce plné radosti,zdraví,štěstí,cukroví, dárků,splněných přání a šťastný NOVÝ ROK 2009! *15* *14*

PS:Doufám,že se tu budeme scházet i do dalšího roka...:)
    • pedriska

Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Wow děkuji moocinky.Věřím že se tu budem i nadále scházet a že nový roku bude super!!!*3*
      Všem vám přeji hodně zdravíčka , štěstíčka a všechno co přeje Kristýnka myslím si že to napsala vážně skvěle!!! *3* *4* *3*
      • ken

Re: Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Děkuju!!! *1* Vám všem taky veselé vánoce a hlavně bohatého Ježíška!!! *15* *14* Já tu budu i příští rok a když to bude možné *3* i přes příští!!! *14* a doufám, že nebudu sám!!! *15* *14*
        • Re: Re: Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Já tu budu! *15*

Moc děkuji:)........
  • čislo

Nechci prozrazovat ani pohlaví a ani kdo jsem. Jen Vám řeknu že tu holku co snim randí znám. Nevim jestli jsou to jen kamaradi nebo milenci ale vim jeji telefoní číslo. 739070399. Na slovensku jsem žil/žila a jestli mi nevěříte, váš problém. Ale vážně je to její telefon. čus
    • Re: čislo

to má bejt jako číslo Millerovi holki?
      • Re: Re: čislo

jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit