-
pb
PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK
PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK -
pb
WENTWORTH WENTWORTH WENTWORTH -
haha
no ted jste lulu dostali..vy jste ji taaak setreli.
pro buffy-summer...jedinej kdo tady neprenesl pres srdce,ze uz neni volnej..ses leda tak ty *13*
pro luckyboy20....ty vis co to je menstruace??
a pro kacislavu....infekce ses tu tak mozna ty a ostatni inteligenti tveho typu -
-
Re: haha
pani chytrá se ozvala :-)dovol se mi zasmát na tvým nízkým IQ -
-
Re: Re: haha
JENICKU, PROSIMTE NEPOUZIVEJ MOOJI ZASOBU SLOV ANO?PANI CHYTRA RIKAM JA TY IMPOTENTE *15*
-
-
Re: haha
ja nerikala ze infekce se šulina lulina! rikala sem ze PS je infekce...thaky ses spletla
-
-
dabing
nevíte kdo Wentwortha dabuje?...na Nově *7* -
-
Re: dabing
ale on ma jinak hlas sam kraasssnejjj skoda ze se to dabuje *4* *3* *9* *15* mohli by to davat s titulkama *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: dabing
Přesně tak, on má hrozně zajímavý a sexy hlas. *3* *3* *3*
-
-
Saša Rašilov...a nejradši bych mu za to liskla *10* -
Saša Rašilov, ale originálu se nikdo nevyrovná *3* -
Saša Rašilov
-
-
no nee
no tak to snad ne.tady máme psat komentáře k hercum a vy se tady hadate *16* -
ježiší
sem ta tomle diskuzním fóru protože se mi Wentworth moc líbí takže nechápu proč tady někdo tvrdí at vysmahnu že se mi nelíbí mě se miller líbí fakt moc *1* -
-
Re: ježiší
to je sice super, ale nemusis hned delat kazani ze si nemame nadavat kdyz chcem!
-
-
Ctvrty!!!
No jo ale stejne to je divny! Vcera byl 3 a dnes je ctvrty? Vzdyt mel naskot 60prispevku tak kam se podeli? Najednou je o stupen niz. Sice sem porad nekdo fotky dava ale nekolika lidem to nejde. Stejne si myslim, ze v tom neco bude! Nekdo to tu ridi. Jinak si to nedokazu vysvetlit. My tu makame jak barevny a on je najednou druhej den ctvrty!! Nic si nesmime vycitat myslim, ze to neni nase chyba *14* *9* *3* -
-
Re: Ctvrty!!!
Já si taky myslim že to někdo řídí nebo nevim... protože příspěvků je to fakt mega dost a fotek taky... nechápu to jako!!! To určitě nebude tim kolik lidí kam píše a přidává fotek...bude to v něčem jinym...chjooo *9* *9*
-
-
Dnes na Nově
Dnes v pořadí 20. díl, tak na to nezapomente. Já už to sice viděla ale moc ráda se na to podívám, a to kvůli Wentíkovi *14* (Btw. ve 22:15) -
-
Re: Dnes na Nově
Já na PB koukám na Nově vlastně jenom kvůli němu:-) Škoda jen, že to nedávají s titulkami:-((( -
-
Re: Re: Dnes na Nově
vždyt to je v češtině
-
-
-
Jsem happy!
Jsem happy,proč?Mey je těhulka,ať jste oba ty i mimi zdraví *14* !Hanisce se nic nestalo *4* !Jinak je to vážně mazec *5* !No,já s Tomášem být 24hod.určitě být nemusim *1* Dnes jsem se do práce vyfikla,měla k nám přijít kontola ze zhora,každý měl nervy.Pak mi Tom v kanclu diktoval dopis-upomínku a já psala,pak se ke mě naklonil a políbil na krk,prý se dnes těší domu,že by dnes něco bylo? *14* Už je doma,momentálně v koupelně *1* Moc se mi před ním psát nechce aby si nemyslel kdo ví co *13* Patrick zase září,oznámil to doma a hned mi volali jestli to vim,že je to hrozný a táta to zase prožívá a zase výčitky se zbláznim *9* Hezký večer,koťata *3* -
-
Re: Jsem happy!
Aspon někdo je tady happy...což teda já nejsem. Mam uplně dneska náký depky, na všechny sem zlá, sem znuděná atd...vůbec nevimi co se děje ani nevim co mam dělat..chjo *9* *9* *9* Jo Kristýnka má pravdu že to Tomáš stebou umí ...je fakt borec...! Páťa udělal dobrou věc že už to oznámil...chce to čas táta to přežije určitě *4* -
-
Re: Re: Jsem happy!
Ale copak Hanisko?Už jsou ti prázdniny dlouhý....?Vyjdi si koupit něco hezkýho,dobrýho nebo na dlouhou procházku... *3* nebo si pusť nějakou pořádnou hitovku,rychlou a vyřádi se,trsej... *3* Včera u nás bylo živo,mamča byla v klidu a táta se rozjel jako vždycky,má hroznýho syna,prý snad nejsem ani jeho,jsem hajzl k pohledání a doufá že mám zase někde nějakej průser,tak jsem uklidnil mamču a odešel ven a pak ke kámošovi,teď jsem se vrátil a půjdu do práce dřív...děti mi zvednou náladu,budeme dnes kreslit sportovní disciplíny z olimpiády... *3* -
-
Re: Re: Re: Jsem happy!
Jo asi jsou ty prázky už moc dlouhý ale snad zachvili budu mít v praze práci tak to bude lepší... *3* Díky za tipy Páťo! Neboj doma to bude lepší musíš dát tátovi trošku čas on se stim srovná brzo a zase to bude OKI *3* Jo to máš pravdu že děti zvedaj náladu...tak hezky kreslete. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsem happy!
Patricek má pravdu!:)ale to zvládneš Hani:)....já taky mám takový depky:(a je to hrozný....ale uvidíš,všechno bdue vph.... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem happy!
Jo,užili jsme si s Patrickem se nudit nedá *1* ale je to náš mazlík *1* -
Souhlasím s Wall:) -
Mám chviličku tak se pokusím taky napsat,když už jsem se k vám tak nějak přidala:-)Patricku,ty jsi pěkný číslo,souhlasim s Kristýnkou,tátovi se moc nedivim,ale co bylo to bylo pořád jsi jeho syn a měl by stát za tebou akord teď když si se polepšil,měl by tě podpořit,obejmout,moc tvýho tátu nechápu:-(a je mi to upřimě líto.Já mám s rodiči krásný vztah,naštěstí.Ale máš úplně skvělou ségru a i tvůj starší brácha ti jistě pomohl.Třeba až se oženíš a najdeš si báječnou holku tak trochu povolí.Stejnak si číslo;-)a stihnul si toho opravdu hodně,ale teď je z tebe vyrovnaný,úžasný kluk,kterýho tu mají všichni rádi;-) -
No,jasné když se jukneš z jeho hlediska tak by mne asi taky odvezli:Dale to,že ti nevěří,apod...to fakt není táta..prostě,měl by se za sebe stydět!Jak může táta nechat vlastní dítě,vyhodit ho z domu??BYlo mu někdy smutno??........třeba to drží v sobě,nevím...ale vím,co řekla Mey a já to řeknu taky-Máš nás,sourozence,lidi co tě mají rádi,ikdž nemůžou pořádně nahradit tátu,tk přeci se snaží......nezapoměň-jsme tu s tebou!!! *14* *14* -
Holky mě chtějí potěšit a podpořit,já to beru,je to od nich hezký... *3* jsou milý.I když Mey máš pravdu ty,dobrý to nebude,už to neni dobrý 6let,ze dne na den se to nezlepší...Začlo to v 16ti,když jsem začal kouřit(jinka jsme nekuřácká rodina)a flákat se u každýho seriálu.Pak jsem se flákat přestal v 17ti vyzkoušel extázi,žádná výhra,radost na čtyři hodiny a pak šílená bolest hlavy a někdy i zvracení tak že nezkoušet...!To už táta pěnil,když se to dozvěděl týden na to si pro mě přijel na policejní stanici,za napomáhání u výtržnictví,smázlo se to,ale tátu skoro odváželi.V 18ti jsem měl řidičák a šup na černý závody,ale jen 2x,vyhrál jsem 7tisíc v tý době velká částka,táta peníze viděl a obvinil,že kradu na drogy,těžko vysvětlit,že to tak neni,nevěřil mi ani slovo.No,a pak konečná,rvačka,ublížení na zdraví,hrození vyhazov ze školy,zápis v trestným rejsříku,soud atd.....ale na konec se to vyřešilo domluvou a bylo to dobrý,ale táta mě málem vyhodil z domu.Šklou jsem,ale vždycky zvládal,byl jsem šprt.Teď už nekouřim a přes dva roky sekám latinu,ale tátův vztah ke mě se nezměnil a nezmění,né jednou mi dal facku.Toď vše o mě...jo a ještě tetování ho roznítilo.... *3* Co ty a máma? -
A kdo depky nemá,co? *5* Hlavní je se s tim umět vyrovnat a něco dělat,nesedět *13* Patricku no to je síla,já teda taky ještě neřekla našim,že jsem v tom.Líbí se mi jak každej říká,že to bude o.k.Z předešla vim,že si tu snad ty nebo ségra psal,že ten vztah máte na draka už delší dobu,jak to vzniklo,teda jestli chceš o tom mluvit? *5* Někdy jsou rodiče prostě proti nám *9* ale co tobě řekl fotr je hustý.Ale máš tady nás? *15*
-
-
-
-
-
Re: Jsem happy!
A jak dopadla ta kontrola?,Určitě DOBŘE:)Já toho Tomáše fakticky žeru:D:D..on jak to s tebou umí ne?,:D:D...J fajn,že už to Patricek doma řekl,a myslím,že váš taťula to rozdejchá:)...
-
-
:)?
Ahoj, prosím poraďte. Kam, co mam napsat a poslat když chci Wentův autogram? Vím, že jste to řešili, ale nej by bylo kdyby mi odepsal někdo kdo už má zkušenosti..dík