-
sakra...
Teda,tady je dívčí válka.... *3* chvilku nepíšu a takový věci.... *3*
Tak Dájinko...samozřejmě jsou to stránky o Wentovi,ale neni od věci,trošku odbočit,popovídat si i o jiných věcech atd.Některý věci jsou i zajímaví.... *3* o to víc cestování....tak že jestli s tim máš nějaký problém tak sem psát nemusíš nebo ještě líp zadej téma abychom se mohli chytnout... *3*
Pro"moje"holky(Hanisku,Týnku,L ety atd...)Ráďa se vám zítra vrátí...je jí líto,že nepíše,ale nemaji pc...Jinak jak se máte?Neviděl jsem poslední díl PB,kvůli bouřce,která mi poví co se dělo?... *3* -
-
Re: sakra...
Ahooj,už se těším na Ráďu,nooo....jináč se mám fajnky a co vy holky??....Jo,Prison break...no,přeci ještě nebyl poslední díl ne?,byl myslím 20.!Prootže kdyby byl tk se na něj dívám,bo je nekrásnější,ale i nejsmutnější z celé druhé řady!:)....Dívčí válka tu asi je,ale s něčím se asi s námi shodneš ne?:D:D,.....mne jenom prostě sere,že někdo na nás nadává,že tu mluvíme o sobě!....no:) -
-
Re: Re: sakra...
To,víš,že s váma souhlasim,je každýho věc co sem kdo napíše... *3*pokud to neni sprostý,urážlivý apod.Abych udělal Dájince radost,tak se tě zeptám,jedeš někam na prázdniny... *3* ?Jinak vím,že to nebyl poslední díl,jen nevim o co tam minule šlo...Na poslední díl se těšim,ale ještě víc se těšim na další řádku... *3* s Danay *3* -
-
Re: Re: Re: sakra...
Ahoj lidičky!Já se mám super a hlavně zítra volno,hurá *15* brigáda mi dává zabrat,je toho nějak moc *9* ještě příští týden a pak si týden odpočinu a pak zase *9* dájinka je nějaká chytrá,hvězda *5* co jí je do toho co kdo píše *7* *16* *8* Já jsem tu s váma ráda *3* *14* *1* *5* *4* *14* *4* akorát jsem zase minula Patricka *9* hezkej večer všem *5* -
-
Re: Re: Re: Re: sakra...
Neminula,jsem tu,tobě a ostatním též pěkný večer a hlavně moc krásnejch snů... *3* díky... *3* Já toho mám taky dost,ale ber to z tý lepší stránky,budeš mít peníze a Austrálie a klokani to je pěkná vyhlídka... *3* vydrž... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sakra...
S holkami souhlasím:),a s tebou taky Ráďo...něco se tu rozbíždí:DPatricek a Letica....nono,uvidíme:):D..... -
Teda,takový chváli na brášku,to mě těší *3* že mi nedělá ostudu *1* Je fajn *4* .Až si to přečte bude mít radost *4* -
ahoooj prdelky moje tak jak se tu máme??? já sem se nějak nedostala ke kompu ani nevim kdy sem písala naposled...moc ste mi chyběli!!! Jinak naprosto souhlasim s Leticou...Páťa je moooc sympatickej ...teda podle toho jak píše jak se vyjadřuje a tak... *3* ...Jo a Páťo já sem ten díl taky neviděla ¨protože sem byla kde jinde než na kafíčku... *1* ale mam ho nahranej tak se na něj conejdřív snad juknu! -
To máš dobrý,že jsi měla vegáč *4* Téma o Wentovi by bylo fajn *7* *3* *5* *14* *14* Né,rande si nedáváme,jen je mi simpatický jak píše atd. *14* Myslim,že je v pohodě a milej *3* Taky bych chtěla takovýho bráchu,jsem jedináček *9* *9* *8* Užívejte si neděli a pa! *14* -
Dájinka tu dělá neplechu,co *7* ale jak říkal Pat,může sama zadat téma(o Wentovi) *3* Jinak tady se dává rande Letico a Patricku *1* *15* *14* (to byla jen malá narážka,sorry)Jsem teď odpočatá a divoká *1*
-
-
-
-
-
-
Forum
Kdybyste si chtěli o Wentovi pokecat i jinde než tady, tak existuje české fórum o něm..určitě přijďte... http://went-miller.gettalk.net/inde x.htm *1* -
Sranda
Koukněte se někdo na prison-break.cz na sestřih Wentovo grimas. Jak tam hazí tím obočím tak to je vážně skvělý. *14* *1* *4* *15* -
-
Re: Sranda
jo je to fakt úžasný... on je prostě úžasňoučkej vždy a všude!!! *14* -
to jsem videla...a rezala jsem se u toho smichy a ta hudba do toho dava takovej smrnc *1* *1* *1* -
Jooo, hej to je úplně božííí!!! *14* *14* *14*
-
-
Poslední minuty
Prison break last 6 minutes-tahhle se jmenuje to video, podívejte se na něj *3* -
-
Re: Poslední minuty
a kde to videjko najit? *1* ja to hledala na youtube a nic :( -
-
Re: Re: Poslední minuty
Nee na youtube, má ho tady went ve videoklipech *15* *14*
-
-
-
už jsem tu!
Čautě koťata!Už jsem tady,tady se toho zase probíralo,paráda *1* Já jsem slíbila,že budu písat,ale fakt to nešlo *9* Byla jsem od středy do dnes u šéfíka na chatě,byla to paráda.Bylo to pracovní,dával dohromady nějaký podklady a taky řeč na oslavu,pozval mě abych mu helfla a taky si odpočinula v přírodě *4* Krása,vegáč *3* Doufám,že jste se tu měli fajne! *3* *4* *1* Písejte koťata *3* -
-
Re: už jsem tu!
Mno ahojíky...moc si nám tady chyběla...!!!sem moc ráda že se ti na chatě se šéfíkem líbílo a že sis odpočinula!My sme se tu docela měli good... zatím pááá *3* -
-
Re: Re: už jsem tu!
Jo,byl to vodvaz *1* Však jsem byla taky nervní,že jsem na rychlo odjela a nemohla vám napísat *9* Tak tenhle týden to napravim *3* taky jsem neviděla PB,protože tam neměl šéfík ani televizi,hustý v týhle době *1* ale za to to byl luxus *5* ale ale ale,měla jsem sebou v peněžence obrázeček Wenta,tak že smutno po něm mi nebylo *3* -
-
Re: Re: Re: už jsem tu!
Jakto že šéfík neměl ani telku??Co ste tam teda celou tu dobu dělali???Náký nemravnosti cooo *1* Aspon že si měla Wentíka v peněžence já ho tam mam taky pořád! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: už jsem tu!
Jojo,nemravnosti:Dvíš co Hanisko,co my můžem vědět:D.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už jsem tu!
Jojo:D... -
Re: Re: Re: Re: Re: už jsem tu!
No,holky? *15* cosi myslíte *15* My pracovali,hráli scrabble,povídali...žádný nemravnosti se neděli *15* Telku neměl,ale má krytý bazén a kulečník *3* Ale vypadá dobře *15* šéfík.
-
-
-
-
-
-
Právě sem dokoukala první řadu Prison Break. Na začátku sem si řikala, že Went je děěsná tlama a teď jsem zjistila, že je děěsně pěkná tlama *14* *14*
-
Tak co??
Lidičky už jste se dodívaly na cely útěk do konce té 3.série?? *7* *14* -
-
Re: Tak co??
Ať mám s kým sdílet zážitky! *14* -
-
Re: Re: Tak co??
Jj dokoukala......a už se vážně nemůžu dočkat 4.řady!!!
-
-
-
...
Je to fakt nádhernej herec!!!!Ale dost mě zarazilo,že je mu 35 let,když vypadá na 23!!!V Prison Breaku se mě na něm líbí to jeho tetování a....je vlastně celej ÚŽASNEJ!!!!! *14* *14* *14* -
Krása
Tak takhle přesně má vypadat chlap. Není mu co vytknout!!!!!!! *14* -
Wentworth Miller
Ahojda, moc to nepročítám, tak je možné, že se na to už někdo ptal... Prosím vás, kde Went žije? Moc děkuju za odpověď:) *14* -
-
Re: Wentworth Miller
doma
-