Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je skvělej

Je krásnej kdybych byla starší mohla bych mnohem víc věcí než koukat na jeho fotky.Ach jo to je za trest!!!! *10* *10*
    • Re: Je skvělej

jo, mohla bys zajet do Ameriky na ňákou jeho autogramiádu a být jedna ze stovek lidí co ho zbožňujou *3* *3* a beztak bys nedostala ani ten podpis... ale je krásný to se musí nechat *3*
  • pro yoo

nemel sracky ok? *9*
    • Re: pro yoo

co zas kidas?!si myslis ze tu ses nejakej spravce bo co?
      • Re: Re: pro yoo

kdyz nvs co si myslim, tak sem ani nepis okéj? *9* *9* *5*
  • Prison break

Čirou náhodou, neviděli jste náhodou 9. díl 3. řady??? Já zkončila u 8. a docela dost to tam vypadá bledě... *5*
    • Re: Prison break

Já ho viděla :) sice ne celej,ale polovinu jo :))) Oni ho zavřou do takovýho skleníku, když jim neřekne,proč s kým a tak chtěl utéct :)) Bude se tam docela drsně škvařit,ale pak promluví... a dál jsem to neviděla,akorát četla na netu *3*
  • Tak co,holky........

Čau holky Wenťačky!Jak jste se tu měli... *3* ?Příspěvků je tu dost,ale všechny jsem je ještě nepřečetl.Teď jsem se dostal domu a jsem rád a hrozně se těšim do postele...jsem out *9* Moc se mi po vás stýskalo... *3*Už tu budu zase s váma kočky....... *3* Jinak Ráďa přiletí asi zítra a má se fajne *3* Odpověď pro Hanisku,Marcy je 26let.Tak na večer zase zapisálkuju *3*
    • Re: Tak co,holky........

Ahojík Páťulko sme moc rádi že už tě máme zase zpátky...moc se nám stýskalo!Já dneska ale odjíždim do tý Prahy pracovat a přijedu až ve středu do tý doby se nedostanu k počítači...chjo budete mi moooc chybět. Mno a jak ses tam měl Páťo v tý anglii???pá pá zatím lásky moje *14* *3*
    • Re: Tak co,holky........

Jééé ahoj Patricku to je dobře,že už jsi tady!Moc se nám všem stýskalo...,ale já tu nebudu!:(jdu k bábuše spát na týdenxDbude mi smutno,ale rozhodně to tu oživujte!:)
  • For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Ahojky!!Moc se omlouvám,že jsem tu nebyla myslím tak 3dny,a měla jsem co dohánět to vám povím:D..jinak musím říct,že jste mi vyloženě CHYBĚLI!!a čekala jsem kdy se můžu konečně dostat na net......chci se tímto článkem vrátit k nezodpovědným otázkám a odpovědí...:)
    Nejdřív k Marcy-Jestli to budeš číst,coš doufám:)....Normálně tě obdivuji!Já bych to asi nezvládla,ale musím pokuď něco chci.....Zatím jsem na základce teprve jdu do 8.ročníku a doufám,že se budu mít takové známky jako tento školní rok abych šla na gymnázium bez přijímacích zkouškách,uvažovala nebo spíš už tento sen mám od 1.třídy být právničkou.Jet do Ameriky mne popadlo až tento rok:Dále sny,jsou jen sny....doufám,že se mi aspoň něco povede:)!!....Chtěla bych vidět tvé fotky,miluju focení,ale jsem amatér:(:Dmyslíš,žeby to šlo,kdyby jsi nějaké fotky dala jsem na web??Myslím,že by to nikomu nevadilo a pokuď ano,ať poví....přeci musíme vědět i názor ostatním...jenom tě OBDIVUJU:)opravdu...
    Pro Ráďu-Ráďo ty sji se pěkně šoupla,ale i TOMÁŠ!!Krásné,romantické..pros tě DOKONALÉ.Věřím a doufám,že vám to vydrží pěkně dlouho,a pak nás pozveš na svatbu:D(sranda:D)...Určitě!...
    Pro Patricka-Patricku,jsem mooooooc ráda,že jsi zpět.Moc jsi mi a nám chyběl!Nevím,co by jsme si bez tebe počali!:)Už nikam neodcházej jasný:D:D:D...
    Pro Hanisku,Mey,Wall a Pedrisku-Hani,Mey,Wall a Pedri jsem ráda,že jsem tu zase s vámi!A také chci mezi nás přivítat Wall!Doufám,že tu s námi dloooouho vydržíš a doplníš partičku,jinak jsi men také zarazila tou REALITY SHOW-pobavila jsem se:)ale asi máš pravdu...Pedri,už jsem se bála,že sem ani nepřijdeš nebo nenapíšeš!!!Sm ráda,že jsi zpět..A Mey!!Tobě GRATULUJI:)k mimču,moc přeji...:)
    A pro vás všechny!Mám vás moooc ráda:)
    • Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Ty jo,ty si se rozepsala *3* super!Dnes jsem jela s Tomášem do práce,byl to klasický pracovní den.Šla jsem domu dřív než on a uvařila večeři,furt je to takový zvláštní s někým bydlet,ještě ke všemu s nadřízeným,nikdy jsem u nikoho ještě nebydlela *4* Pak jsme povídali a chtěl by mě poslat ke kolegovi na jiné oddělení,kde bych měla víc možností postupu,prý už mu ukázal mojí práci a že se za mě zaručí,tak nevim *4* Chci jít vejš,ale zároveň mám Tomáše jako šéfa ráda *14* Jinak právnička proč ne,jdi za svými sny *4* když si budeš věřit tak to určitě dokážeš *4* věřím ti.Marcy jsem poslala sms,že tu má od tebe velký vzkaz.Na net moc nechodí,ale tohle ji potěší! *4* Zatim vás všechny pozdravuje.
      • Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Já vím!Musela *4* ...
        S Tomášem souhlasím.Tedy,že by tě dal na jiné oddělení.Ne,že bych chtěla aby jste nebyli spolu,ale proto,že by se třeba provalilo,že jste spolu a pak znáš některý lidi..že ti nadržuje,apod....nevím,jak to máš v práci,ale lidi takoví jsou,a já je vůbec nechápu!?...Jinak je krásné,že jsi s ním:)Opravdu!...moc ti to přeju,však si to zasloužíš *15* *4* *14* ...Právnička.Těžké povolání,ale pokud to chci musím tvrdě makat.A to chci!:)Děkuji Ráďo,že mi věříš.Jsi zlato *14* ....Moc děkuji,že jsi napsala Macíkovi *4* ..moc ráda,bych chtěla znát její odpověď nebo tak..:)DĚKUJU *3* *3* Pozdravuj ji také,prosím....:)
        • Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Macíku!!!Než jsem dopsala další příspěvek jako odpověď Rádě,tak jsem se nestačila divit,že už jsi napsala!! *3* Moc jsi mne potěšila!!...
          Moc bych chtěla vidět tvá fota,takže doufám,že sem nákou tu dáš,ale enchci na tebe tlačit,vím,že máš spoustu práce!Nechávám to na tobě *14* ...
          Jinak moc děkuji za tip,ještě ani nevím co bude,takže cokoliv co teď řeknu se nemusí stát,ale jak jste i vy sami řekli-Musím jít za svými sny.Anglie.V Anglii je myslím Oxford??A ejstli se mýlím tak men to mrzí,ale vím,že tam je ňáká přestižní škola.A asi budu muset souhlasit s tebou.Anglie a Amerika-těžká dvojka,ale Anglie je blíže.Uvidíme.Moc děkuji.
          Vím,že ty jsi PROFÍK!!!!Vždyť tady zvládáš partičku lidí:)a PROFÍK jako takovej jsi určitě:)Pro mne ANO! *4* *14* .....
          Už předtím jsem tě obdivovala,že jsi překonala sama sebe a teď ještě více.:)
          Už ani nevím,co ybch mohla psát,protože ty víš asi sama ,co chci říct(doufám) *4* ...Mám tě ráda *14* Kristínka:)
          • Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Týnko,už nikam neodjedu,to ti zatim slibuju.... *3* Souhlasim s tebou Marcy je šikovná holka,bojovnice.......... *3* Taky jí mám rád,znám ji osobně od Rádi a je úžasný člověk,který nejen dobře fotí,ale pomáhá i druhým drogově závislím v Anglii,což by asi nedělal každý k takový na čas náročný práci..... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Patricku,men se to moc líbí:)aspoň se lišíš od ostatních:)to samé já....,prý mám moc složité jméno.DKristina to přeci není??!!:):D...Natálka je také pěkné jméno..a co ty Páťo,který se ti líbí??

Týnko,nevim jak to ségra chce,ale já se píšu opravdu Patri"c"k...... *3* holky už vymyšlí jména.... *3* Mey,taky gratuluju i Vladovi... *3*

Patrik je uplně úžasný jméno...fakt to jméno žeru..taky bych chtěla kluka Patrika a holčičku Natálku... *3*

Patrick a Adélka=KRÁSNÉ....
              Jen....chceš normálně Patrika nebo Patrica s "c"??...a Patricek je s čím??:D

Já bych chtěla holčičku nebo rovnou dvojčátka,jména se mi líbí Adélka a kluka bych chtěla po bráchovi Patrick *1* nevim *1* Mey pověz?

No to jsem ráda:):)...a na jakou střední jdeš???Určitě ti to dobře dopadne,nová škola atd...:)
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Ahojky Kristýnko *3* Jsem ráda že jsi zpět a neboj občas sem napíšu , jen se tedˇ málo dostávám na net , protože rodiče zas plaší se školou , nastupuju do prvního ročníku na střední tak se ted toho musí hodně zařídit.Ale neboj určitě budu ve volném čase psát. *3* *4* A jinak Mey gratuluju k miminku , myslím si že budeš dobrá mamča ! *3* *4*

Ale Mey!Nemáš za co děkovat!To je jasné ne??!!:):)..zlato...
              Moc děkuji,moc i pomáháte...nejen ty,ale všichni...jsem vám moc vděčná....jste moje další rodina *1* *14* ...děkuju za všechno!
              A Mey-co chceš??Kluka nebo holčičku??..vím je to předčasné,ale máš náké jméno??...Já už mám rozdhoně vybráno *1* ..myslím,že moje holčička by se měla jmenovat Justina-nevím proč,toto jméno mne zaujalo,ale i Tatiana je krásná..a klučí by mohl být Majk:Dmyslela jsem,že by se měly děti jmenovat Michael a Sára.D:Dblázen jsem..

Kristý,děkas,myslela jsem že blahopřeješ předčasně,ale odhadla si to *15* Já nikdy žádný velký sny neměla tak že ti to docela závidim tvý cíle,určitě budeš dobrá,když to budeš hodně chtít *4* jen si dej pozor na nesprávný lidi a na průsery,který číhaj na každym rohu *5* protože se dá snadno škobrtnout a těžko to vrátit.Marcy i Patrick i já s tím máme zkušenosti,tak že víme co myslíme *5* Ty buď ale tvrdá a jeď,kamkoliv kde něco dokážeš!Věří ti tu víc lidí *4* *4* *4* *4* *4*

Tak to jsem ráda!:)...
              Ona je báječná,ale vy také!Všichni! *14* *4* *15*
      • Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Ahoj Kristýnko! *4* Momentálně pracuji tak že v rychlosti.Moc,moc ti děkuju za zprávičku,hrozně mě to potěšilo *4* jsi zlatíčko.To nevim jestli by to šlo,nevim zda-li by je sem daly když se to netýká Wenta,zkusit to můžu.Právnickou školu bych ti spíš doporučila v Anglii,je to lepší jazykově,na víc je tu dost němců,poláků,poznala jsem i dvě slovenky,tak že spíš se dorozumíš než za velkou louži,v tom by ti mohla poradit Wall jaký to je v Americe.Taky nejsem profík studovala jsem to,ale taky mě pak vyhodily,kvůli drogám,jak už jsem o tom kdysy psala.Ale nehodlala jsem se toho vzdát a fotila a fotila.Pak mě napadlo,proč nejet do anglie začít znova,tady o focení moc lidí nestálo.Tady je to,ale jiný víc příležitostí,nevim je to jiný.Začátky byly hodně těžký a smutný,protože se mi po čechách hrozně stýskalo a po lidech který sem tam nechala.Chce to vydržet.Určitě se drž svýho snu ať je jaký koliv,nic nevzdávej a vždycky mysli na zadní vrátka co kdyby.Wall bych se chtěla zeptat jaký to bylo v Americe co jí tam táhlo atd.Tak už musim zase napíšu. *4* Váše mamina Macík *4*
  • Melete o sračkách...

Nehádejte si kvůli obálkám a povídejte radši co jste řikali na sedmnáctej díl..:)
    • mexx.007

Re: Melete o sračkách...

Ja ho jeste nevidela... nemuzu ho nikde najit :( chjo... nechces rict, kde najdu?
      • Re: Re: Melete o sračkách...

Na czsharu neni problém a na prison-break.cz titulky:) Pohoda a určo rychle koukni
        • mexx.007

Re: Re: Re: Melete o sračkách...

uz stahuju... diky diky :-D Tak ja jdu tedy ted zkouknout 17 dil... :)
          • ken

Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...

No já už to pomalu přestávám chápat! *14* Ty klíče, atd... *15* Jasně, chtěj Scyllu, ale proč dá tedy souhlas, aby zastřelili Linka? *4* Je sice pravda, že se to nestane, ale PROČ vůbec? *15* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...

Nevím, přece jen zabil a znásilnil ty děti...jasný ted je dobrej, nemá chudák ruku a tak, ale přece jen v první sezóně byl ten nejhnusnější...

Mám podobný názor! *1* Jen, T-Bag by klidně mohl žít taky, je to sice hajzl! *15* Ale taky si zaslouží rodinu... mi ho bylo docela líto, když se díval na fotku své matky, *9* která byla myslim někde v ústavu! *9* Sice to je kretén největší.... ale duši.... srdce má taky a lásku (opravdovou) určitě taky někde skrývá! *14*

Jj,taky mi to neni jasný. A to, že je Linc proti Mikovi....nevim..¨přála bych si konec aby byla Michael se sárou a malym Scofieldem, Linc se Sofií a LJ někde v klidu...a s jejich matkou, která na ně srala může jít i s Padmanem do háje:D Sucre a Marikruz taky dítě a Mohano s manželkou....T Bag taky může umřít, je to hajzl:) Konec nemusí bejt až tak akční, happy end by byl stopro lepší..
            • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...

Je to cele nejake zmatene... taky sem to nechapala *15*
  • díky

Díky všem za odpovědi *14* Do Austrálie jezdíme každý rok,mí rodiče se tam seznámili a taky mě tam prý počali *15* Je to tam fajn,hladila jsem si tam klokana,dokonce jsem měla v náručí úplně malí klokáně,taky koalu,hladila jsem delfína a vůbec hodně zážitků se zvířaty i Sydney je fajn *5* těšim se,ale to víte každý rok už to neni ono *13* až mi bude osmnáct,chtěla bych se potápět v kleci se žraloky *8* *1* *3*

Brigádu je lepší hledat už v květnu *4*

Na Floridu,to by bylo super! *15*

Takovýho tetování,odvaz,ale určitě sexy,mě se to u kluků líbí i u Scofielda *15*
    • Re: díky

Krásný........klokany,koali,ty jo,dobrý..... *3* Jinak díky Lety... *3*
      • Re: Re: díky

Sydney??...krutý..tám chcí taký...
  • máš menstruaci?

Hele Lulu,to jsi takováhle píča i normálně nebo máš zrovna menstruaci a z toho ti to tak jebe.....já vždy říkal že předmenstruační syndrom je svinstvo.....
    • Re: máš menstruaci?

ale, ale........to jsou ale oskliva slova!nic proti tobe......ale tohle je uz trosku hardcore....
      • Re: Re: máš menstruaci?

To ako ona uráźa každého naokolo hard nie je?No čo chudinka malá,neskúsla to že Went už nie je single....lol *1* *1* *1*
      • Re: Re: máš menstruaci?

hardcore je to jak tu každýmu tá husa nadáva....
    • Re: máš menstruaci?

to je!ona je to totiz infekce a je to premenstruačni syndrom XD ae yako to neva ze ona by nevedela ze ses trochu spletl kdybych to nerekla XD
  • samotář :-(

Jak tak koukám,jsem tu sama *9* Všichni odjeli *9* jen já tu asi trčim *5* napište někdo *7* Patricku kde si? *14* *7* *4* *9* *4* A co v Anglii?Lidi písejte?! *8*
    • pedriska

Re: samotář :-(

nejsi tu sama neboj *3*
      • Re: Re: samotář :-(

Ahoj pedrisko,tebe asi ještě neznám co...Jinak jsem tu taky jen mi neni moc dobře...V anglii super,ale neni to místo kde bych chtěl žít,na dovču fajn,ale týden mi stačil... *3* Jsem asi cvok,ale mám rád čechy........... *3* Přeju krááááááááááásný večer *3*
        • pedriska

Re: Re: Re: samotář :-(

Ahoj Patriku , já jsem tu nová tak proto mě ještě neznáš. *3* . . . . a nejsi cvok jenom proto , že máš rád čechy . . . *1* *3*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: samotář :-(

Tak jsem se znovu dostala na net..:)Kdyby něco,to jsem já Kristáá:)..chybíte mi lidi,ale jak to tu vidím,nic se tu neděje a to jsem si myslela,že budu mít stoh na čtení:D....písejte lidi!!!Já se budu snažit to celé přečíst:)......jináč,já mám taky ráda-čechy,ale zase co se tu děje.......... *7* MVR♥
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: samotář :-(

Nevím čím to je Patriku že ta dotyčná přestane psát . .. . no já se pokusím psát co nejčastěji , ale teď se tu čtvrtek a pátek asi neukážu protože mi přijede na návštěvu brácha , pracuje totiž v Holandsku , tak se přijede po dlouhé době ukázat a tak mi rodiče asi zakážou zapnout pc , no a v pátek se k návštěvě přidá babička a tak musím doma pomáhat . . ale nebojte hned jak bude chvilka tak se pokusím přijít *3* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: samotář :-(

Teda,vůbec jsem se nemohl dostat na diskusy,se to nějak seklo,či co... *5* Jinak jsem teď dlouho v práci,tak že na net až v pozdních hodinách........Vítej zde pedrisko... *3* Vždycky někoho uvítáme mezi sebe a ta dotyčná přestane psát,čím to?Zdravim i Týnku... *3*
  • WENT

inaaaaak Went 4ever!!! MILUJEM HO ZA TO, JAKEJ JE!!! MY VŠICHNI HO MILUJEM!! JE NÁŠ!!! :D:D *7* *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit