Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adresa

Ahojky, mohl byste mi nekdo na mail poslat Wentovu adresu.rada bych si napsala o autogram..diky moc
    • mexx.007

Re: adresa

Ja jsem psala sem :) Tak snad Ti to pomuze...

Went Miller
      Endeavor Talent Agency
      9601 Wilshire Boulevard Floor 3
      Beverly Hills, California 90210
      USA
  • Narozeniny

Všechno nejlepší Wente! Hodně štěstí, zdraví a ať se mi nikdy nepřestaneš líbit. *14* Sorry že jsem neposlala to blahopřaní přímo tobě domů poštou. *9*
  • ?

ahojda,videli ste vcerejsi dil uteku z vezeni?bylo to hrozny drama ,
    nevite nahodou nekdo jak to dopadne? *1* *1* *1*
    • Re: ?

To by byla škoda vědět jak to všechno dopadne ne?......... *3*
  • DNES!

Dneska už v pořadí 18ctý díl.... tak se nezapomente koukat :)) *3*
  • Ale co?

Ale tak jaká diskuse že??? Ono je toho spoustu že mě nic nenapadá =D =D Třeba jak si myslíte že bude pkračovat 4. série?? Jak se vše zamíchá...?
  • PB

Divim se, že neni třeba (sara) nebo (Link) na druhym místě? Byly jste u nich nekdo na foru? Je tam celkem dost lidi. *7* *7* *7* *3*
  • Gay

Teda nevim, co je na tom pravdy, ale slyšela sem, že je Went na kluky. *7*
    • Re: Gay

Mě chodí na email novinky a četla jsem článek, že se prý Went sám přiznal... ale osobně si myslím že je to blbost... *13*
      • Re: Re: Gay

Já myslim, že URČITĚ ne! A ještě, že se k tomu přiznal? To je podle mě ta největší kravina... Wentík prostě gay neni (podle mě)! *13*
      • Re: Re: Gay

Víte co,každej si může věřit na co chce...j věřím,že není a sice ikdyby byl,my s tím nic neuděláme že??ikdyž by to byla tragédie:(
        • Re: Re: Re: Gay

Taky nechápu proč by to měla bejt tragédie??! ale on neni gay..jen prostě nemůže najít tu pravou
          • Re: Re: Re: Re: Gay

prčo tragédie??protože by jsme nidko neměl šanci:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Gay

hmm to je fakt *3*
        • Re: Re: Re: Gay

Neni,neni,neni,ale i kdyby jo,proč by to byla tragédie???Vždyť je to úžasný,pěkný chlap s talentem a to se hodnotí *4*

rešilo se to tu už mooockrát ...ale věř že to neni pravda... tohle je prostě bulvár

ide len o vymysly,neni to pravda.. *13*
  • má krásné oči

co se vám na něm nejvíc líbí??? mě ty jeho oči a pohled to je něco. je fakt úúúúúúúúžasnýýýýýýý ýý *14* *14* *14*
    • Re: má krásné oči

Se všema souhlasím *14* Je prostě dokonalej *14* A ještě ke všemu miluju heo ruce, má nádherný ruce *14*
      • Re: Re: má krásné oči

Jj máš pravdu, ruce má úplně úúúžasný! *14* *14* On je prostě dokonalej... *14* A ať mi nikdo neříká, že ne! *13* xD

Se všemi souhlasím on je prostě dokonalý co se týče vzhledu a přijdemi prostě nejnejnelepšššííí!!!! A neni to ani ten co si hraje na drsnáka je to prostě super Went!!!!
        • Re: Re: Re: má krásné oči

oči,rty,tvář...achhhh...krása.. ..a všehcnooo-...nejkrásnější

Máš pravdu, oči má nádherné. S tím božím výrazem taky souhlasím. On je hlavně krásněj jako celek. Na něm snad není nic špatného. Má taky krásnej hlas. *14* *14* *14* *4* *3*

No přesně! Hlas má úplně boží! *14* *14* *14* =o)

On je prostě dokonalej! *1* Jako jeho pohled a usměv to je prostě něco nááádhernýýýho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • odpověď Patrickovi

Mě je 16.a studuju hotelovku,nic moc a možná se ze mě stane"krásná pokojská" *15* Jinak i pro Kristu,budu tu celý červenec,budu totiž chodit na brigádu *9* ale aspoň budou peníze *4* Vím,že stránka patří Wentovi,ale ten už je pořádně propranej tak doufám,že nebude vadit,když budu psát trochu mimo *4*

Bude ještě někdo chodit na brigádu?
    Kolik ti je Kristo a Hanisko?
    Patricku psal si už dýl,že máš tetování kde a jaký? *14* Jste tu super! *5*
    • Re: odpověď Patrickovi

For Letica: Mno tak mě je 19!!!Jinak jdu taky na brigošku ale ještě nevim kam... musím nejdřív něco splašit!!!
      Nevíte někdo o něčem třeba v Praze???
    • Re: odpověď Patrickovi

Já myslim,že to nikomu vadit nebude *4* .Hotelovka je taky fajn škola *3* Snad tu tedy zůstaneš s námi na stránkách *3*
      • Re: Re: odpověď Patrickovi

jo hotelovka je fajn,a krásná pokojsá budeš *5*!!
        Já zatím nemůu na žádnou brigošku bo mi je 14:)...
        • Re: Re: Re: odpověď Patrickovi

Jo,a na brigádu chodit budu,ale to už jsem tu zmiňoval,do nemocnice.....
          • Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi

Tak to je kásn Pricku,já,ale myslela,e to máš poované jako Went:Dvíte kdo se podle něo nechává tetovat??....David Beckham:)...no,já chci být právnička,ale necci říkat nic doředu,bo nikdy nevíte co se stane,nebo ták prostě...je to hrozně mc učení....:(..:Dco už...
            • Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi

Predstavoval bych si nejaky ten hezky straveny vecer se Sarou *1* Nejaka ta vecere, potom prochazka po pobrezi more *14* a doprovodil bych ji domu!! *14* Daly bysme si kafe a ja bych se nabidl, ze si vezmu nocni a postaram se o malou Kate! *3* Popral bych ji dobrou noc a odvedl do postele *14* Potom bych uz jen cekal, az se mala Kate probudi a ja ji pujdu delat jidlo, abych ji nakrmil *1* *14* Trochu divny *7* ale aspon by mela radost a mohla se poradne vyspat *4* *14* rano bych ji prinesl snidani do postele a to je konec:::---))) *15* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi

Tak to je hodně těžký,právnička,ale proč ne,jestli ti učení jde? *4* D.Backhema nemám moc ráda zdá se mi dost nafoukaný *5*
        • Re: Re: Re: odpověď Patrickovi

Hmmmm.... otázka pro mě *3* Tak mám potetovanou celou pravou ruku,tvoří ji různé ornamenty,který mají nějaký význam,je tam ukryto datum narození mých sourozenců,iniciáli první lásky,poslední dvojčíslí roku,kdy jsem udělal asi největší průser,další mám nad kotníkem,je to takový obraz svobody a teď mám od června nový za uchem na krku,ale pouze henou na tři měsíce,jako budoucí učitel ještě nevím co si můžu dovolit.... *3* Krásná pokojská,to zní dobře,třeba to bude jako z filmu.... *3*

A co chce být jednou Krista nebo Týnka,znal jsem kočku jmenovala se Týnka... *3*
  • všechno nejlepší k svátku;-)

Rádě,všechno nejlepší k svátku!Zdraví,štěstí,lásky,po hody a vůbec všeho co je třeba.Jsi skvělá holka,prosím napiš už.
    • Re: všechno nejlepší k svátku;-)

Já se přidávám!Ráďo,všechno nej,ať ti to vydrží s Tomem,v práci ať sji jednička a pro nás bude vždycky naše hvězdička!:)Pusu *14*
      • Re: Re: všechno nejlepší k svátku;-)

Omlouvám se vím že píšu o den později ale byla sem včera náká mimo.Takže Raduško snad se na mě nezlobíš... všechno nej nej k svátečku hodně štěstíčka zdravíčka lásky a sexíku s Tomáškem...hodně uspěchů v práci. *3*
      • ken

Re: Re: všechno nejlepší k svátku;-)

Já taky přeju hodně moc štěstí, lásky a hlavně ať se ti splní všechny sny *4* *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit