-
Prison Break 1 díl bude!!!!
Ahojky, tak útěk uvidíš, to se neboj, jen to zkusim hodit na jinou stránku!!! Vyčkej chvilku!!! *15* *14* -
-
Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Takže to zkus ještě tady prosím!!! *1* Zadáš do adresy, vyhledáš, opíšeš text z obrázku a klikneš na zelený rámeček, kde bude napsáno stáhnout soubor!!!
http://uloz.to/998543/pr ison_break01.avi -
-
Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Opět tam počítač při odesílání udělal chybu mezi písmeny pr a ison nesmí být mezera!!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Kene,ty jsi zlato!Ani si to nezasloužím(:
Teď to stahuju,nejdřív mi to ňák nešlo,ale teď jo!Moc děkuji,a je to s titulkama?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Ahojky, už jsem tu, tak titulky vám na tu samou stránku můžu hodit, jestli chcete, bude to lepší!!! Jinak se do seriálu přidávají tak, že sputíte díl a poté, jak máte BSplayer tak tam máte dvě šipky do leva a do prava, pro přetáčení, poté dva čtveřečky s plusem a mínusem, kamera a nakonec čtvereček s malím písmenkem S v rohu!!! To stiskněte a objeví se vám nabídka aby jste si vybrali titulky, najdete si svou složku, kliknete na titulky a dáte otevřít!!!! Pak už vám PB poběží i s titulkama!!!! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Díky Kene!Zítra nebo ještě dnes napíšu,jak s emi to líbilo!Moc se těším!(. -
Kdyby něco, tak pište, jinak titulky pro PB první díl jsou uložený na:http://uloz.to/1004355/prison.br eak.s04e01.proper.hdtv.xvid-2hd.srt
Mělo by to fungovat bez problému, pamatujte, že opět nesmí být mezera v adrese!!!! Hezky jukejte!!! *15* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Tak už je to stáhlý,ale nejsou tam titulky...kdybych si je stáhla z webu prison-break.cz jak by to pak šlo? -
-
Stáhla jsme ty titulky,ale nejsou české!Jsou vůbec české?
-
-
-
-
-
-
vše nej!!
Ahojky přeju wentííkovi vše nej nej nej nej nej nej a jeste jednou nej nej *1* nejlepší k narozkáááám!!vypada mledsí *4* *14* ale to se nam platoňákům(platonická láska) asi zřejmě zdáá *3* ale ne ..je to prostě kus a je to ...kus chlapa,který má dnes ty nej nej nej narozky.. *14* -
1
Klasa nesmirna *10* -
End of Prison Break
No, tak skoncil Prison Break *9* *9* *9* *9* Chjo!! *9* jeste ke vsemu nova nechce odkoupit treti radu *10* a bude pry mozna za rok!!! *16* Vzdycky jsem se tesil, jo ctvrtek *1* kriminalka new york,ÚTĚK!!!! *3* *15* No a ted uz nebude nic, nic na co se tesit *9* -
-
Re: End of Prison Break
Já sem z toho taky šutná, vás vůbec neznam, ale to je v celku jedno. Víte vůbec, že za to nemuže nova, ale tvůrci toho seriálu. V USA se začne dávat 3. řada teprv od září. A odkoupit to můžou až po premiéře. A to bude nějakou tu dobu trvat, bo to nova nemá ve vysílacím plánu na pul roku do předu.tak sbohem -
-
Re: Re: End of Prison Break
Můžeš nás poznat když budeš chtít...jsi tu vítaná jako každej jinej! *3* Takovou dobu bez prison breaku to asi nevydržim jako! Ale asi budu muset co?! *9* *9* ach jooo.... -
-
Re: Re: Re: End of Prison Break
Ja uz se tesim na ctvrtou radu *1* at uz ji odvisilaj v USA, *3* Doufam, ze sem prijde brzo *3* ale vzhledem k tomu, ze nemame ani 3 *9* -
-
Re: Re: Re: Re: End of Prison Break
Taky mě mrzí že Prison Break na Nově skončil *9* je to fakt škoda *9* Nevím na co budu ve čtvrtek koukat. . . . no možná vím objevila jsem v novinách že polská televize polsat opakuje ve čtvrtek ve 20:00 2.sérii Prison Breaku tak se na to budu znovu koukat. *4* jinak jsem chodím celkem často jen nepíšu komentáře , tak nevím jestli mě příjmete mezi sebe . . doufám že jo . . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break
Díky že mě vezmete mezi sebe *4* *3* . . . jinak jsem dneska koukala na volejte novu a zase tam byl dotaz kdy budou dávat 3.sérii a ten moderátor říkal že až příští rok . . to je fakt hrůůza *9* -
To je přeci jasný že tě vezmem mezi nás...čím víc good lidiček tim líp *3* Jinak na slovákách opakujou tedka 1. i 2. řadu...tak na to asi taky budu koukat znova...je to úžasnej seriálek...chjooo *14* -
Jasne, muzes to ted vzit za me *1* *3* *1* Jen hezky pis a neboj se vyjadritsvuj nazor *3* *14* *14*
-
-
-
-
No ja nevim, ale vzhledem k tomu, ze uz jsem treti radu videl a na prison-break.cz pisou, ze uz byla odvisilana a na jinych odkazech take, tak teda vazne nevim. *7* Jo a jeste jsem tenkrat, *1* ale to uz je vazne dlouho, psal do volejte novu, tak tam mi rekli, ze treti radu tady zatim vysilat nebudou *9* ale ze v USA mela velkou sledovanost *14*
-
-
Re: End of Prison Break
Je to hrůza *9* Nova se s další řadou bude plazit,myslím že by ji měli dávat po novém roce *9* Teď co dali stránkám novou image,nevim na jakém místě Went vlastně je? *7* Bude mi fakt chybět! *9* No,pořád se ještě můžu těšit na vás,pokud se teda nerozprchnete,protože to zkončilo *9* Jsem smutná *9* Kdyby o něm aspoň v časopisech víc psali *9* -
-
Taky mě to sejří,ale co,třeba daji jiný seriál s jiným krásným hercem a ne Wenta si už nikdo nevzdechne *5* Nebuďte z toho nešťastný *9* Jste si tu vytvořili partičku,a holky můžou začít usilovat třeba o Kena nebo Patricka nebo já nevim *15* -
-
chjo to je hrozný že už to zkončilo co?!Já taky nevim na co se ted budu každej čtvrtek těšit..asi na nic *9* *9* .Ta nova je uplně debilní fakt...takovej super seriálek a oni nechtěj koupit třetí řadu...idioti fakt tam!Jinak já sem taky nepřestanu chodit ani náhodou furt vám sem budu písat a dívat se na Wentíkovo fotky...i když je mam všechny stáhlý v kompu *4* . To je fajn že ho držíme furt na 10.místě...sme prostě NEJLEPŠÍ PARTIČKA *3* -
-
Re: Re: Re: Re: End of Prison Break
Souhlasim *1* alespon tu nebudu sam *15* A k Nove *7* Jdete do P....E *10* Nejvic me stve ze svoje serialy vysilame hned, ale co se tyce zahranicnich, tak ty skoro vubec!! *16* Ofrnujou nad tim nos a nedokazou pustit par penez *9*
-
-
Nebojte *3* chodit sem neprestanu a vy doufam take ne!!! *1* I kdyz utek skoncil, *9* a skoncil Went *9* skoncil nas serial *9* tak ja tu budu porad *14* i kdyby byl Went ja nevim na kolikatem miste *15* A lidi, uz drzime Wenta pekne dlouho na desitce *1* *15* Smekam pred vama klobouk! *15* *14* *14*
-
-
-
-
wtf??
jezis co sem to kidla ja sem fakt naprosto mimo *7* chtela sem rict ze ma prej leve oko hnede a prave zelene(nebo naopak ae kazde prej ma ine *14* -sexy brylky) -
-
Re: wtf??
tak to rozhodne bude vedieť tá jeho slečna nebezpečná *1* -
Re: wtf??
:-D
-
-
*in love*
Sexy man *14* *14* *14* *14* *14* nejviiic!! -
klikat:)
Lidi,vím je to nevhodné,ale dnes začal souboj serialů,a to FINÁLE!!!!!PRISON BREAK vs DR.HOUSE!!!!!!hlasujte lidi....a kdy se domluvíme na klikání,jako dárek k narozkám pusy?? -
-
Re: klikat:)
Mohly bysme jeste dnes ne?? *3* Rozhodne zitra uz bude pozde na darecky!! *15* Jdu na to ted hned!!! *3* Happy birthday *1* -
-
Re: Re: klikat:)
zase to ,ale nidko nebude vědět....co už:)takže kikejte dnes a zítra,zítra by sjme mohly ve 20:00?? -
-
Re: Re: Re: klikat:)
OK!! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klikat:)
Jasněěě -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klikat:)
Kdyby něco-JDEM NA NĚM,VIĎ KENE:D....jo je to good.... -
A co děláš ty,Kene?Je to dobrá práce,přines,kde je tohle,kafe,zavolej,omluv atd. *1* *9* *1* ale taky mě učí a občas mi zaplatí i oběd *14* což je fajne *1* *3* *1* -
Děkuju!! *1* Vždyť ta práce je dobrá! *15* Pokud tě tam ale šéf nějak neotravuje!! *3* Znám to, dojděte tam a pak zase tam a prineste mi tohle!! *5* Kdyby neco tak piš a mi si to s nim vyridime!! *15* *14* -
To máte pravdu..super lidi-červen..:D....jinák ať se ti vše zdaří Keníčku:) -
Sekretářka-asistentka.Zatím to neni práce mých snů,ale pro začátek je to hodně dobrý,mám super šéfa *1* A od září půjdu asi na dálkové studium,ale ještě nevim...a nebo s bráchou na angličtinu. -
Jo to mas pravdu *1* Ja jsem tedy v cervenci, ale tyhle dva mesice jsou proste nejlepsi *4* Ráďo, co delas za pracicku? *15* -
Já to psala níž...že jsem nematurovala,už mám po,jsem již rok pracující.Jinak se dělim o pc s bráchou,tak jsem asi v neděli nepísala jinak písám každý den *5* A co se slavení týče,můžu slavit ještě 14.6.,brácha mladší má narozky *4* V červnu se prostě roděj super lidi *1* *1* *1* -
Ráďo, jak jsi dopadla s maturou? *14* Doufám ze ti Wentowi narozky prinesli stesti *1* Ja psal akorat pisemku z matiky a nastesti dopadla dobre! *15* Thank you Went!! *14* *3* -
Myslím,že včera se tu klikalo až až... *3* *14* *3* Jinak dnes můžeme klidně pokračovat,i když dříve jsme na to měli čtvrtek *5* a vůbec je to fuk,jsem ráda,že se tu písááá............. *1*
-
-
-
-
-
-
Sarah
INFO O SÁŘE VE TŘETÍ ŘADĚ :
Sára ve třetí řadě zemře, bude zastřelená.Michaela to dost zničí.Bude jako tělo tělo bez duše.
PROČ ??
Protože herečka je v realu těhotná, a potřebuje klídek pro miminko.
DOOPRAVDY ??
Slyšela jsem, že se má herečka do seriálu vrátit.Všichni Amíci : Come Back, Sarah !!
Prtže nechtějí,aby z seriálu vymizela romantika.
Scénáristi pečlivě tají.
To jsem teda zvědavá *7* *5*
A JAKÝ MÁTE NÁZOR VY ? *5*
Pííejte, thanx vaše Amanda *5* -
-
Re: Sarah
Já jsme přímo četla,na prison-break.cz,co se tam bude dít ,a jak řekla Amanda..je pravda:D,Sara se setká s Michaelem a vysvětlímu to,ta hlava nebyla její a pak prý i spolu budou mít něco,....však víte co:D..bude to mordáá:) -
-
Re: Re: Sarah
Právě z tý stránky to vim...ale že spolu budou mít víc to nevim????? *1* Ještě,že to dávaji po 22hod. *1* -
-
Re: Re: Re: Sarah
:Dtk z vás mám konec holky
-
-
CO budou mít spolu ?? Tak to se strašně těším *14*
-
-
Ahoj Amando *5* Jsem pro Sáru vrátit zpět do děje,o její údajný smrti vim a jestli ji budou chtít vrátit bude to dost těžký,ale né nemožný,byl by to i zajímaví obrat a hlavně každý nějak počítá se šťastným koncem,ne? *3* Taky jsem zvědavá jestli bude čtvrtá série opravdu tou poslední... *7*
P.S.Fotky pěkný i Mahonymu to docela sluší,už aby mě přesvědčil o tom že bude hodnej k Michaelovi. *3* -
-
Neboj, on tě přesvědčí Marcy *3* 100% *4*
Já nevím proč ale prostě já je hrozně moc zbožnuju oba, Mahonyho+Scofielda *14*
-
-
Taky jsem to už četla na nějaký net stránce.No... *7* já bych tam Sáru rozhodně vrátila,o to víc pokud čtvrtá série má být poslední,i když to asi každý tak nějak čeká,bylo by hezký kdyby to mělo happy end *14* bez toho by to bylo jako bez konce,kniha s vytrženou stránkou *9* Sáru zpátky!!! *4*
Čtvrtá série mě hodně,hodně zajímá,hlavně taky kauza Lincoln,která trochu vyprchává... *5*
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* On je nějakej moc nádhernej ♥
-
Jj je to fakt
Chcete vědět o jejím návratu víc?
www.prison-break.cz
Jsou tam novinky rozhovory, jukněte se je tam sářin návrat popsán....Went je úžasnej a že je sára z5 je supr! *15* -
-
Re: Jj je to fakt
Tam je to fakt super!! Kouknete se vsichni, co muzete na tu stranku je to fakt zajimavy *1* *3* *14* *4* *15*
-