-
hello
Hojík, taaak na těch stránkách už se pracuje, už máme design a tak, v sobotu už budu mít přístup na počítač a všechno to tam naházím, máte se na co těšit !!! :) Tak doufám že v sobotu budete mít všichni nastartovaný počítače a budete čekat až vám řeknu adresu !!! :) Jinak se omlouvám že neodpovídám na maily ale počítač si vzal brácha na tři dny na síťování a teď jsem na taťkově notebooku jen na chvilku !!! -
18. místo, to není nic moc...jak Willa může převálcovat "pípalka" Natalia? Zas takovej "anděl" to není!!!!!!!!!
-
Díky moc za překlad tý větičky!!!
-
vzkaz pro Keepy
Ahojky, poslala jsem Ti svůj snaživý překládek na mail, snad Ti dojde. Pokud ho zhodnotíš kladně, ozvi se s dalším nášupem. Už zas nemám, co dělat........:-)))) -
překlad
Čauky, odpovídám na dotaz ohledně překladu téhle větičky: "Cos it\\'s plain to you see that I\\'m a mouse of a man\\" ="Protože jasně vidíš(je ti jasné), že nejsem opravdovej chlap. (myslím, že u "mouse of a man" jde o muž bez kuráže, nevěří si, neumí se prosadit a nemá velké sebevědomí) Ještě mi moje kamarádka poradila, že už se setkala s "mouse of a man" i ve smyslu "nešťastný muž". Můžeš si vybrat, co se lépe hodí.Snad jsem ti nezamotala hlavinku. Zatím papík, snad přemluvím svou sestru, aby zvedla návštěvnost... -
:o((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
A je to tady!!! Přišlo to náhle, leč nedokážu s tím bojovat!!! :o))) Předevčírem jsme měli na kontě 2916 návštěv, včera tomu bylo 2924 a dneska už jen 2912. :o( -
2 Svojda
Njn, chodíš sem málo :))) heh na těch nowejch stránkách bude taky fórum tak to kdyžtak oživíme tam :) Jo a s tím překladem, na to kašli, já až budu mít čaaasek, taxe na to kouknu. -
Ach jo...
TAk jsme pořád na 17. místě...Jsem myslel, že aspoň o jednu příčku postoupíme...:o/ -
Suuusiiii
Jo ten článek je faaatk boííííí :) Hey díky moc, píu ti to jetě tady, protoe je to fakt paráda :) -
Out Of My Mind
Tak jsem si poslouchala písničku Out Of My Mind ( která určo patří k mým nejoblíbenějším ) a napadlo mě, že ji přeložím na ty naše stránky. Všechno šlo celkem hladce, dokud jsem skutečně nepochopila, o co v téhle KRÁSNÉ písničce jde. :o))) Zarazila jsem se totiž u téhle věty: ,,Cos it's plain to you see that I'm a mouse of a man". Tak trošku mi nedocházelo, co tahle věta znamená, ale potom mi to pomalu začalo docházet. Ale nechci udělat chybu, a proto bych někoho z vás chtěla požádat, jestli by tuto větičku něpřeložil. Předem děkuju!!! ;o) -
to Keepy
Ahojda...tak jsem si četl ten rozhovor...Jestli tohle přeložím, tak si pak rovnou půjdu pro státnice z angliny...Aspoň FCčko! Jew to fakt síla!!!:o/ -
Keepy...
... omlouvám se, ale já už vážně nevím, jak je to možné. Já už ti ten článek o Willovi poslala!!! Jaktože ti to nepřišlo??? -
Songy
A vzkaz pro Lindu, kdybys cokoli potřebovala, mám od Willa všechno co kdy nazpíval :) A na ty svý stránky, který doufám už brzo zprovozním, dám taky spoustu písniček, který se tu nedaj sehnat, na stažení v mp3 :) -
Gareth
A k tomu článku, hele já už se tomu vážně musím smát. V první řadě, nechci si tu hrát na nějakou intelektuálku, ale Top Dívka vážně nemá sebemenší úroveň. Uznávám, že před takovejma 4 rokama jsem si ji občas koupila, ale to je něco co se nedá číst! Zajímalo by mě, kdo tam v tý redakci sedí, protože takový strašný pravopisný chyby by snad neudělal ani žák základky ! Navíc když jde o někoho, kdo se tím živí hmmm ... No to je jedno, tady jde o tu věc druhou a to jsou mylný informace. Si pište, že když píšou s chybama tak nejen gramatickejma. Nevím, kde vzali že vyhrál (haha), to i já si pamatuju jak se na začátku roku 02 mluvilo o jakýsi soutěži na ITV a že to vyhrál nějakej Will Young. Taky nevím, co je na něm krásnýho, ale do toho kecat nebudu, to žáleží na vkusu každýho žejo. A o tom hlase bych vážně pochybovala ! Lidi, znáte třeba duet s Willem Don't Let The Sun ... ??? To je prostě přímo ukázkový ! Will má krásnej zvonivej hlas a Gareth mu tam do toho jen tak skuhrá do taktu, fakt nechápu, jak se s takovýmhle hlasem mohl dostat tak daleko. Nooo a teď ta poslední nejlepší věc. Zrovna dneska jsem na ty svoje stránky překládala článek někdy z ledna letošního roku, kde psali o tom, že zatímco Gareth dávno upadl v zapomnění a "neštěkne po něm už ani pes", tak Willova sláva stále stoupá a je čím dál tím úspěšnější. A podržte se, sám Will řekl, že by chtěl pro Garetha napsat nějakej song, protože je mu ho líto ! Tak to mě dostalo :) a pak tady někdo něco povídejte o novým idolu Garethovi :))) -
Suuusiii
jasně že budem a ty bys mohla dělat něco s těma stránkama :( pořád mi od tebe nic nepřišlo a já už toho překládání a shánění mám celkem dost :-/ -
Suuusiii...
Mno jo...Rozkaz šéfe :o) -
17.místo
Will nám spadl o jednu příčku!!! Lidi, dělejte s tím něco!!!! -
Lindo...
... ahojík! Ohledně těch písniček jsem ti napsala na e-mail a jinak si myslím, že by se nám šikla tvá pomoc s anglickými texty. Chystáme se totiž udělat stránky o Willovi a sháníme překlady článků a rozhovorů s Willem. Takže bychom byli určitě rádi, kdyby jsi nám s tímto pomohla. Tak když tak napiš :o) -
please,please,please,please
Ahojky, jsem opravdu velkou fanynkou Willa a soudě dle jmen ve Vaší diskuzi "nás" v ČR zatím tolik není. Nabízím pomoc s překlady, mám net-expres a jsem dobrá v Aj. Mohla bych například stáhnout a přeložit všechny články na Devoted. U Vás mne velmi překvapilo, že si píšete o písničkách, které vůbec neznám jako např. Save Yourself, Aint Such A Bad Place To Be atd. Please, mohu si je od někoho z Vás koupit? Willovu hudbu fakt zbožňuji čím dál více a nechce se mi čekat až do listopadu. Díky moc za podporu Willa. Zatím pa pa, snad se mi někdo ozvete. Pa, Linda - Will˘s supporter -
Moje řeč!!! Top Dívku si už nikdy nekoupím!!!! Možná by mi to před několika lety nevadilo, že říkají takové blbosti, ale teď to považuju vůči nám, Willovým fanouškům, za DRZOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!