-
he
A jóóó! S tebou se taky dobře tlachá. Škoda, že na sebe nemáme štěstí na chatu :o( Jó a pod těma kytičkama... he... nevím nevím. Občas mám pocit, že do toho nemám daleko ;o) -
hi
aaaa welcome :) tak jsem ti pár textů poslala a teď jsem se vrhla na překládání všeho o PopIdolu, teď zrovna píšu výroky poroty :) -
to si taky myslím, že pod kytičkama nezkončíš a moc ti přeju ať na ten koncert se dostaneš.
-
Nejsem Omar!!!!
Ještě jsem se vás chtěl zeptat, jestli taky někdo posloucháte Darrena Hayese, to je ten ze Savage Garden. Jestli se vám líbí Willova hudba, tak tohle by mohlo taky. -
Ty budeš mít to DVDčko od Willa??? Pak mi napíšeš, ajké to bylo? JU???
-
já v tom mám zmatek
Toš kruci! Tak si říkám, že jediné štěstí je, že se toť za mě nikdo nevydává. Ale pro jistotu - abyste poznali, že to píšu já, budu do názvu zprávy psát vždycky název nějaké písničky od Willa. Pochybuju, že je Omar zná... -
Já taky doufám...
... že se na ten Willův koncert jednou dostanu! A na to DVD se straááášně moc těším! Jenom by mě zajímalo, jestli mi to DVDčko ta holka pošle. Neřekla bych totiž, že je na ni spoleh :o(. No... když tak Willa přece budu mít naživo!!! -
15.místo
Wow!!! Tak tomu říkám skok!!! -
TAK JAK SE MATE? PISNIČKA ZNATE JI FROM NOW ON
-
tak to se máš, já si ho asi nechám od někud zkopnout, asi od kamarádky, no uvidím .