Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leave Right Now

Ty seš ale trapnej, Omare! Tu písničku sis přečetl kde? Nicméně... psala jsem, že budu psát ty názvy písniček do názvu zprávy jako to dělám teď, takže si nakašli!!!
  • Lidi...

...proč píšete ty zprávičky táááák dlouhý? Kdo to má číst??? :o)
  • Pro susíííí!

Už jsem to teda zkoušela zase to nešlo! Víš co? Tak mi to udělej ty! Prostě datum nrození je 24.6.1992 jo? A heslo mi nějaký vymysli...pak mi to napiš na můj e-mail který jsem atyd zveřejnila...a doufám i když asi marně ať ho nezneužije...a jestli jo tak ho pěkně vyparádím!No tak mi to teda zkus...Přezdívku si taky všechno vymysli...pak mi to ale nezapomeň napsat na e-mail a já se potom přihlásím...
  • heh...

... jestli se ti to nelíbí, Svojdo, tak to nečti :o)
  • Manduško...

Platí! Už jdu na to!!!
  • filmeček

Poslyšte, nevíte někdo, jestli u nás budou dávat ( nebo už dávali ) ten film s Willem Mrs Henderson Presents? Myslím jako v kině. Jestli jo a já si to nechala ujít, tak se du věšet!!! Hmm... no já to říkala, že pod těma kytičkama vážně skončím :o)))
  • hmmm

Tak už tam azs čekám :) hey plís mohla bys ten mail zkusit poslat znova ? Asi v tom mám nějakej sek ptž mi nic nepřišlo
  • Zííííráááámmm

Lidi, tady to začíná bejt fakt hustý :o))) Já už ztrácím přehled, kdo je kdo :o)))
  • 34. místo stááále

Tak prodnešek Willík zůstal na 34. pozici. Snad zítra bude nějaký viditelnější výsledek :o)))
  • nápady!

A lidi, pište mi nápady, co byste chtěli vidět na Willovejch stránkách, co třeba jinde nenajdete ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit