-
Ok :)
Tak teď poslouchám Willa a je fakt dobrej!!! Odvolávám !!! Já se do toho klubu zapíšu, stejně za chvilku už se tu nikdo bavit nebude a já bych tu zůstal sám s Omarem. -
Ehm...
Ne to neurazila;D Vzdyt sem se omluvila! Já jenom nesnášim když se za mě nekdo vydává, ale pak jsem si uvědomila, ze ten "m " mohl bejt kdokoli...a nemusel se vydávat za mě, už chápeš?Ty jooošišimarjááá;DDD ??? -
Posíláme si matroš na stránky o Willovi, který budem s Keepy dělat. Snad všechno vyjde a bude to co nejdřív :o)))
-
Kdo ma cislo na Willa?
-
:o)
Heh, já to chápu už od začátku. Ale pryč od tohodle! Prostě to bylo blbý nedorozumění! -
Já! Ale nedám OMARE! uŽ TADY NEBUDU PSÁT JENOM KÁMOŠŮM... jinak jdu do jinného klubu...suuusiii ví kde! tak ahoj!
No já blbá jsem to co jsem chtěla napsat napsala do názvů sorry ale to je jedno...ahoj! -
Anketka
Kterou písničku od Willa máte nejraději aneb při které jede hi-fina naplno? 1) Leave Right Now 2) Light My Fire 3) Ready Or Not 4) Hey Ya 5) Very Kind 6) The Long and Winding Road 7) Free 8) Love The One You're With 9) Ain't No Sunshine 10) Cry 11) From Now On 12) Try Again 13) Down 14) Don't Let Me Down 15) Your Game -
Mno...
Jak tak koukám, tak už to tu uvadá...Kdo ví...třeba se mi po OMARovi začne i stýskat...:o))) -
No já osobně za sebe volím Light My Fire, i když Ready Or Not jsem si ještě nedávno zpívala pořád ( i ze spaní ).
-
Nebojte...
...my ho dostaneme na první místo :)