-
Suuusiii
Jak to vis?§ jj out mind ... -
nevycházím z údivu
Ale, Omare, co se děje? Ty se chceš usmířit? Nebo začneš znovu s těma nadávkama? -
31.místo
Manduš: prostě to vím, no. Kdybys pořádně četla i ty předchozí příspěvky, tak by ti to možná taky došlo ;o) Jo a poskočili jsme o nějaké to místečko a Will je na 31.pozici! PS: Páni! Konečně se na tom fóru začínám cítit dobře. Moje domněnka, že jsou Angličani nepříjemní, byla mylná. Zdá se totiž, že to jsou docela milé osůbky :o))) -
Keepy...
... moje povedená rodinka mi pustila v taťkově pracovně televizi, takže se vůbec nemůžu soustředit na ten pitomej překlad!!! Takže dneska to bohužel už nedodělám. Už teď to je přes jednu A4 a to zbývá ještě polovina. Není to rozhovor, ale článek o Willovi, který se jmenuje ,,Willův úžasný vzestup na vrchol" a je to z časopisu Heat. Asi mě z toho klepne... je toho strašně moc a Becky už nemá čas mi pomáhat :o( -
OMARe...
...taky zdravím. -
Ding dong ding dong ding dong tik tak tik tak tik tak pampadá pampadá pampadá bum bum bum bum bum bum tramtadá tramtadá tramtadá póm póm póm póm póm póm hih heh hih heh hih heh cám cóm cám cóm cám cóm hej rup hej rup hej rup cimplajdá cimplajdá cimplajdá budi budi budi budi budi budi... ehm, toho si nevšímejte. Tohle člověk většinou dělá z nudy :o))) Duc duc duc
-
A ještě jedna větička na překlad :o)
He put all the furniture from my first-floor flat into a ground floor one once after a drunken night out, then dangled me out of the window. ( jsem přeložila tu první část věty, ale ta druhá je mi záhadou ) -
30.místo
Ha!!! Nandáme to všem těm dvaceti devíti usmrkaným hvězdičkám, co nám stojí v cestě k absolutnímu vítězství!!! ( no... možná nám to bude trvat několik let, ale já jsem ochotna pro Willa strčit hlavu pod gilotinu a celé věky čekat na verdikt!!! ) -
Taxem tady
Teď jsem dorazila, s těma stránkama by to mělo bejt fpoho, prej bysme jako mohly aji zvládnout aktualizaci, připisowat novinky a tak :) Tak SNAD to půjde ... Jo a s tím překladem, já to nebudu vypisovat tady, pojď na chat a nějak to sesmolíme ;) -
Anketka...
Mno, též se zapojím do ankety, která písnička je moje nejoblíbenější. :o) A vítězem se stává...Ano, je to "Leave right now"!!! :o)))