Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MANDUŠKO DEJ MI ČISLO NA WILLA PROSIM
  • 31.místo :o(((

Hmm... tak to tu polevuje! Já se dneska snažila, co to šlo a byla tu 50x!!! Vícekrát to už vážně nestíhám! Takže pokud mi nebudete pomáhat, tak se můžeme s TOP 10 rozloučit!!! Když byl Will na nějakém 95. místě, ještě stačilo pár návšťev denně, ale teď je konkurence velikááá!!! Tak sem choďte a hlavně PIŠTE, abyste měli záminku sem chodit :o)))
  • Super...

...tak to jsem rád! Nerad bych propásl takovou událost...Každopádně zkusím zapracovat na tom interview a uvidíme...:o)
  • Klid, ty slavnej IDOLE!!! Hoď se raději do klidu! Tahle snaha je naprosto zbytečná. Tyhle čísla většinou bývají jen výmysly bláznivých fanynek. Tak si nedělej žádný naděje, že ti to číslo ta holka dá.
  • ZDRAVIM VAS VŠECHNY A CHTEL BYCH SE VAS ZEPTAT CO SI MYSLITE O CZTEKTEKU? KDO UDELAL CHYBU JE TO CHCI ŘICI PŘIMEŘENE MUŽI ZAKONA MUSI KONAT A NEVIM PROČ AŽ TAK BRUTALNE ALE DELALI PODLE ME SVOJI PRACI A CO VY MYSLITE?
  • VIM ŽE TATO DISKUZE JE ZDŘEJME O NIČEM JINEM TO RESPEKTUJI ALE VYJADŘETE PROSIM K TETO UDALOSTI TŘEBA VALCE V IRAKU SVUJ VLASTNI NAZOR DEKUJI JIŘI PAROUBEK
  • SVOJDO JA SE S VAMA FAKT USMIŘUJU
  • Já finišuju s tím překladem Side By Side.
  • pro Omara

No na tebe snad musela sáhnout smrt! Jinak si to neumím vysvětlit. Nebo sis snad uvědomil, že my, Willovi VĚRNÍ fanoušci, máme převahu? No, už bylo načase. Tak teď si hezky zajdi na nějakou z Willových webovek, stáhni si jeho písničku a poslouchej ji tak dlouho, dokud si neuvědomíš, že nezáleží na tom, jestli je Will gay, ale na tom, jestli umí zpívat!!! A on umí zpívat!!!
  • Hmm... já se do toho nechci příliš plést, vlastně se o to ani moc nezajímám, ale samozřejmě jsem něco o zásahu policie zaslechla. A co si o tom myslím? Možná to bylo zbytečné, ale jelikož skutečně nevím, co se tam odehrávalo, nebudu tady svůj názor psát. Já jsem u toho nebyla a nevím, jestli policie měla k zásahu důvod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit