-
Suuusiii...
Mno jo...Rozkaz šéfe :o) -
Tak diskutujme...
Dneska ráno se můj bratr kouknul na Willovo cd a řekl: "Ten vypadá jak roztomile jak lvíček." Tím jen chci říct, že na sexualitě nezáleží, pač se líbí i heterosexuálnímu klukovi.Tak bych to zas tak neřešil. -
AHOJ VŠECHNY JAK SE MATE?
-
Suuusiii
jasně že budem a ty bys mohla dělat něco s těma stránkama :( pořád mi od tebe nic nepřišlo a já už toho překládání a shánění mám celkem dost :-/ -
Gareth
A k tomu článku, hele já už se tomu vážně musím smát. V první řadě, nechci si tu hrát na nějakou intelektuálku, ale Top Dívka vážně nemá sebemenší úroveň. Uznávám, že před takovejma 4 rokama jsem si ji občas koupila, ale to je něco co se nedá číst! Zajímalo by mě, kdo tam v tý redakci sedí, protože takový strašný pravopisný chyby by snad neudělal ani žák základky ! Navíc když jde o někoho, kdo se tím živí hmmm ... No to je jedno, tady jde o tu věc druhou a to jsou mylný informace. Si pište, že když píšou s chybama tak nejen gramatickejma. Nevím, kde vzali že vyhrál (haha), to i já si pamatuju jak se na začátku roku 02 mluvilo o jakýsi soutěži na ITV a že to vyhrál nějakej Will Young. Taky nevím, co je na něm krásnýho, ale do toho kecat nebudu, to žáleží na vkusu každýho žejo. A o tom hlase bych vážně pochybovala ! Lidi, znáte třeba duet s Willem Don't Let The Sun ... ??? To je prostě přímo ukázkový ! Will má krásnej zvonivej hlas a Gareth mu tam do toho jen tak skuhrá do taktu, fakt nechápu, jak se s takovýmhle hlasem mohl dostat tak daleko. Nooo a teď ta poslední nejlepší věc. Zrovna dneska jsem na ty svoje stránky překládala článek někdy z ledna letošního roku, kde psali o tom, že zatímco Gareth dávno upadl v zapomnění a "neštěkne po něm už ani pes", tak Willova sláva stále stoupá a je čím dál tím úspěšnější. A podržte se, sám Will řekl, že by chtěl pro Garetha napsat nějakej song, protože je mu ho líto ! Tak to mě dostalo :) a pak tady někdo něco povídejte o novým idolu Garethovi :))) -
Songy
A vzkaz pro Lindu, kdybys cokoli potřebovala, mám od Willa všechno co kdy nazpíval :) A na ty svý stránky, který doufám už brzo zprovozním, dám taky spoustu písniček, který se tu nedaj sehnat, na stažení v mp3 :) -
I kdyby to psal samotnej svatej Petr, tak na to kašlu, páááč o žádný válce v Iraku nevim a o czteku jsem slyšela tak maximálně to, že poldové byli agresivní. No... to není ani tak můj problém.
-
Keepy...
... omlouvám se, ale já už vážně nevím, jak je to možné. Já už ti ten článek o Willovi poslala!!! Jaktože ti to nepřišlo??? -
25.mííísto
A nejen to! Will se dostal před svého největšího konkurenta v UK Robbieho Williamse! To je tepvre důvod k oslavám!!!!! Wow!!! -
Ahoj všichni, chtěla jsem sem napsat pár novinek o Willovi, ale Suuusiii mi to všechno vybrala... :)) No, nevadí - 7.11. vypouští Willda nový singl a 14. 11. to bude celé CD! Jeho filmík je očekáván v listopadu, uvidíme, jestli se dostane až sem, ale snad bude aspoň na videokazetách. :) Další dobrá zpráva je, že Willova alba Friday's Child se za rok 2004 prodalo 1.5 milionu kopií, což znamená, že obsadil 2. místo hned za Dido v počtu nejvíce prodaných desek. Navíc mu náleží post nejlepšího britského umělce (aneb jdi se zahrabat, Robbie :)) Jo, a abych nezapomněla, objevila jsem další anglické stránky www.willyoung.crew.co.uk