Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oběd podruhé

Rajská...
  • Celebrity show

Jak tak vidno, začínají se sem stahovat špičky přímo politické :o) Ale proč mám takový pocit, že za pana Bublana, Klause i Paroubka píše jedna a táž osoba? (A tím nemyslím OMARa...) Ale když to ty lidi baví...
  • suuusiii

to neříkej, já mám hlad...........
  • Supeeeer...

...tak to se těším. Nový album, film...třeba se konečně prosadí i v tom našem Buranátu :o)))
  • Díky moc za překlad tý větičky!!!
  • promiň

Já jsem netušila... I když já jsem teď taky řádně vyhládlá. Šla jsem se vykoupat do bazénu a to mě trochu zmohlo. Když tam člověk blbne se svým malým čtyřletým bratránkem, bolí ho potom celé tělo!!!
  • 18. místo, to není nic moc...jak Willa může převálcovat "pípalka" Natalia? Zas takovej "anděl" to není!!!!!!!!!
  • hello

Hojík, taaak na těch stránkách už se pracuje, už máme design a tak, v sobotu už budu mít přístup na počítač a všechno to tam naházím, máte se na co těšit !!! :) Tak doufám že v sobotu budete mít všichni nastartovaný počítače a budete čekat až vám řeknu adresu !!! :) Jinak se omlouvám že neodpovídám na maily ale počítač si vzal brácha na tři dny na síťování a teď jsem na taťkově notebooku jen na chvilku !!!
  • a co děláš?

To já se chystám na brigádu k tetě do cukrárny. Tam budu ve svým živlu!!!
  • 23.místo

Zůstali jsme na 23.místě, ale je to rozhodně lepší, než o nějaký to místo spadnout. Snad máme aspoň nějakou rezervu :o))).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit