-
Out Of My Mind
Tak jsem si poslouchala písničku Out Of My Mind ( která určo patří k mým nejoblíbenějším ) a napadlo mě, že ji přeložím na ty naše stránky. Všechno šlo celkem hladce, dokud jsem skutečně nepochopila, o co v téhle KRÁSNÉ písničce jde. :o))) Zarazila jsem se totiž u téhle věty: ,,Cos it's plain to you see that I'm a mouse of a man". Tak trošku mi nedocházelo, co tahle věta znamená, ale potom mi to pomalu začalo docházet. Ale nechci udělat chybu, a proto bych někoho z vás chtěla požádat, jestli by tuto větičku něpřeložil. Předem děkuju!!! ;o) -
snídaně
No já měla jogurt s rohlíkem a pomerančový džus. Ale ten rohlík byl včerejší, takže jsem si ho musela rozpéct v troubě, aby nebyl tvrdý. -
Suuusiiii
Jo ten článek je faaatk boííííí :) Hey díky moc, píu ti to jetě tady, protoe je to fakt paráda :) -
oběd
Jo... tak oběd jsem ještě neměla. Já obyčejně obědvám až kolem druhé. Tak ale určitě napíšu, co jsem měla :o))). -
25.místo stááále ( to jakože zíváááám )
Pro dnešek ( nebo včerejšek ) jsme zůstali na 25.pozici. Můj komentář: Robbie Williams má smůlu ( jdi se vycpat, Robbátko ) a vzdaluje se od nás, zatímco nám dýchá na krček Ester Ládová. Před námi stojí lamač dívčích srdcí Ben Flek ( :o))) ) a tak doufám, že mu s Willem taky něco zlomíme. TOŤ VŠE!!! -
suuusiii,
a který zpěvák si zničil kariéru tím, že hrál ve filmu??? Mě nikdo nenapadá. -
Mrcha tečka... :)
Hups, stala se chybka... Ty stránky jsou www.willyoungcrew.co.uk :) Jestli jsou dobrý? No, myslím, že se dají... :) Jinak, když napíšete www.willyoung.promocrew.co.uk a pak dáte vyhledávat Will Young, mělo by to ukázat veškeré anglické odkazy, fankluby a zmínky o Willdovi... :) Je tam toho vcelku hodně, ale ještě jsem to nestihla projít...:)))) -
jídelníček
Já jsem se dnes nasnídal rohlíkem s máslem a čaj, klasika. Pak jsem šel do práce a před chvílí jsem dojedl kuře s knedlíkem. Teď tu pořád sedím u počítače, moc zákazníků nemám, tak můžu psát :) -
no...
Co já vím... tak Elvis Presley neudělal zrovna řádnou kariéru herce, co? A to natočil pár snímků. A stejně to byly propadáky! No a kvůli tomu, že furt točil singly a filmy se tak zruinoval, že to přestal zvládat a párkrát se předávkoval. Ale jasně... Will není Elvis. Will okouzlí tím svým nádherným úsměvem každýho i na plátnech kin!!! -
Jóóó, ty stránky znám. Jsou dobrý, ale nešly mi tam spustit klipy, páááč nemám Real Player! Blbý... zatím se mi podařilo sehnat jenom klipy k You and I, Light My Fire a Your Game od jedný dobrý dušičky z klubu, ale zbytek ne a ne sehnat!!!