Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto souhlasím. Je to milášššek!!!
  • slaďoučkej

nejsladší angličan co znám
  • Hola hej...

... jestlipak někdo víte, co je dneska za významný den? Mám svátek!!!! Jej... a dostanu nějaký peníze, abych si mohla pořídit to nový Willovo CD!!! Hurááá!!! Já se tak nemůžu dočkat!!! Navíc se mi včera ozvala ta holka, od které budu mít ty DVDčka ( budou 2 + 3.CD s nejrůznějšími písničkami od Willa ) a prý mi to pošle už v pondělí!!!! Wow!!! Já jsem tak šťastná!!! K absolutní spokojenosti mi zbývá už jen cesta do Londýna na Willdův koncert!!!
  • 23.místo

Zůstali jsme na 23.místě, ale je to rozhodně lepší, než o nějaký to místo spadnout. Snad máme aspoň nějakou rezervu :o))).
  • :o)))

Já jsem jenom něco chtěla napsat, takže si tohodle příspěvku nevšímejte. Děkuji.
  • 23.místo...

... a i Ben Flek ( opět :o))) ) je za Willem!!! Vypadá to nadějně!!! S trochou štěstí ( které nám v poslední době přeje ) budeme zítra v TOP 20!!! Wow!!!!!!!
  • Tak ten filmeček nevím, jestli se k nám dostane, ale při nejhorším si poběžím koupit DVDčko nebo videokazetu do obchoďáku!!! Na tom fóru jsou úplně špičkový fotky z toho filmečku, prostě nářez, super. Navíc díky klubu mám úplně nový písničky od Willa, o kterých jsem neměla ani tušení, že natočil... úžasný!!!!
  • Supeeeer...

...tak to se těším. Nový album, film...třeba se konečně prosadí i v tom našem Buranátu :o)))
  • Celebrity show

Jak tak vidno, začínají se sem stahovat špičky přímo politické :o) Ale proč mám takový pocit, že za pana Bublana, Klause i Paroubka píše jedna a táž osoba? (A tím nemyslím OMARa...) Ale když to ty lidi baví...
  • Jóóó, ty stránky znám. Jsou dobrý, ale nešly mi tam spustit klipy, páááč nemám Real Player! Blbý... zatím se mi podařilo sehnat jenom klipy k You and I, Light My Fire a Your Game od jedný dobrý dušičky z klubu, ale zbytek ne a ne sehnat!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit