-
28.místo a fakt nekecám
Wow! 28 28 28! To už teprve zní! Tak ať to je příště někde v TOP 20!!! PS: Will teďkom strčil nějaký věci do dražby a získané peníze půjdou na charitu. Jo a strčil tam nějaké svoje trička, oranžovou plavací čepici ( měl ji v klipu k Friday's Child ), nějaké boty, platinové desky. A co se mi líbí nejvíc? Červená buřinka s mašličkou, jejíž cena se dnes odpoledne vyšplhala na 20 000 Kč! A to ta dražba bude trvat ještě asi osm dní! Wow!!!! :o))) -
VY JSTE ŘEKLA MUŽETE SI JIT HRAT NEKDE JINDE PŘESNE SE VYJADŘETE
-
Hih, nechcete si jít hrát někde jinde?
-
NO ZDRAVIM CHTEL BYCH SE PŘIPOJIT DO DISKUZE A CHTEL ŘICT ŽE POLICIE BYLA PŘIMEŘENE AGRESIVNI DO MUŽE MLADEHO KTERY BYL NA CZTEKU TO JE OPRAVDU ALE OPRAVDU ŠPATNE ME STEJNE ZARMOUTILA SMRT PANA DOSTALA KTERY MEL VELKOU POPULARITU V NAŠI POLITICI NO BOHUŽEL UŽ NENI MEZI NAMA ALE ŽIVOT JDE DAL PTEJTE SE NA CO CHCETE
-
Já jen čekám na okamžik, kdy se tady objeví příspěvek od Václava Klause :o)))
-
:o)))
-
ZDRAVIM VAS VŠECHNY ASI SE DIVITE ŽE JSEM PIŠE MINISTR VNITRA AL K VECI MUSIM SE VYJADŘIT O TOM CO SEM NAPSAL PAN PREMIER PAROUBEK JE TO JEHO NAZOR ALE ALE SPIŠ SI MYSLIM ŽE TY MLADI LIDE Z CZTECH TEK PARTY BYLY AGRESIVNI A NIČILI VEŘEJNE POZEMKY A CHTEL BYCH VYZVAT VŠECHNY JESTLI SE CHCETE NA NECO ZEPTAT NEBO VYJADŘIT SVUJ NAZOR K VALCE V IRAKU MA PREZIDENT BUSH STAHNOUT VOJAKY Z IRAKU? PIŠTE NASHLEDANOU FRANTIŠEK BUBLAN
-
:o)))
Jo a jinak... zpět k Willovi... mám skvělou zprávu. Něco jsem četla na tom fóru a jestli mě moje angličtina ještě úplně nezradila, tak by měl Will 14. listopadu vydat novou desku!!!! Konečně nějaká dobrá zpráva!! -
Hmm... já se do toho nechci příliš plést, vlastně se o to ani moc nezajímám, ale samozřejmě jsem něco o zásahu policie zaslechla. A co si o tom myslím? Možná to bylo zbytečné, ale jelikož skutečně nevím, co se tam odehrávalo, nebudu tady svůj názor psát. Já jsem u toho nebyla a nevím, jestli policie měla k zásahu důvod.
-
Hmmm...
...nestíhám se divit, kdo sem všechno nevleze :o)))