Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 31.místo

Manduš: prostě to vím, no. Kdybys pořádně četla i ty předchozí příspěvky, tak by ti to možná taky došlo ;o) Jo a poskočili jsme o nějaké to místečko a Will je na 31.pozici! PS: Páni! Konečně se na tom fóru začínám cítit dobře. Moje domněnka, že jsou Angličani nepříjemní, byla mylná. Zdá se totiž, že to jsou docela milé osůbky :o)))
  • Suuusiii

Jak to vis?§ jj out mind ...
  • My ti věříme, Omare. Já totiž vím, kdo to psal, a tys to nebyl :o)))
  • SVOJDO A VŠECHNY JA NEPSAL M
  • Manduš

A která je tvoje nejoblíbenější? Můžu hádat? Out Of My Mind?
  • Ta moje tam! neni...

Mno tam moje tam neni ale kdybych si mela vybrat z tech co si vypsala...tak asi Your game pak ligt my faer nebo jak se to píše...mno to je fuk!
  • No já osobně za sebe volím Light My Fire, i když Ready Or Not jsem si ještě nedávno zpívala pořád ( i ze spaní ).
  • Anketka

Kterou písničku od Willa máte nejraději aneb při které jede hi-fina naplno? 1) Leave Right Now 2) Light My Fire 3) Ready Or Not 4) Hey Ya 5) Very Kind 6) The Long and Winding Road 7) Free 8) Love The One You're With 9) Ain't No Sunshine 10) Cry 11) From Now On 12) Try Again 13) Down 14) Don't Let Me Down 15) Your Game
  • :o)

Heh, já to chápu už od začátku. Ale pryč od tohodle! Prostě to bylo blbý nedorozumění!
  • Ehm...

Ne to neurazila;D Vzdyt sem se omluvila! Já jenom nesnášim když se za mě nekdo vydává, ale pak jsem si uvědomila, ze ten "m " mohl bejt kdokoli...a nemusel se vydávat za mě, už chápeš?Ty jooošišimarjááá;DDD ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit