-
Jošišimarjááá! Snad ses neurazila, Manduš! Jestli jo, tak to se omlouvám já. ( kdyby tady byly smajlíci, tak teď tady dám takový ten žlutý ksichtíček s růžovými tvářemi, u kterého je napsáno EMBARASSED )
-
No tak teda plomin;D
-
Manduš...
... ale prosím tě! To, že se někdo podepsal jako M přece neznamená, že se chce vydávat za tebe! Copak se nemůžu bavit s nikým jiným, než s tebou? :o) -
fórum :o(
No... tak jsem tak nějak dojela na konečnou. Uvědomila jsem si, že stačí měsíc prázdnin a já zapomenu ze svých základů angličtiny úúúplně všechno. Včera jsem se registrovala na fóru na stránce www.williamyoung.biz a skončilo to neúnosně! Nerozumím ani jedné pošahané větě! Jak se potom můžu do chodu toho fóra zapojovat, když neumím bez česko-anglického slovníku ani kváknout? Hmm... asi mě čeká moc móóóc hodin strávených nad učebnicí :o((( -
Já to nechápu!
Hele tak za prve! To nějaký podepisováni " M " to jsem suuusiii nepsala ja! Já jsem jenom napsala...ze te mám jako kámošku ráda pak to byl někdo jinej;o už podle toho, ze napsal " M " je videt ze moje jméno neumí...tak se ty chytráku jdi vycpat...mám takovejpocit ze to Omar fakt nebyl;D buď to ten Michal nebo martin bo jak se jmenoval:p A jestli ne on tak nefim:( -
34. místo stááále
Tak prodnešek Willík zůstal na 34. pozici. Snad zítra bude nějaký viditelnější výsledek :o))) -
filmeček
Poslyšte, nevíte někdo, jestli u nás budou dávat ( nebo už dávali ) ten film s Willem Mrs Henderson Presents? Myslím jako v kině. Jestli jo a já si to nechala ujít, tak se du věšet!!! Hmm... no já to říkala, že pod těma kytičkama vážně skončím :o))) -
heh...
... jestli se ti to nelíbí, Svojdo, tak to nečti :o) -
Lidi...
...proč píšete ty zprávičky táááák dlouhý? Kdo to má číst??? :o) -
tak to se máš, já si ho asi nechám od někud zkopnout, asi od kamarádky, no uvidím .