Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já taky doufám...

... že se na ten Willův koncert jednou dostanu! A na to DVD se straááášně moc těším! Jenom by mě zajímalo, jestli mi to DVDčko ta holka pošle. Neřekla bych totiž, že je na ni spoleh :o(. No... když tak Willa přece budu mít naživo!!!
  • Ty budeš mít to DVDčko od Willa??? Pak mi napíšeš, ajké to bylo? JU???
  • to si taky myslím, že pod kytičkama nezkončíš a moc ti přeju ať na ten koncert se dostaneš.
  • he

A jóóó! S tebou se taky dobře tlachá. Škoda, že na sebe nemáme štěstí na chatu :o( Jó a pod těma kytičkama... he... nevím nevím. Občas mám pocit, že do toho nemám daleko ;o)
  • Ahoj!

Susiii stebou se good kecá...je s tebou sranda...mám tě jako kámošku moc ráda...a fakt doufam, ze pod kytičkama...neslítneš;D
  • hmm...

... to je sice hezký, Manduš, ale já kvůli tý noze jedu tak akorát do prdele! Jen tiše doufám, že mi to vyjde příští rok. Mám totiž takovou hnusnou předtuchu, že letos to byla noha a příští rok skončím pod kytičkama :o)))
  • Závidět asi bude každý, to je jasné, a je to normální, neboj na nás se taky během času dostane, no snad,. Já jesti budu mít tu možnost, tak pojedu do Anglie a tam možná,
  • Ahoj

Závidím
  • Ahoj

Ti
  • Ahoj

Jak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit