-
Pro Svojdu
Jo tak to spácháme až se mi podaří se tam zareg...:))) -
Pro susííííííí
Noo to všechno jsem udělala...uplně to samí...nešlo to, tak okis já to zkusím znova:) -
Pro Michala!
Jo mám! Mě se zdá, že jsi Omar! Se mi nezdá se podepisovat malím "m" ! No každopádně jestli nejsi tak sorry mi tady máme tu zkušenost! -
Pro OMARA!
Ne nechci! -
já a beránek, to ne....
já sem si tu diskuzi pročetl a někdo říkal,že je z Berouna.Tak to je to ke mně kousek cesty, takže snad nejsem v nebezpečí. Akorát je mi jasný, že omara tímhle akorát dráždím... -
No comment...
Tak koukám, že OMAR si našel nového obětního beránka, když tady už na něj všichni kašlou...Upřímnou soustrast, Michale...:o) -
Pro Mandušku
Ahojda...fakt máš to číslo...? Tak to zíííírám...Mno, což o to, zájem bych měl, ale tady ten mail fakt zveřejňovat nebudu. Ale jsem členem toho funklubu, co založila susii, tak se přidej taky a pak to třeba nějak spácháme :o))) -
Manduško...
Když zadáš www.kluby.quick.cz cvakneš na nová registrace. Všechno poctivě vyplníš a dáš zapsat. Potom musíš chvíli počkat, než ti ten e-mail přijde. Mně to taky nejdřív nešlo, ale když jsem chvíli počkala, bylo to v pohodě. No a když se pak přihlásíš pod svou přezdívkou a zadáš heslo, stačí si najít můj klub Pop Idol Will Young v HLEDÁNÍ V KLUBECH a přihlásit se do něj. Staneš se čekatelem na členství. Já potom jako správce klubu tvou účast schválím a pak můžeš stahovat písničky, fotky, psát zprávy, číst texty atd. Tak snad se ti to povede. PS: Jestli je Omarovi 12, tak já jsem 80letá Willova babička... -
zdravím Mandušku
manduško, ty máš na Willa opravdu číslo? A odpověděl ti, když jsi mu psala sms??? Četl jsem, že jsi ho nabízela. -
MARUDUŠKO
MILUJU TE CHTĚLABYS SEMNOU CHODIT JA S TEBOU JO NE NENÍ MI 20 JE MI 12 KOLIK JE TOBĚ?