-
95.místo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mám skvělou zprávu, lidi! Těmahle diskuzema jsme Willa protlačili do TOP 100 nejnavštěvovanějších osobností na téhle stránce. Will je na 95.místě!!! Jen tak dál, ať ho dostanem do TOP 10 :o))) -
cha cha cha
-
Mno...
Jak tak koukám, tak už to tu uvadá...Kdo ví...třeba se mi po OMARovi začne i stýskat...:o))) -
Já! Ale nedám OMARE! uŽ TADY NEBUDU PSÁT JENOM KÁMOŠŮM... jinak jdu do jinného klubu...suuusiii ví kde! tak ahoj!
No já blbá jsem to co jsem chtěla napsat napsala do názvů sorry ale to je jedno...ahoj! -
Kdo ma cislo na Willa?
-
Ok :)
Tak teď poslouchám Willa a je fakt dobrej!!! Odvolávám !!! Já se do toho klubu zapíšu, stejně za chvilku už se tu nikdo bavit nebude a já bych tu zůstal sám s Omarem. -
Pro suuusiii
Dobře, kdyžtak se tam k vám zaregistruju. Nevadí že nejsem úplně skalní fanoušek??? Lepší je Darren Hayes ")) -
Michalovi
Kašli na to, Michale. Stejně píšeš úplně jinak než ten úchyl Omar. Jak se zdá, asi ho to psaní přestalo bavit, tak ho zbytečně neprovokujme. -
těžko říct
Já bych se už nedivila ničemu. A nechcete se ještě někdo přihlásit do toho mýho klubu o Willovi? -
Lidi, nenechejte se zblbnout. Omar není zas tak hloupej, jak se zdálo. Věří mi tady někdo, že nejsem Omar???